Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi bakalim dugumu Baris Yurduseven atacak hahaha

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ünal Karaman başkana 2 cümle ile 50 tane sitem etti

Ne 200 bin euroymus be.
      3.kaleciye 500 bin.euro verdin takımım gerisi ilerisi kan ağlıyor

Ben bu işten birşey anlamadim
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevenleri için Barış Yurduseven birazdan forveti yine açıklayacak. Kaçırmasınlar.
        Son anda cikan ufak bir sorundan transferin askiya alindigini söyleyecektir..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cafer bu tempo ve staminayla salon futbolu oynarsa yıldız olur ama futbolda işi zor maalesef.
          Evet oyununu 3x hızlandırması lazım sadece teknik yetmiyor. Bu konuda Kerem daha başarılı, sürekli hücumu düşünen bir kafa yapısına sahip modern bir futbolcu.

Yorum

• İlk yarı oynayan takımın içinde Avdijajı Yusuf Sarıyı Caferi seyretmek lazım o zaman kalitelerini görebiliriz ikinci yarı gençler kendilerini gösterme yarışına girince futbol ortaya çıkmıyor kör dövüşü oluyor oysa ilk yarı maçta futbol vardı
            @ okşoholu

Yorum

• Bu arada Uğurcan da muazzam bir kaleci oluyor. Yan toplarda, bire birde ve cepheden şutlarda çok iyi.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Transfer tansiyonunun ciktigi saatlere girdik
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ünal hoca Asporda da konuşuyor, net şekilde sitemi var yönetime karşı.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Karaman başkana 2 cümle ile 50 tane sitem etti

Ne 200 bin euroymus be.
                    3.kaleciye 500 bin.euro verdin takımım gerisi ilerisi kan ağlıyor

Ben bu işten birşey anlamadim
                    El Arabi'yi 3 kuruş için almadıysalar başkanın işi zor. Büyük hata etmiştir.

Bu arada Cafer oynarken rakip kendi alanında bekledi, üstüne bir çullansalar o zaman izlerdik gerçeği
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Santrafor transferini hemen bitirip stoper için fırsat transferi kovalamaya çalışmalıyız. En kötü İskandinav ülkelerinden 300-500 bine bi tane getirip rotasyona sokmak lazım. Campi yedekten katkı sağlar diyordum ama yok devre arası gönderilir

Yorum

• Hala Schick diyor ya hey Allah’ım!
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şu şunun yedeği olur, şu gereksiz, şu çöp var ya komedi gibi. Herkes ne kadar iyi biliyor bu işi.
                          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Savunmaya tek oyuncu alınacaksa ben olsam stoper değil, defansif ortasaha alırım.

Yorum

• Koray tam bir kazma. Ondan hicbir sey olmaz. Beyni olmayan sadece vucüduna dayali futbol oynayan biri. Basaksehirde onun iyi versiyonu vardi. Su anda galiba 3. Ligde
                              En son ~UniCef~ tarafından düzenlendi; 25.07.2019, 22:22.
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• Suturiç diyor İngiliz diyor. Suturiç diye İngiliz mi olur? Olsa olsa Hırvat olur.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X