Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rezerv ligi-kurulursa- a takım gibi takip etmek gerekecek anlaşılan
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• evet o konuda emre mor a gore cok iyi.

İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam 2 ye 1 giderken en az 5 pozisyonda uygun olan arkadaşına pas verip gol attırmış hala disiplin problemi konuşuluyor..

Bu adam bizim bel bağladığımız nokta transfer tanımına uyan bir transfer değil.

Yani bu kadar disiplin probleminin konuşulmasını anlamakta güçlük çekiyorum..

Oldu olacak kulübü basalım da almasınlar bu çocuğu..
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünal Hocam bunu adam ederse cok iyi bir fiyat'a satariz. Alman Milli Takimini secmedigi icin Almanlar gömdü bunu.
        Peki Hollandalılar niye gömdü bunu?

Yorum

• Yahu baktın gerçekten disiplin sorunu var, bonservisini verirsin eline postalarsın nedir yani.

Yorum

• Mevcut kadro kac kişi oldu

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              -----Mikel-Sosa
              Ömür-Yazıcı-Avdijay
              -----Nwakeame

Alternatif hücum hattı.
              Burada tek sıkıntı tony nin stoperleri rahatsız edemeyecek olması olur sanırım. Bilemedim cidden ben ya.
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Şimdi bu Avdijaj isimli arkadaş şımarık mı yoksa agresif mi ? İkisi çok farklı. Şımarıksa işimiz zor (bakınız Emre Mor, Batuhan, Barış Memiş vs.), ama yok agresif burnunun dikine giden bir adamsa (bakınız Engin Baytar gibi) o zaman bu enerji doğru yöne kanalize edildiğinde çok faydalı olabilir. Yeri geldiğinde rakibe karşı isyan edecek birini arıyor insanın gözü sahada, öyle biri olabilir. Ama yok vurdumduymazlık ve şımarıklık hakimse, o zaman Ünal Hoca'mda fayda etmez.

Problemli futbolcunun da düzgün problemli olanı makbul...
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Oynatamadıktan sonra alternatifli kadro olsa ne olacak, bu adamlar rezerv lige gitmeyi kabul eder mi, oynayamayanlar huzursuzluk çıkarırsa ne yapacağız ? Parlasın da satalım diye Waris'i aldık, doğru düzgün oynatamadan zararına sattık çünkü o dönem kadro acayip karışıktı. Şimdi aldıklarımız evet ucuz gençler ama oynatamadıktan sonra anlamı yok.

Wakayeme'yi forvete koyup sol kanada Kosovalıyı yazmaya başladılar, tam olarak bundan bahsediyorum işte İlginç ilginç işler. Bosnalı hemen unutuldu, çöp oldu. Sakatlık olacak, cezalı olacak bunlara sıra gelecek. Geçen seneki gibi Amiri, Olcay rotasyonda 2 yedek yeterliydi, fazlasını istemiyorum en sevmediğim şey oldu kadro şişti.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    caferi gözden çıkardılar belli ki . zaten sözleşmesinin son senesi. uzatıp kiraya vermezler daha herhalde.
                    3. ligde bile fark yaratamadı cafer. sakatlıklar vs çok geriye götürdü kendiisiini belki ama bizimkiler öyle kolay kolay bırakmazdı bence ışık görmüş olsalar .
                    muhammed beşirden nasıl vazgeçildiyse cafer de de aynı durum var . beşir de geçen seneki performansıyla zaten yanıltmadı . yüksek olasılıkla da cafer de aynı izde devam edecek .
                    Gozden cikardiklari kesinde muhtemelen karagumruk transferden bizimkiler olurda kendini toplarsa transferinde oncelik istedigimiz icin yada pay istedigimiz icin vazgecmisdir ayni sartlari erzurum kabul eder
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Trabzonspor’un yeni transferi Campi’nin maliyeti;

Bonservis 700 bin Dolar
                      (300 Bin Dolar peşin kalan taksit)

Oyuncu yıllık 600 Bin Euro

Maç başı yok.
                      Prim yok.
                      Özel prim maddesi yok.

(Fanatik)

Bu sekilde ise, gayet iyi ucreti Campi'nin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Cafer Tosun İstanbulspor'a gider diyorum başından beri bakalım..

Yorum

• Yapılan her transferi beğendim diyebilirim açıkcası. Tutarlar veya tutmazlar, bu ayrı bir konu. Transferin başarısı bence oyuncunun tutması ile değil, ödenen para, izlenen transfer politikası, takım yapılanması ve alınan risk olarak değerlendirmek lazım. Bu açıdan hepsi makul.

Ama Campi'yi hala anlayamıyorum. Yani, umarım yanılırım ama, adamın youtube'de piyasa yapsın diye koyulan videoları bile defansta gelene geçen dan-dun vuran kazma stoper tipi. Bizim Yumlu'dan hallice, biraz daha fizikli ve agresif. Üstüne üstlük de süratli değil, yani Ünal Hoca'nın defans çizgisini ileride tutan oyun stiline de çok uymuyor bu açıdan, kontralarda ve birebirlerde ağır kalacak gibi sanki. Yani bir türlü Campi çok mantıklı gelmiyor bana.
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• geçen sene hakem hatasında bizim takım hiç itiraz etmiyordu. advijaj en azından hakeme bir tepki falan gösterir.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Yeni sezon öncesinde teknik direktör Ünal Karaman’ın kadro planlamasında yer almayan Vahid Amiri, kendisine kulüp arıyordu.

Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı İran ekibi Tractor Sazi ile görüşen İranlı futbolcuya, yine ülkesinden Sepahan’ın talip olduğu kaydedildi.

Tractor Sazi ile anlaşamayan 31 yaşındaki futbolcunun, Sepehan ile yaptığı pazarlıklarda son aşamaya geldiği öğrenildi. Bordo-Mavili yönetim, Amiri için 500 bin Euro talep ediyor.

61Saat

500 bin euro temiz para.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal Hocam bunu adam ederse cok iyi bir fiyat'a satariz. Alman Milli Takimini secmedigi icin Almanlar gömdü bunu.
                                Yooo hic alakasi yok, bak Ahmed Kutucu'ya, adam Türk milli takimlarinda oynuyor ve almanlar tarafindan cok seviliyor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Yükleniyor...
                                X