Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Berg e ısınamadım bir türlü, nedense çok büyük fiyasko olacak gibi hissediyorum.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Campi referans arayacak lüksü nereden bulmuş.

Campi, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz bu üçü, bu senenin gereksiz transferleri.

Campi belki iyi bir performans gösterebilir. Ama bize stoperde iyi bir performans gösterecek adam değil, çok iyi performans gösterecek, savunmayı derleyip toplayacak lider bir isim lazımdı.

Hosseini ve Hüseyin Türkmen de geçen yıl iyi performans gösterdi. Ama yetmedi.
      Referans derken adam dünyanın bir ucuna ilk defa gidiyor. Tanıdık birine bir şeyler sorması gayet normal.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Berg olmazsa B-C-D planlarını görmek lazım. Acaba Berg de Rodallega gibi sinirlenip masadan kalkarsa kimlere yöneleceğiz, en önemli kısım burası. Eğer alternatif isimler güven vermiyorsa şansımızı zorlamamalıyız.

Duyumcu reis coolank ısrarla Tavares diyor, Berg ile tamamen zıt profil. Tavares klasik fizik gücüyle oynayan ayıboğan zenci forvet. En azından videolarda öyle gözüküyor. Geçen sezon pas istatistiği de %58, yani ayaklarda sorun olabilir. Forvete odun ayak gelirse çok fena patlarız, Rodallega %75 ile oynuyordu ve hareketli forvetti buna dikkat etmek lazım.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Benim duyduğum D ile başlayan başka bir santrafor var gündemde. Sosa ile aynı dili konuşabilen...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim duyduğum D ile başlayan başka bir santrafor var gündemde. Sosa ile aynı dili konuşabilen...
            dinennoyu diyorsanız adı çıktı başkasıysa bilemiyorum tabi

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dinennoyu diyorsanız adı çıktı başkasıysa bilemiyorum tabi
              Dinenno olmadığı için "başka" yazdım

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu Berg e ısınamadım bir türlü, nedense çok büyük fiyasko olacak gibi hissediyorum.

Al benden de o kadar ...
                .

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Referans derken adam dünyanın bir ucuna ilk defa gidiyor. Tanıdık birine bir şeyler sorması gayet normal.
                  Soracak tabi de ikna anlamında çaba yersiz olurdu Campi için. Kendini agardan satacak bir kariyere sahip değil. O anlamda söyledim.

Bu arada haberlerini beğenerek takip ediyorum, başarılı buluyorum. Ulusal basından takip ederiz umarım seni yakın zamanda.
                  #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Soracak tabi de ikna anlamında çaba yersiz olurdu Campi için. Kendini agardan satacak bir kariyere sahip değil. O anlamda söyledim.

Bu arada haberlerini beğenerek takip ediyorum, başarılı buluyorum. Ulusal basından takip ederiz umarım seni yakın zamanda.
                    Baba eyvallah. Daha önceden arkadaşlıkları var ikisinin.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Di Santo mu geliyor? 30 yaşına gelmiş 50 gol atamamış. Umarım o değildir.

Yorum

• Forvet için Berg yem.Olmayacak.

Genç bir çocuk daha var gavur.

Yusuf için oltaya takılan balık misali...Çok sert çekersen kaçar...Arada yumuşatacaksın..O yapılıyor şuanda.
                        BİZ ÖLESİYE SEVDİK!

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dinenno olmadığı için "başka" yazdım
                          Diego Costa [emoji4]

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu Berg e ısınamadım bir türlü, nedense çok büyük fiyasko olacak gibi hissediyorum.
                            Öyle zaten,vasat bir forvet Rodallega katkısı beklemeyin.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öyle zaten,vasat bir forvet Rodallega katkısı beklemeyin.
                              Rodallega sürekli yerden yere vuruldu da, yeri zor dolacak belli ki.

Yorum

• bu Tavares bildiğin Burak Yılmaz'ın güçlüsü ve siyahisi gibi
                                Bayraklar çıkarılsın stadlar donatılsın

şampiyonuz bu sene taraftar hazırlansın

Yorum

Yükleniyor...
                                X