Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aissati gelsin kulübede dursun vay yavrum vay ne izletti bize be

Yorum

• Sackey de fena degildi.

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyonluk mücadelesi veren takımın taraftarı olarak hatta bence atkı pankart falan yaptırın. I love u'lu falan. Yakışır.
        Ise yarayacagini bilsek onuda yapariz, sen rahat ol. Matematiksel olarak Sampiyon olabiliyoruz, evet. Umarim ben yanilirim ve insAllah Sampiyon oluruz. Ama Sampiyon olsak bile Hüseyin Cimsir bu Takim icin yanlis Teknik Adam. Ben kendisini yeterli bulmuyorum. En taze örnek Ankaragücü ve Alanya Maclarinda yapilan ve yapilmayan Hamleler, ama bunu burada tartismaya lüzum yok. Bana göre bu Maclarla Sampiyonlugu verdik. Senin görüsün sana, benim görüsüm bana. Böyle bir düzende Sampiyon olmanin tek yolu Hakemleri ve yanlis Kararlari yenecek bir Takim kurmak. Kisacasi eze eze Sampiyon olacak bir Takim olusturmak ve bu Takimi yönetebilecek bir Teknik Adamla anlasmak.
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sackey de fena degildi.
          O malın yüzünden yediler ilk golü.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok selamı var,Ersun'u Yemeksepetinin sahibine sorsunlar dedi,bıraktığım kadroyu çöp transferler ve acemi çaylak beden eğitimi hocaları ile harcayan Ağaoğlu gerçeği ile tanışmaya hazır olsun taraftar dedi,seneye görüşürüz dedi.
            Seneye anca görse görse üçün birini görür. Önce baskanlik yapmayi ögretin ona.
            Kendisi ve takipcileri öyle ezik ve aciz durumdaki zamaninda t. direktör ve transfer hatalarinda dahi baskalarini suclar haldeler. Ama müritlerine sorsan en büyük baskan
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

Eğer bu sene şampiyon olamazsak Uğurcan satılmasın.

———Uğurcan———-
              Jp—Costa—X—Novak
              ————Sosa————
              ——-X————X——
              Eku——————-Nwaka
              ———-Sörloth———-

Ömür, Parmak da iyi iki yedek olur.

Takımı bozmadan orta sahada sosanın önüne iki tane iki yönlü, pas yapabilen ve top çalabilen nispeten seri iki orta saha ve stopere de Egemen gibi bir sol stoper alırsak bu takım iyi bir hocayla şampiyon olur. Satış yapmadan para işini nasıl yaparız bilmiyorum da.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 10:30.

Yorum

• Anastasios Bakasetas

Bu adamın kariyeri Türkiyede parladı Yunanistanda sıradan bir topçu Kayserideki Mensah da öyle İspanyada vasat bir topçu bu ülkede yıldız
                Bu iki örneği seçmemdeki kasıt Türkiyede Atlet sporcuların başarılı olduğunu düşünüyorum zaden bunun en büyük kanıtı da muhtemelen bizim Sörlöthdur gerçekten yetenek olarak sınırlı bir topçu ama güçlü ve atlet maalesef iki Abdülkadirimiz türünde bıdı bıdı oynayan topçularla bir yere kadar gidilebiliyor transfer politikamızı tamamen değiştirmek ve bu tür oyunculara yönelmek lazım bu tür topçuların teknikleri iyi olanları zaden Avrupa da üst düzey oynuyor sıradan olanları bizde yıldız

Ben olsam Başkanın yerinde seneye bu iki topçuyu takıma alırdım
                Ekli dosyalar
                En son oksoholu tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 10:40.
                @ okşoholu

Yorum

• Kulubun transfer politikasi berbat.

2.5 m tl yi 18 yasindaki cocuklara vermek. Kulubun gelecegini bitircek.

Git Aissaiti ye ver sampiyon ol ama yok. Şaka gibi 300 b euro veriyolar )))))))))))))

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulubun transfer politikasi berbat.

2.5 m tl yi 18 yasindaki cocuklara vermek. Kulubun gelecegini bitircek.

Git Aissaiti ye ver sampiyon ol ama yok. Şaka gibi 300 b euro veriyolar )))))))))))))
                    Aissati ismini bi kac kere okudum forumda. Ciddimisiniz gercekten bu konuda yoksa ironimi?

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aissati ismini bi kac kere okudum forumda. Ciddimisiniz gercekten bu konuda yoksa ironimi?
                      komşunun tavuğu mevzusu hocam başka birşey değil, 300 dakika oynansa gol atamayacak denizliden 4-5 oyuncu beğenilmiş ilginç. Yurtiçi yabancı transferi yapılmayacağını guilherme ile artık öğrenmiş olduk, bende etkili olacağını düşünüyordum ayakta bile duramıyor.

Yorum

• Halen daha sosa'nın yeni sezon kadrosunda yazılması cidden komik oluyor
                        Sahada yürüyen bir oyuncuya - yaşını da almış- takım teslim edilmez

Onun yerine kaliteli bir isim veya isimler bulacaksın

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence de ironi olmalı.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Halen daha sosa'nın yeni sezon kadrosunda yazılması cidden komik oluyor
                            Sahada yürüyen bir oyuncuya - yaşını da almış- takım teslim edilmez

Onun yerine kaliteli bir isim veya isimler bulacaksın
                            O oyuncu gelip sosadan formayi almadikca sosa ilk 11 e yazılır.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Sosa 1 yıl daha kalmalı. Kadroda aleternatifi yok. Ancak bu yaz transfer döneminde onun formasını alabilecek bir oyuncuya yatırım yapılmalı. Hazırını alacak para yok, kendimiz yetiştirmek durumundayız.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O oyuncu gelip sosadan formayi almadikca sosa ilk 11 e yazılır.
                                Yeni sezonda ilk 11'e yazarsan kaybedersin
                                Bu yüzden akıllı hamle yapmak lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X