Şu Berg e ısınamadım bir türlü, nedense çok büyük fiyasko olacak gibi hissediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCampi referans arayacak lüksü nereden bulmuş.
Campi, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz bu üçü, bu senenin gereksiz transferleri.
Campi belki iyi bir performans gösterebilir. Ama bize stoperde iyi bir performans gösterecek adam değil, çok iyi performans gösterecek, savunmayı derleyip toplayacak lider bir isim lazımdı.
Hosseini ve Hüseyin Türkmen de geçen yıl iyi performans gösterdi. Ama yetmedi.
Yorum
-
Berg olmazsa B-C-D planlarını görmek lazım. Acaba Berg de Rodallega gibi sinirlenip masadan kalkarsa kimlere yöneleceğiz, en önemli kısım burası. Eğer alternatif isimler güven vermiyorsa şansımızı zorlamamalıyız.
Duyumcu reis coolank ısrarla Tavares diyor, Berg ile tamamen zıt profil. Tavares klasik fizik gücüyle oynayan ayıboğan zenci forvet. En azından videolarda öyle gözüküyor. Geçen sezon pas istatistiği de %58, yani ayaklarda sorun olabilir. Forvete odun ayak gelirse çok fena patlarız, Rodallega %75 ile oynuyordu ve hareketli forvetti buna dikkat etmek lazım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim duyduğum D ile başlayan başka bir santrafor var gündemde. Sosa ile aynı dili konuşabilen...
Yorum
-
İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledinennoyu diyorsanız adı çıktı başkasıysa bilemiyorum tabi
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Berg e ısınamadım bir türlü, nedense çok büyük fiyasko olacak gibi hissediyorum.
Al benden de o kadar ....
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReferans derken adam dünyanın bir ucuna ilk defa gidiyor. Tanıdık birine bir şeyler sorması gayet normal.
Bu arada haberlerini beğenerek takip ediyorum, başarılı buluyorum. Ulusal basından takip ederiz umarım seni yakın zamanda.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoracak tabi de ikna anlamında çaba yersiz olurdu Campi için. Kendini agardan satacak bir kariyere sahip değil. O anlamda söyledim.
Bu arada haberlerini beğenerek takip ediyorum, başarılı buluyorum. Ulusal basından takip ederiz umarım seni yakın zamanda.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinenno olmadığı için "başka" yazdım
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Berg e ısınamadım bir türlü, nedense çok büyük fiyasko olacak gibi hissediyorum.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle zaten,vasat bir forvet Rodallega katkısı beklemeyin.
Yorum
Yorum