Hadi bakalim dugumu Baris Yurduseven atacak hahaha
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Ünal Karaman başkana 2 cümle ile 50 tane sitem etti
Ne 200 bin euroymus be.
3.kaleciye 500 bin.euro verdin takımım gerisi ilerisi kan ağlıyor
Ben bu işten birşey anlamadimİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevenleri için Barış Yurduseven birazdan forveti yine açıklayacak. Kaçırmasınlar.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer bu tempo ve staminayla salon futbolu oynarsa yıldız olur ama futbolda işi zor maalesef.
Yorum
-
İlk yarı oynayan takımın içinde Avdijajı Yusuf Sarıyı Caferi seyretmek lazım o zaman kalitelerini görebiliriz ikinci yarı gençler kendilerini gösterme yarışına girince futbol ortaya çıkmıyor kör dövüşü oluyor oysa ilk yarı maçta futbol vardı@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman başkana 2 cümle ile 50 tane sitem etti
Ne 200 bin euroymus be.
3.kaleciye 500 bin.euro verdin takımım gerisi ilerisi kan ağlıyor
Ben bu işten birşey anlamadim
Bu arada Cafer oynarken rakip kendi alanında bekledi, üstüne bir çullansalar o zaman izlerdik gerçeği2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum