Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manga nin ligdeki son 2 maçını izlemiş biri olarak tarzı daha çok lyundima tarzı fiziksel oyuncu güçlü çabukluğu fena olmayan topla ilişkisi de vasat üstü zaten Cardiff çoğu zaman sagbek te oynamış gelirse fizikli oyuncular konusunda yaşadığımız sıkıntıyı ysdamayz..daha kolay tanımlama ile bamba bin daha dengelisi diyebilirim

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence değeri bulan kim olursa olsun satılmalıdır .
      değeri 25 ama tarafım diye bakarsak 17-18 civarı.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        değeri 25 ama tarafım diye bakarsak 17-18 civarı.
        kardeşim bence abartmadan fazla uçmadan isim önemli değil değerini bulduysak bundan da eminsek bence herkez satılabilir.

Yorum

• Unal hocam transfere karismasin yeter,ben scout ekibimize guveniyorum
          Batuhan Karadenizi aldiran insandi sonucta

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Unal hocam transfere karismasin yeter,ben scout ekibimize guveniyorum
            Batuhan Karadenizi aldiran insandi sonucta
            Hocadan razıyımdır ancak bu da önemli nokta.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              selamlar hocam.yahu tabi ki geçmişten iyi zaten.katılıyorum ona lafım yok hocam.kolay değil biliyorum para yok ama en azından ordan ,buradan güney amerika vesaire,doğu avrupa baksalardı keşke. bakmaları lazım ki bir yetenek bulunabilirdi ucuza yani 1 sene çalışsa bu mümkündü .ufak paraya imza attırırsın.yani potansiyalli genç oyuncu olarak da düşünebilirsin bunu.yusuf sarı için bir şey diyemem ama umarım faydalı olur belkide şahane olur .zaten bu eli mahkumlukla yusufu ucuza verelimciler başladı.hiç vermeyelim kullanalım iki sene.yusuf iki sene sonra da avrupaya gider zaten .sabreder sonuçta buranın çocuğu.bu yönetimin terso durumu şu: dediğin gibi para yok ancak benim anlam veremedim şu nevzat aydın hasta Trabzonsporlu para babası.klube bir kıyak yapsa fena mı olur transfer için Trabzon ol yapalım bizde nevzat aydın eşliğinde
              Hocam işte nasıl biz Hosseini için bile 5 falan istiyorsak kimse elindeki yeteneği kolayında 1 milyona bırakmıyor oyuncu gençse. Arkalarda biri Nwakaeme için 10-15 dedi bilmiyorum bildiği var mı yoksa sohbet olsun diye mi sordu ama o yaştaki adamı o paraya satarsak elimiz çok rahatlardı işte o zaman Berkay Özcan, Mert Müldür, Nelsson, Halil gibi gençleri toplam 7-8 milyona toplardık.

Yorum

• Bonservis ödemeden, sıfır uyum sorunu olan rodalhega kalitesinde adam çok zor. Rodi, halil, defans, taylan, kampta onazinin durumuna göre bir ortasaha yeterli. Bu arada cafer tosun dan ümidi keselim mi durumu nedir?

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bonservis ödemeden, sıfır uyum sorunu olan rodalhega kalitesinde adam çok zor. Rodi, halil, defans, taylan, kampta onazinin durumuna göre bir ortasaha yeterli. Bu arada cafer tosun dan ümidi keselim mi durumu nedir?
                  Dostum taylan gibi adamları alırsak cafer tosun gibi gençlere hiç ümit bağlamayalım zaten

Yorum

• Nwakaeme 30 yasinda.
                    Turkiye icin genc sayilir.
                    Yukarida birisi yazmis.
                    Nwakaeme'yi satarsak 10. oluruz diye.

Haksiz degil.
                    Ilk 5 icinde yer almaz bu takim Nwakaeme giderse bana gore de.
                    Bu takimda suan gosterdigi performansla yeri dolmayacak 2 kisi var.
                    Biri Sosa.
                    Biri de Nwakaeme.

Bu 2 adamin, su gecis donemi icin satilmasi gundeme dahi gelemez.

Teklif geldigi konusulan oyuncularimizdan gitmemesi gerekenleri onem sirasina gore yazayim.
                    Sosa
                    Nwakaeme
                    Novak
                    Abdulkadir
                    Yusuf
                    Hosseini

Bes kurusumuz yok, nefes alamiyoruz diyorlarsa en alttaki isimden satisa baslayacaklar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• üzerine toz kondurmadığınız yusuf'u ,
                      koca avrupa'da lille'den başka isteyen kulüp yok mu yani şimdi ?
                      onun da verdiği en fazla (tabi o da menajer şişirmesi değilse ) 12 m yuro .

e hani la liga , premier lig scoutları izliyordu ?
                      hani avrupa'nın devleri peşindeydi ? hani neredeler ?
                      niye (size göre saf kan yetenek olan yusuf'u ) şıp diye kapmıyorlar ?
                      neden yusuf için birbirlerine girmiyorlar ?

madem yusuf az bulunur , safi yetenek ,
                      gemileri yakıp , neden hemen bünyelerine katmıyorlar ?
                      niye ellerinden kaçırıyorlar böyle bir yeteneği ?

mesela benfica , niye 'ben yokum aga !" deyip ortalıktan çekildi ?
                      onların da pekala bu paraları hatta daha da fazlasını verecek gücü vardı .
                      veya sevilla'nın , yusuf konusunda ,
                      "adios amigos "demesini , neyle izah edeceğiz ?

bu kulüplerin gerçekten milyon yuro verecek , gerçekten gücü mü yok ?
                      yoksa , transferde bilerek pasif durarak ,
                      aslında senin futbolcun 12 m yurodan bir kuruş fazla etmez mi demek istiyorlar ?

ciddi ciddi , şişire şişire bi hal olduğunuz futbolcunuz yusuf ,
                      harbiden ama harbiden ,
                      gerçekten yetersiz olmasın sakın !

çıtkırıldım yapısıyla , relax futboluyla ,
                      maç domine edemeyen silik görüntüsüyle ,
                      verecekleri en fazla 12 m yuroyu da ,
                      (o da sadece sol ayağının hatırına ) ,
                      heba etmek istemeyen avrupa kulüpleri haksız ,
                      bi siz haklısınız yani .

evet .
                      yakın geleceği bi siz görüyorsunuz .
                      evet .
                      avrupa kulüpleri dandik .
                      ve yusuf'un kıymetini bilmiyorlar .
                      zaten size göre dünyada sizden başka futboldan da ,
                      futbolcudan da anlayan yok .

ha böyle devam edin .
                      yakışıyor size .

Yorum

• İşte bu yüzden yusufun yerinde olsam bir saniye bile Türkiyede durmam

Yorum

• Taraftar Yusuf konusunda sınıfta kalıyor farkında değil.

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bonservis ödemeden, sıfır uyum sorunu olan rodalhega kalitesinde adam çok zor. Rodi, halil, defans, taylan, kampta onazinin durumuna göre bir ortasaha yeterli. Bu arada cafer tosun dan ümidi keselim mi durumu nedir?
                            Rodallega 11 oyuncusu olarak kalsin diyen varsa, tartisilabilir, saygi da duyabilirim...
                            Ama yedek olarak kalacaksa, ondan daha "iyi" bir golcü alacaksak, ne 1m€ yillik vermeye gerek var ne de onun 100% emin oldugum nazini çekmeye...

"Yedekte saglam Rodallega" olsun diyenler, 3 hafta üst üste yedek kaldiginda huzursuzluk yaratabilecek olusunu göz ardi ediyor... o durumda burada hepimiz kendisine birlikte sövecegiz, haberiniz olsun
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dostum taylan gibi adamları alırsak cafer tosun gibi gençlere hiç ümit bağlamayalım zaten
                              Benlik hiç sıkıntı yok hocam keşke hep alttan beslensek.
                              Seneye 3 kulvarda yarışacağız ve medya da beklentileri arttırıyor. Alternatif olarak hazır futbolcuya ihtiyacımız olacak yedek klubesinden.
                              Batuhan, zeki gibi isimlerde çıkacak illaki yüzde yüz bir başarı beklenemez. Yarışmacı takım bu tür aksaklıklara karşı alternatifler üretmek zorunda. Taylan olmaz, irfancan olur.Hamiler yetiştiriyosan, Ünalları da es geçmeyeceksin.

Yorum

• Elimizde tunahan, kerem, hakan yeşil, ebrar gibi gençler var. Ben çok umutluyum. Yeter ki şans verelim

Yorum

Yükleniyor...
                                X