Parmak ve 6 me öyle bi enayi bulsak keşke
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Latif Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkubanın önemli eksikleri var, son vuruş problemleri, denge sorunları var ama öyle sadece mücadele eden, oyun görüşü/top tekniği vb. çok kötü futbolcu muamelesi yapılacak gibi kesinlikle değil. Attığı o kadar ince pasların hepsi tesadüf olamaz..
Ayrıca bizde daha 1 kere bile "iyi bir hoca ile" çalışma şansı olmadı.
Evet, yaptığı bazı çok basit hataları görünce kafamızda uygun bir yere oturtmakta zorlanıyoruz ama adamda değişik yetenekler olduğu da kesin. İyi bir hoca ile çalışır, son vuruşlarını, oyun tarzını vb. geliştirirse farklı seviyelere de çıkabilir.
Yaşını da dikkate alırsak 3-5 milyon için satılacak oyuncu değil. Aynı şekilde biz Ekuban gibi "güçlü / hızlı / mücadeleci / yetenekli / sahada karakter ortaya koyan" bir adamı yedek oturtacak kadar da zengin ya da üst düzey bir takım değiliz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Ekuban ilk geldiğinde topa bomba muamelesi yapıyordu. Tam bir sene sonra sezona Hulk gibi girdi.
Parmak, Samsun'a gidiyordu. Geçen sezona kadarki en büyük başarısı yaylada çocukları çalımlamaktı. Şimdi bizim için ciddi bi rotasyon oyuncusu, ligdeki birçok takımda da as oynar.
Ama iyi hocayla çalışmamışlar. Hangi kameraya gülüyoruz? :dddddd
Yorum
-
ekuban 10 milyon üstüne satılabilir.
uğurcan 25 üstüne satılabilir.
sörloth 20 milyon üstüne satılabilir.
ömür 15 üstüne satılabilir.
parmak 5 milyon üstüne satılabilir.
parmak, ömür, uğurcan seneye 11 e yazmak zorunda olduğumuz yerli oyuncular. keşke kaan ayhanı alsak da yerli zorunluluğumuz azalsa ama bizim pinti başkan yine sinekten yağ çıkarmak isteyip devre arası gibi çöpleri dolduracak diye düşünüyorum. inşallah öyle olmaz.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban ilk geldiğinde topa bomba muamelesi yapıyordu. Tam bir sene sonra sezona Hulk gibi girdi.
Parmak, Samsun'a gidiyordu. Geçen sezona kadarki en büyük başarısı yaylada çocukları çalımlamaktı. Şimdi bizim için ciddi bi rotasyon oyuncusu, ligdeki birçok takımda da as oynar.
Ama iyi hocayla çalışmamışlar. Hangi kameraya gülüyoruz? :dddddd
sosa futbolu bırakmış gün sayıyordu.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban ilk geldiğinde topa bomba muamelesi yapıyordu. Tam bir sene sonra sezona Hulk gibi girdi.
Ama iyi hocayla çalışmamışlar. Hangi kameraya gülüyoruz? :ddddddTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes kusura bakma ama ekuban topa oyle bomba muamelesi yapan malak bir futbolcu degil daha bize gelmeden fenere karsi oynadiklari bir maci izlemistim tek basina anasini aglatti fenerin.(o maci izlemeni tavsiye ederim) Bize ilk geldiginde alisma surecinde bocalamis olabilir alisinca neler yapabilecegini gosterdi zaten o talihsiz sakatlik olmasaydi bambaska seviyeye gelebirdi bu sezon.
Sikebahce ile bize gelmeden oynadıkları maçta efsane zaten tek başına madara etmiş Sikebahceyi...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes kusura bakma ama ekuban topa oyle bomba muamelesi yapan malak bir futbolcu degil daha bize gelmeden fenere karsi oynadiklari bir maci izlemistim tek basina anasini aglatti fenerin.(o maci izlemeni tavsiye ederim) Bize ilk geldiginde alisma surecinde bocalamis olabilir alisinca neler yapabilecegini gosterdi zaten o talihsiz sakatlik olmasaydi bambaska seviyeye gelebirdi bu sezon.
Bu adamın geçen sezonki hali ile bu sezonki hali arasında dağlar kadar fark var ki dediğiniz gibi sakatlanmasa bu fark daha da uçuk olurdu.
Şimdi sorum şu, bu bariz farkı sadece alışmayla açıklayıp iyi hocayla çalışmadı demek haksızlık mıdır değil midir? Teşekkür ederim.
Yorum
-
İlk olarak Ekmekkafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Özkan hoca'nin yaptığı transferler bu kadar basariliyken neden yonetimde değil ben bunu anlayamıyorum. neden abi neden? ne alıp veremiyoruz yani şu adamla. Elimizde böyle kaynak var kullanmiyoruz eğer kendi isteği doğrultusunda değilse bu iş.
Adam bildiğin çok iyi oyuncu analiz ediyor işte. En azından bir danisalim be kardeşim. Bu adam biliyor bu işi.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arası o kadar dedik alın şu taliscayı şampiyon olalım. gittik ndiaye 1 milyon messiasa 400 bin guilhermeye de 500 bin verdik. 3 çöpe vereceğimiz paranın 1 tık üstünü versek 2.2 falan versek 6 aylığına rahat gelirdi ve şimdi açık ara şampiyonduk. seneye sosa gidecekse kesinlikle taliscayı almak gerekir. şartları zorlayın alın! 3.2 maaş bütçesi azalacak sosadan 5 milyon euro da obi ve sturridgeden yer açıldı. verin yıllık 4 milyon euro alın gelin taliscayı.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum