Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlar bir ara Oumar Dieng diye bir futbolcu almışlardı. Adamı İstanbul'a getirmişler demişler burası rize adam da atmış imzayı. Böyle birşey anlatılır yıllardır doğru mu bilmiyorum

Sonra bize transfer olmuştu o adam

Yorum

• 39 yaşındayım, şampiyonluk hasretim 25 yaşındakinden daha az.

Sistem kirli. Çok açık. Bunun böyle olduğu gerçeğini 'kabul' edeceksin.
      Ve mutlulukları hedeflerde aramayacaksın. Sürecin tadına varacaksın.
      GS geçen yıl şampiyon oldu. Ama sezonun genelinde kümülatif mutluluğumuz daha çoktu.

Alternatifin ne? Sistemle, medyasıyla, kurumlarıyla savaş hali.
      Yorucu, yıpratıcı. Arkadaşlarınla ilişkilerini dahi etkileyebiliyor. Başıma geldi

Takımın bir nehir gibi aktığı hücum setleri, Abdüş'ümün topa her dokunuşu, Sosa'nın bir sanat icra eder gibi 10 kişiyi yönetmesi, iyi oyunla kazanılmış bir derbinin maç sonu taraftarla birlikte kutlanması, kazanmak için tek yürek olmuş bir ekibin birlikte sevinip birlikte üzülmesi. Trabzonspor'umdan beklentim bunlar. Ha bir de Avrupa. Avrupa'da olmak güzel şey be..

Yorum

• eğer çok gerektiyse, elzem olduysa, bizim aleyhimize 3 korner 1 penaltı kararı çıkar var'dan, yine de yar etmezler bize öyle şampiyonluklar filan. belki 10 yılda 1 "sus payı" olur. bunu kabullenmeyeceğiz ama farkında olacağız malesef.

milyar dolarlar dönüyor bu işte, nwakaeme'nin soldan cezasahasına girmeleriyle, a.parmak'ın hazır cevap golüyle yenemeyiz bunları. bunlar en fazla 2-3 maç kazandırır, sonra yine bizim formumuz düşer her takım gibi

ve kötü oynadığı maçlardan da puan çıkaran takım şampiyon oluyor, ama bize öyle bir hak vermiyorlar, o maç sana öyle şeyler yaşatıyorlar ki, 4-5 maç üstesinden gelemiyoruz. hepimizin bildiği yaşadığı şeyler işte.
        #

Yorum

• Şike sürecinde bütün siyasi liderler FB ye destek oldu.
          Unuttunuz galiba.
          Yahu bari şu meseleyi siyaset üstü tutalım.
          Şurda birbirinizi yemeyin Allah aşkına.
          Bu kazık ayırt etmeden Trabzonsporluların tümüne atılmış bi kazıktır.
          Bu kazığı atan Hiçbir godaman(Burayı istediğiniz gibi açın) masum değil.

Yorum

• Türkiye'de bir tane kültürü ve şerefi olan takım vardı.
            Onu da yaptıkları şikelerle delik deşik ederek öldürdüler. Geçmiş olsun Trabzonspor!
            Bugün Trabzonspor taraftarının %50'den fazlası umutsuz! Hırsını kaybetti, motivasyonu gitti!
            Yıllardır şerefiyle mücadele eden bu takımın kah hakemlerle kah şike hakkı yenildi. Şampiyonlukları çalındı!
            İnsanlar yıllardır aynı trajik sonu yaşamaktan bıktı. Ve en kolay yolu seçtiler. Bırakıp gitmek...
            İşte Trabzonspor'u böyle böyle öldürdüler. Bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmazmış! Bir de payımıza düşeni aldık.
            Teşekkürler!

Yorum

• Buzz Spor
              @buzzspor
              ·
              2 Min.
              Divock Origi ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağlayan Rizespor, Liverpool ile de anlaşırsa resmi imzalar atılacak. (Milliyet)

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şike sürecinde bütün siyasi liderler FB ye destek oldu.
                Unuttunuz galiba.
                Yahu bari şu meseleyi siyaset üstü tutalım.
                Şurda birbirinizi yemeyin Allah aşkına.
                Bu kazık ayırt etmeden Trabzonsporluların tümüne atılmış bi kazıktır.
                Bu kazığı atan Hiçbir godaman(Burayı istediğiniz gibi açın) masum değil.

Bazı arkadaşlar bu gerçeği görmemek için kendilerini zorluyorlar. Bu kafalara ne anlatsan boş!
                İktidar sevdası yüzünden ses çıkartmayanlar ile muhalefet olduğu için yalnızca iktidara yüklenenler aslında aynı kafa!
                İkisinin de birbirinden bir farkı yok. Ama ilginçtir bu iki kafa birbirinin ''Yalak'' olduğunu düşünüyor.
                Halbuki ikisi de yalak...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buzz Spor
                  @buzzspor
                  ·
                  2 Min.
                  Divock Origi ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağlayan Rizespor, Liverpool ile de anlaşırsa resmi imzalar atılacak. (Milliyet)
                  Yok ... Turgay

Yorum

• Vallahi de Billahi de duygusal davrandığınızı düşünüyorum.
                    Hiçbirinizin Trabzonsporluluğundan bir şey eksildiğine inanmıyorum.
                    Ben 37 yaşındayım TS maçı izlerken neredeyse kalp krizi geçirecek kadar heyecan duyduğumu evde eşime belli etmemeye çalışıyorum.
                    Bizzat "Ulan aceba kalbime bişey olur mu" diye kendime kaç kere sorduğumu hatırlamıyorum bile.
                    Evde ailemin bu hassaslığımdan dolayı bana nasıl hayret ettiğini,babamın bana çok abartıyormuşum gibi davranışlarını hiç unutmam.
                    Kendi kendime "Ulan hakikaten abartıyormuyum" diye sorduğumda çok olmuştur.
                    "Yaşım ilerleyince azalır heralde" diye düşündüğümde oldu defalarca.
                    Emin olun yarın Trabzonsporun önemli bi maçı olsun,gene aynı şeyleri yaşarım.
                    Yıllar geçtikçe de daha da şiddetleniyor bu heyecan.
                    Bu başka bisey ve büyük bi çoğunluğunuzun böyle hissettiğine eminim.
                    Belki kızarsınız,sitem edersiniz ama bu takımdan kopamazsınız.
                    Boşuna sitem etmeyin zira bu takım sadece takım değil,takımda tecelli etmiş bir Trabzonsporluluk davası var ortada.
                    Basit bi bağlılık değil bu ve gerçekten izahı kolay değil.
                    En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 16:44.

Yorum

• ya şu maçı kazansaydık şu golü atsaydık diyenler, başka maçta kaybe(ttirilecektin)decektin
                      ilk yarı 42 2. yarı 40 puan almışsın. 2.yarı için 40 puan çok iyi bir puan.
                      normalde 2. yarı puanlar düşer takımların.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi
                        İlk yarı 42 ikinci yarı 40 puan topladık, napsaydık bütün maçları mı alsaydık? Yürü git kendi forumuna.
                        aynı şeyi yazmışız aynı anda.
                        dediğim gibi 2. yarı 40 puan çok iyi puan. ilk yarıdan 2 puan eksik sadece.
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Transfer dışı konular ve tartışmalar buraya ait değil, konudan bağımsız yazılanlar temizlendi, devam etmeyin lütfen farklı tartışmalara
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Abiler burda sadece transferler üzerine konuşsak daha iyi olmaz mı?

Yorum

• gs emre moru almış..bence bizim ligde iş yapamaz bol bol kırmızı kart görür..bizim için iyi oldu..falcao da gelmezse dahada iyi..

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfer dışı konular ve tartışmalar buraya ait değil, konudan bağımsız yazılanlar temizlendi, devam etmeyin lütfen farklı tartışmalara
                                Şef benim yazdıklarımıda sil.
                                Bazıları biseylere saldırmanın gerekçesi yapmasın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X