Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ndiaye arkasında sağlam bir 6 numarayla çok faydalı olur. Ama adamı 10 yaptık, 8 yaptık, 6 yaptık bir türlü oturtamadık ki. Eğer yine parmak - Sosa ön liberosu ile başlarsak yine çok ve rahat gol Yeriz. İsterse Kanga önlerinde oynasın. Savunma sadece stoper ile olmuyor maalesef, önlerinde muhakkak dalga kran olacak bir 6 Numara bulamazsak istersen Van Dick 'i getir, yine çok gol yeriz., Mevcut düzende 6 numara ile Sosa oynar önlerinde Kanga olmalı. 6 numarayı Doğan, Sosa' yı Parmak, Kanga 'yı da Form durumuna göre Taha ile yedeklersek daha sağlıklı bir kadro kadro oluşur.
    Ndiaye iyi formasyonda çok etkili olur. İyi bir kamp dönemi başlangıci ile Sivas maçında falan çok iyiydi. Tekrar kiralamak lazım.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ndiaye iyi formasyonda çok etkili olur. İyi bir kamp dönemi başlangıci ile Sivas maçında falan çok iyiydi. Tekrar kiralamak lazım.
      Son 3 maçımızı açıp tekrar izlesin beğenmeyenler, takımda ayakta kalan 4 adam vardı Sörloth, Ekuban, Parmak ve Ndiaye, diğerleri resmen ya bıraktı, ya döküldüler En fazla sorumluluk almasını beklediğimiz Sosa, Waka, Ömür resmen yoklar oynuyordu.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ndiaye umut baglamak yerine o profilde genc iki tane afrikali alsak hem yari paraya oynarlar hemde isimizi gorurler.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• gs en az 6 ilk 11 oyuncusu transfer edecek.
          fb tüm defans hattı +2 kanat + en az 1 orta saha en az 7 ilk 11 oyuncusu transfer edecek
          bjk teknik direktörü 10 oyuncu transfer etmemiz lazım dedi.
          Biz ön üçlüyü bozmasak, Novak Sosa kalsa bile en az 4 ilk 11 oyuncusu transfer edeceğiz ki bu iki oyuncu giderse 6 oyuncu demek bu. Yedeklerle 10 oyuncuyu bulacaktır transfer sayımız.
          Başakşehir önümüzdeki yılda ligin net fovorisidir.
          Ama biz akıllı 2 stoper 3 orta saha transferi yaparsak(Sosa gitse bile) yine ligin favorilerinden biri oluruz.
          Kanga bu tanıma uyan bir profil.
          Bu stoperlerle yola çıkma hatasında bulunursak çok büyük hata yaparız.
          2 net transfer şart.
          En önemli konu da taktik disiplini uygulayabilecek(ne olduğu bile önemli değil, isterse Aykut Kocaman gibi kale önüne duvar çeksin yeter ki bir taktiği ve bunu uygulatabilecek kudreti olsun) bir teknik direktörle bu işin sonuna kadar içerisinde oluruz
          Bu arada başkanın TRT'de cumartesi günü yaptığı açıklamadan anladığım CAS da cezamızı onaylayacak ve muhtemelen bu yıl Avrupa'da olmayacağız.
          Büyük gelir ve prestij kaybı olsa da bu yıl ki sıkışık trafikte bu bir şans haline bile gelebilir.

Yorum

• Kanga Rostov’da oynarkende bize karşı o takımın en iyisiydi.Değişik bir adam.Bu işlerde harbiden pasaport ve menejer önemli etken.Başka açıklayamıyorum

Yorum

• Serdar Dursun:

"Menajerim, Almanya'dan ve Türkiye'den çeşitli kulüplerle görüşüyor. Bu hafta Çin'den de iyi bir teklif geldi."

"Trabzonspor büyük bir camia. Çok iyi oyuncuları var. Her forvetin oynamak isteyeceği bir takım."

#beINSPORTS
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Ndiaye arkasında sağlam bir 6 numarayla çok faydalı olur. Ama adamı 10 yaptık, 8 yaptık, 6 yaptık bir türlü oturtamadık ki. Eğer yine parmak - Sosa ön liberosu ile başlarsak yine çok ve rahat gol Yeriz. İsterse Kanga önlerinde oynasın. Savunma sadece stoper ile olmuyor maalesef, önlerinde muhakkak dalga kran olacak bir 6 Numara bulamazsak istersen Van Dick 'i getir, yine çok gol yeriz., Mevcut düzende 6 numara ile Sosa oynar önlerinde Kanga olmalı. 6 numarayı Doğan, Sosa' yı Parmak, Kanga 'yı da Form durumuna göre Taha ile yedeklersek daha sağlıklı bir kadro kadro oluşur.
                Ndiayenin herhangi bir takıma faydalı olabilmesi için Osmanlı ve GS ilk dönemindeki gibi koşabilmesi lazım. Adamın başladığı hatta sonradan girdiği maçı tamamlayacak enerjisi yok. Sistemimiz vb yok, doğaçlama oynuyoruz doğru. Ama Ndiaye'nin durumunun sistem ile ilgisi yok. Adam zaten bitik. Ve biz bu bitik adama yarım dönem için düşünürsek Sosa'dan sonraki en yüksek ücreti vermiş olduk. (Yarım dönem için 1 milyon euro). Artı kiralama bedeli menejerlik ücreti verdik 1.35 milyon Euroya patladı sadece yarım dönemi..

Üstelik tam olarak nasıl bir sırdır artık bilmiyorum ama sezon sonu satın alma durumu hakkında da "Satın alma opsiyonu 6.5-7.5 milyon Euro arasında. Şampiyon olursak biraz pahalıya alacağız." gibi saçma şeyler de gevelenmişti.. Aman aman Allah korusun. Şu bitik Ndiaye kim, 6.5-7.5 milyon Euro kim? (Esrarengiz açıklamalar yapılıp doğru dürüst net bilgiler verilmediği için tam bilmiyorum ama muhtemelen şampiyon olsaydık, satın alma zorunluluğumuz falan olacaktı.)

Bizden uzak olsun da nereye istiyorsa oraya gitsin..

Yorum

• İlk olarak Latif Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ndiayenin herhangi bir takıma faydalı olabilmesi için Osmanlı ve GS ilk dönemindeki gibi koşabilmesi lazım. Adamın başladığı hatta sonradan girdiği maçı tamamlayacak enerjisi yok. Sistemimiz vb yok, doğaçlama oynuyoruz doğru. Ama Ndiaye'nin durumunun sistem ile ilgisi yok. Adam zaten bitik. Ve biz bu bitik adama yarım dönem için düşünürsek Sosa'dan sonraki en yüksek ücreti vermiş olduk. (Yarım dönem için 1 milyon euro). Artı kiralama bedeli menejerlik ücreti verdik 1.35 milyon Euroya patladı sadece yarım dönemi..

Üstelik tam olarak nasıl bir sırdır artık bilmiyorum ama sezon sonu satın alma durumu hakkında da "Satın alma opsiyonu 6.5-7.5 milyon Euro arasında. Şampiyon olursak biraz pahalıya alacağız." gibi saçma şeyler de gevelenmişti.. Aman aman Allah korusun. Şu bitik Ndiaye kim, 6.5-7.5 milyon Euro kim? (Esrarengiz açıklamalar yapılıp doğru dürüst net bilgiler verilmediği için tam bilmiyorum ama muhtemelen şampiyon olsaydık, satın alma zorunluluğumuz falan olacaktı.)

Bizden uzak olsun da nereye istiyorsa oraya gitsin..
                  Enerjisi yok kısmını katılmıyorum, sakatlık geçirdi 2 kere buna rağmen ayakta kalmaya çalıştı bir çok maçta.

Yorum

• Artik yeni moda Abdulkadir Omur'e gommek olmus. Diger takim taraftarlari yapsa anlarim da kendi cocugumuz kendi degerimize taraftarimiz bunu nasil yapar anlamakta gucluk cekiyorum. Cocuk resmen son macta yirtindi, iyi sutlar cekti gobege gelip oyun kurdu defansa yardim etti ve bunlarin hepsini yarim sezon kacirdiktan sonra yapti. Cok daha iyi olacagindan hic suphem yok ama kalirsa elestiriler onu cok yipratacak. Bu sebeple en iyisi gitmesi.

Yorum

Enerjisi yok kısmını katılmıyorum, sakatlık geçirdi 2 kere buna rağmen ayakta kalmaya çalıştı bir çok maçta.
                      Bence ilk geldiğinde de yeterince fark yaratamadı. Eski Ndiayenin %60'ını bile göremedim. Daha sonra da ayakta kalmaya çalıştı belki ama kalamadı, kalamıyor işte. Dinlenip dinlenip arada yaptığı yalancı koşular yanıltıcı olabilir belki.

Neyse olabilir, birçok kişi hala beğendiğine, iyi/faydalı gördüğüne göre belki gerçekten faydalı oynamıştır ama ben geçmişte çok çok daha iyi halini, o inanılmaz enerjisini, dinamizmini gördüğüm için (dağınık, güven vermeyen, bol pas hatası yapan, kontra oynayacak takımlara uygun oyun tarzını çok tutmasam da) bana öyle gelmiştir diyeyim.
                      En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 23.07.2020, 14:29.

Yorum

• devre arası o kadar dedik alın şu taliscayı şampiyon olalım. gittik ndiaye 1 milyon messiasa 400 bin guilhermeye de 500 bin verdik. 3 çöpe vereceğimiz paranın 1 tık üstünü versek 2.2 falan versek 6 aylığına rahat gelirdi ve şimdi açık ara şampiyonduk. seneye sosa gidecekse kesinlikle taliscayı almak gerekir. şartları zorlayın alın! 3.2 maaş bütçesi azalacak sosadan 5 milyon euro da obi ve sturridgeden yer açıldı. verin yıllık 4 milyon euro alın gelin taliscayı.

Yorum

• bu transfer dosyası başlığını sonlandırıp yenisine geçsek diyorum, temiz bir sayfa açalım.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            devre arası o kadar dedik alın şu taliscayı şampiyon olalım. gittik ndiaye 1 milyon messiasa 400 bin guilhermeye de 500 bin verdik. 3 çöpe vereceğimiz paranın 1 tık üstünü versek 2.2 falan versek 6 aylığına rahat gelirdi ve şimdi açık ara şampiyonduk. seneye sosa gidecekse kesinlikle taliscayı almak gerekir. şartları zorlayın alın! 3.2 maaş bütçesi azalacak sosadan 5 milyon euro da obi ve sturridgeden yer açıldı. verin yıllık 4 milyon euro alın gelin taliscayı.
                            Bence üzerine 100 milyon verip messiyi getirsek kesin şampiyonluk gelirdi ama becerrmediler

Yorum

• Ndiaye’nin tekrar kiralanmasından yana olanlardanım.

Yorum

• 3 tane transfer bizi açık ara şampiyon yapar. Özkan hocamın buldugu atiba aurelio hatta mbla tipli bir dmc. Defansa bir egemen song. Forvete umut bulut vari yırtınan koşan birisi. Başka transfere gerek yok.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X