İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşurada yazabilirsiniz:
https://forum.bordomavi.net/showthre...0FM-Onad%C4%B1!
konu ayrımları bunun için var„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerek yok, beni anlayan anladı.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuktaki potansiyeli görmeyip,gereken önemi vermezsen 18 yaşındaki toy insandan ne bekleyebilirsin,sıradan bir futbolcu gibi davranıyorlar,o da öyle olduğunu sanıyor.
Abdülkadir ve Yusuf'a verilen önem ve özen gösterilsin,asıl yerinde as takımla bir maça çıkarılsın ondan sonra daha net yorumlayabiliriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Yönetim beklentiyi çok yükseltmemeliydi.
Ben Ekuban'dan ve Hugo'dan iyi bi forvete fittim mesela.
Hugo'dan iyi forvet bulmak bu kadar zor değil ki.
Kanada orta sahaya rotasyon olur bi şekilde.
Kaleciye stopere ve Forvete Rotasyon çok zor iştir.
Stoper ve forvet işi bu zamana bırakılmamalıydı.
"Biz gol atmakta sıkıntı yaşamıyoruz gol yeme sorunumuz var" diyecek kadar duruma vakıf olupta takıma net bi stoper alamamanın izahı yok.
Forvet konusunda zaten tarih boyunca şanssız bi takım olmuşuz maalesef.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerem diyin Behlul diyin ama Cafer demeyin. Bu çocuk olmadı ve olmayacak ne yazık ki
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmayın forvet falan satın Yusuf'u da Türkiye'de olsa ne olacak çocuk gitsin Avrupa'da göstersin kendisini..
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBehlül,Kerem>Yusuf,Abus
o jenerasyonda
cafer-beşir-kerem-ahmet eren vs çok beklentiniz olmasın en fazla 2-3. lig topçusu
zaten 1461 bu adamlarla amatöre düştü ki cafer burada bile çok maç yedek kaldı..
behlül biraz daha farklı daha sağlam,yere basan, sakin bir yapısı var, olursa behlül diğerleri zorTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
İlk olarak şikeyekarşı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboyalı saçını gösterir avrupada anca
Yorum
Yorum