aissati gelsin kulübede dursun vay yavrum vay ne izletti bize be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk mücadelesi veren takımın taraftarı olarak hatta bence atkı pankart falan yaptırın. I love u'lu falan. Yakışır.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSackey de fena degildi.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok selamı var,Ersun'u Yemeksepetinin sahibine sorsunlar dedi,bıraktığım kadroyu çöp transferler ve acemi çaylak beden eğitimi hocaları ile harcayan Ağaoğlu gerçeği ile tanışmaya hazır olsun taraftar dedi,seneye görüşürüz dedi.
Kendisi ve takipcileri öyle ezik ve aciz durumdaki zamaninda t. direktör ve transfer hatalarinda dahi baskalarini suclar haldeler. Ama müritlerine sorsan en büyük baskanBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Transfer Dosyası - 14 -
Eğer bu sene şampiyon olamazsak Uğurcan satılmasın.
———Uğurcan———-
Jp—Costa—X—Novak
————Sosa————
——-X————X——
Eku——————-Nwaka
———-Sörloth———-
Ömür, Parmak da iyi iki yedek olur.
Takımı bozmadan orta sahada sosanın önüne iki tane iki yönlü, pas yapabilen ve top çalabilen nispeten seri iki orta saha ve stopere de Egemen gibi bir sol stoper alırsak bu takım iyi bir hocayla şampiyon olur. Satış yapmadan para işini nasıl yaparız bilmiyorum da.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 10:30.
Yorum
-
Anastasios Bakasetas
Bu adamın kariyeri Türkiyede parladı Yunanistanda sıradan bir topçu Kayserideki Mensah da öyle İspanyada vasat bir topçu bu ülkede yıldız
Bu iki örneği seçmemdeki kasıt Türkiyede Atlet sporcuların başarılı olduğunu düşünüyorum zaden bunun en büyük kanıtı da muhtemelen bizim Sörlöthdur gerçekten yetenek olarak sınırlı bir topçu ama güçlü ve atlet maalesef iki Abdülkadirimiz türünde bıdı bıdı oynayan topçularla bir yere kadar gidilebiliyor transfer politikamızı tamamen değiştirmek ve bu tür oyunculara yönelmek lazım bu tür topçuların teknikleri iyi olanları zaden Avrupa da üst düzey oynuyor sıradan olanları bizde yıldız
Ben olsam Başkanın yerinde seneye bu iki topçuyu takıma alırdımEkli dosyalarEn son oksoholu tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 10:40.@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulubun transfer politikasi berbat.
2.5 m tl yi 18 yasindaki cocuklara vermek. Kulubun gelecegini bitircek.
Git Aissaiti ye ver sampiyon ol ama yok. Şaka gibi 300 b euro veriyolar)))))))))))))
Yorum
-
İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAissati ismini bi kac kere okudum forumda. Ciddimisiniz gercekten bu konuda yoksa ironimi?
Yorum
-
İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAissati ismini bi kac kere okudum forumda. Ciddimisiniz gercekten bu konuda yoksa ironimi?
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha sosa'nın yeni sezon kadrosunda yazılması cidden komik oluyor
Sahada yürüyen bir oyuncuya - yaşını da almış- takım teslim edilmez
Onun yerine kaliteli bir isim veya isimler bulacaksınTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO oyuncu gelip sosadan formayi almadikca sosa ilk 11 e yazılır.
Bu yüzden akıllı hamle yapmak lazım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum