Manga nin ligdeki son 2 maçını izlemiş biri olarak tarzı daha çok lyundima tarzı fiziksel oyuncu güçlü çabukluğu fena olmayan topla ilişkisi de vasat üstü zaten Cardiff çoğu zaman sagbek te oynamış gelirse fizikli oyuncular konusunda yaşadığımız sıkıntıyı ysdamayz..daha kolay tanımlama ile bamba bin daha dengelisi diyebilirim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence değeri bulan kim olursa olsun satılmalıdır .
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeğeri 25 ama tarafım diye bakarsak 17-18 civarı.
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnal hocam transfere karismasin yeter,ben scout ekibimize guveniyorum
Batuhan Karadenizi aldiran insandi sonucta
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselamlar hocam.yahu tabi ki geçmişten iyi zaten.katılıyorum ona lafım yok hocam.kolay değil biliyorum para yok ama en azından ordan ,buradan güney amerika vesaire,doğu avrupa baksalardı keşke. bakmaları lazım ki bir yetenek bulunabilirdi ucuza yani 1 sene çalışsa bu mümkündü .ufak paraya imza attırırsın.yani potansiyalli genç oyuncu olarak da düşünebilirsin bunu.yusuf sarı için bir şey diyemem ama umarım faydalı olur belkide şahane olur .zaten bu eli mahkumlukla yusufu ucuza verelimciler başladı.hiç vermeyelim kullanalım iki sene.yusuf iki sene sonra da avrupaya gider zaten .sabreder sonuçta buranın çocuğu.bu yönetimin terso durumu şu: dediğin gibi para yok ancak benim anlam veremedim şu nevzat aydın hasta Trabzonsporlu para babası.klube bir kıyak yapsa fena mı olurtransfer için Trabzon ol yapalım bizde
nevzat aydın eşliğinde
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservis ödemeden, sıfır uyum sorunu olan rodalhega kalitesinde adam çok zor. Rodi, halil, defans, taylan, kampta onazinin durumuna göre bir ortasaha yeterli. Bu arada cafer tosun dan ümidi keselim mi durumu nedir?
Yorum
-
Nwakaeme 30 yasinda.
Turkiye icin genc sayilir.
Yukarida birisi yazmis.
Nwakaeme'yi satarsak 10. oluruz diye.
Haksiz degil.
Ilk 5 icinde yer almaz bu takim Nwakaeme giderse bana gore de.
Bu takimda suan gosterdigi performansla yeri dolmayacak 2 kisi var.
Biri Sosa.
Biri de Nwakaeme.
Bu 2 adamin, su gecis donemi icin satilmasi gundeme dahi gelemez.
Teklif geldigi konusulan oyuncularimizdan gitmemesi gerekenleri onem sirasina gore yazayim.
Sosa
Nwakaeme
Novak
Abdulkadir
Yusuf
Hosseini
Bes kurusumuz yok, nefes alamiyoruz diyorlarsa en alttaki isimden satisa baslayacaklar.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
üzerine toz kondurmadığınız yusuf'u ,
koca avrupa'da lille'den başka isteyen kulüp yok mu yani şimdi ?
onun da verdiği en fazla (tabi o da menajer şişirmesi değilse ) 12 m yuro .
e hani la liga , premier lig scoutları izliyordu ?
hani avrupa'nın devleri peşindeydi ? hani neredeler ?
niye (size göre saf kan yetenek olan yusuf'u ) şıp diye kapmıyorlar ?
neden yusuf için birbirlerine girmiyorlar ?
madem yusuf az bulunur , safi yetenek ,
gemileri yakıp , neden hemen bünyelerine katmıyorlar ?
niye ellerinden kaçırıyorlar böyle bir yeteneği ?
mesela benfica , niye 'ben yokum aga !" deyip ortalıktan çekildi ?
onların da pekala bu paraları hatta daha da fazlasını verecek gücü vardı .
veya sevilla'nın , yusuf konusunda ,
"adios amigos "demesini , neyle izah edeceğiz ?
bu kulüplerin gerçekten milyon yuro verecek , gerçekten gücü mü yok ?
yoksa , transferde bilerek pasif durarak ,
aslında senin futbolcun 12 m yurodan bir kuruş fazla etmez mi demek istiyorlar ?
ciddi ciddi , şişire şişire bi hal olduğunuz futbolcunuz yusuf ,
harbiden ama harbiden ,
gerçekten yetersiz olmasın sakın !
çıtkırıldım yapısıyla , relax futboluyla ,
maç domine edemeyen silik görüntüsüyle ,
verecekleri en fazla 12 m yuroyu da ,
(o da sadece sol ayağının hatırına ) ,
heba etmek istemeyen avrupa kulüpleri haksız ,
bi siz haklısınız yani .
evet .
yakın geleceği bi siz görüyorsunuz .
evet .
avrupa kulüpleri dandik .
ve yusuf'un kıymetini bilmiyorlar .
zaten size göre dünyada sizden başka futboldan da ,
futbolcudan da anlayan yok .
ha böyle devam edin .
yakışıyor size .
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservis ödemeden, sıfır uyum sorunu olan rodalhega kalitesinde adam çok zor. Rodi, halil, defans, taylan, kampta onazinin durumuna göre bir ortasaha yeterli. Bu arada cafer tosun dan ümidi keselim mi durumu nedir?
Ama yedek olarak kalacaksa, ondan daha "iyi" bir golcü alacaksak, ne 1m€ yillik vermeye gerek var ne de onun 100% emin oldugum nazini çekmeye...
"Yedekte saglam Rodallega" olsun diyenler, 3 hafta üst üste yedek kaldiginda huzursuzluk yaratabilecek olusunu göz ardi ediyor... o durumda burada hepimiz kendisine birlikte sövecegiz, haberiniz olsunTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum taylan gibi adamları alırsak cafer tosun gibi gençlere hiç ümit bağlamayalım zaten
Seneye 3 kulvarda yarışacağız ve medya da beklentileri arttırıyor. Alternatif olarak hazır futbolcuya ihtiyacımız olacak yedek klubesinden.
Batuhan, zeki gibi isimlerde çıkacak illaki yüzde yüz bir başarı beklenemez. Yarışmacı takım bu tür aksaklıklara karşı alternatifler üretmek zorunda. Taylan olmaz, irfancan olur.Hamiler yetiştiriyosan, Ünalları da es geçmeyeceksin.
Yorum
Yorum