Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben hayatımda Burak Yilmaz kadar balli bir oyuncu görmedim. Adam 4 ayak ustune dusuyor. Nedir bunun bali.

Lille tuttugum takimlardandi. Hocasi muthisti. Adamlar hayatlarinin hatasini yapicak. Yusufun performansi bile düser.

Yorum

• Enes Unal bizde Sorloth gibi bir patlama yapabilir mi? Onumuzdeki yil minimum 3 yerli oyuncu ile oynamamiz gerekiyor. Bence opsiyonlu bir kiralik anlasmasi ile takima kazandirilabilir. Takimda yedek forvetimiz yok.

Yorum

• Ndiaye yi takimda tutmak istenyenlerin futbol bilgisi = 0

Yorum

• Ndiaye bu haliyle bahsi geçen bonservisi de maaşı da hak etmiyor. Aynı oyunu oynayacak bir sürü oyuncu bulunur ucuza. Osmanlı'daki, Gsdaki Tudor zamanı oyunu oynayacak olsa kalsın ama o hali olsa bize kiralamazlardı zaten. Teşekkür edip yolları ayırmak en iyisi.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Artik yeni moda Abdulkadir Omur'e gommek olmus. Diger takim taraftarlari yapsa anlarim da kendi cocugumuz kendi degerimize taraftarimiz bunu nasil yapar anlamakta gucluk cekiyorum. Cocuk resmen son macta yirtindi, iyi sutlar cekti gobege gelip oyun kurdu defansa yardim etti ve bunlarin hepsini yarim sezon kacirdiktan sonra yapti. Cok daha iyi olacagindan hic suphem yok ama kalirsa elestiriler onu cok yipratacak. Bu sebeple en iyisi gitmesi.
            Özevlatçı değiliz çünkü

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ndiaye’nin tekrar kiralanmasından yana olanlardanım.
              17 haftalık periyotta yapmış olduğu ne sizi etkiledi?

Yorum

• Kanga geldiyse Ndiaye'ye gerek yok. Hem şansını iyi kullanamadı hem de takımı yaşlandırmanın lüzumu yok. Takımı yaşlandırdıkça geleceğimizden yeriz. Orta sahaya genç dinamik oyuncular lazım. Maksimum yaş kriteri 24-25 olmalı. Hem ilk 11 oynatabilmeli hem de yeri geldiğinde satıp para kazanabilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ndiaye’nin tekrar kiralanmasından yana olanlardanım.
                  Ndiaye kiralanmaz çünkü sözleşmesi önümüzdeki sezon sona eriyor. Ya biraz bonservisle satın alınacak ya da yoluna devam edecek. Ben alınmaması taraftarıyım ilk geldiğinde tam ihtiyacımız olan tipte adam dedim hiçbir şey oynamadı. Galiba bonservisinin alınmayacağını biliyordu öyle ruhsuz ruhsuz gezdi sahada. Ndiaye yi gs den hatırlayan varsa açsın bi o zaman ki maçlarını izlesin bir de bizde yaptıklarını uyuşuk uyuşuk oynadı hatta bir ara kötü şeyler düşünmeye başladım en güzeli vedalaşmak. Ndiaye ye 3 4 bonservis verecek duruma değiliz olsakta verilmemeli hem yaşı hemde oynadığı o kadar etmez bana göre

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    17 haftalık periyotta yapmış olduğu ne sizi etkiledi?
                    Anlayamiyorum ben de nesi begeniliyor bu gs kilikli ajanin. Bi haltta yapmadi sahada.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Ndiaye işe yaramaz topla ilişksi iyi değil ve eski dinamikliği yok bize onazinin ayağı daha iyi olanı ve daha güçlüsü lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Enes Unal bizde Sorloth gibi bir patlama yapabilir mi? Onumuzdeki yil minimum 3 yerli oyuncu ile oynamamiz gerekiyor. Bence opsiyonlu bir kiralik anlasmasi ile takima kazandirilabilir. Takimda yedek forvetimiz yok.
                        Yapamaz bence. Aslında yaşı hala çok genç ve yetenekli oyuncu, top tekniği, görüntü olarak da olsa fiziği falan iyi ama;

-Burak gibi hızlı desen değil,

-Shorloth gibi güçlü, stoperleri perişan edebilecek adam desen değil,

-hırslı ve azimli bir oyuncu desen o da değil (zaten asıl mevzu da bu herhalde yoksa bunca yıldır yerinde saymazdı)

Muhtemelen tembel veya umursamaz bir çocuk. Ucuz da olmayacağı için riske girilmez.

Anıl Başaranı almışlardı belki yedek olarak o iş görür. Ama bizim yedek değil as forvete ihtiyacımız olacak gibi görünüyor. Muhtemelen Shorloth gidecek, hatta Ekuban (onu artık merkez forvet olarak görmemek lazım, ikinci forvet, forvet arkası veya sağ kanat forvet olarak daha etkili) da gidebilir bence. İkisinin de gitmesini hiç istemem ama tahminlerimi yazıyorum.
                        En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 23.07.2020, 16:50.

Yorum

• kulübemizde bir sorun olduğnu düşünmüyorum

-arda
                          -serkan
                          -kamil ahmet çörekçi
                          -abdürrahim dursun
                          -da costa
                          -doğan erdoğan
                          -abdülkadir parmak
                          -guilherme
                          -bilal başaçıkoğlu
                          -ekuban

ekuban geçtiğimiz sezonlardaki yattara, engin baytar, alanzinho tarzı silah olarak kullanilabilir. guilherme de biraz öyle. kalan oyuncular da yedek'liği sorun etmeyecek, girdiğinde eksiklik olması durumunda çıkıp mücadelesini verecek isimler. belki 1 forvet gerekebilir.

başkan iskelet dedi ama bence asıl olarak ilk 11 e transfer gerekiyor. novak yerine 1 sol bek; 2 stoper; 6-8-10 (sosa gidecekse)üçü de yok 3 tane orta sha transferi gerekiyor. ömürün kalacağını varsayarsak ömür wakayeme sörloth üçlüsü temiz.
                          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 tane transfer bizi açık ara şampiyon yapar. Özkan hocamın buldugu atiba aurelio hatta mbla tipli bir dmc. Defansa bir egemen song. Forvete umut bulut vari yırtınan koşan birisi. Başka transfere gerek yok.
                            Ya Özkan hoca'nin yaptığı transferler bu kadar basariliyken neden yonetimde değil ben bunu anlayamıyorum. neden abi neden? ne alıp veremiyoruz yani şu adamla. Elimizde böyle kaynak var kullanmiyoruz eğer kendi isteği doğrultusunda değilse bu iş.

Adam bildiğin çok iyi oyuncu analiz ediyor işte. En azından bir danisalim be kardeşim. Bu adam biliyor bu işi.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Enes Unal bizde Sorloth gibi bir patlama yapabilir mi? Onumuzdeki yil minimum 3 yerli oyuncu ile oynamamiz gerekiyor. Bence opsiyonlu bir kiralik anlasmasi ile takima kazandirilabilir. Takimda yedek forvetimiz yok.
                              Elemanın Transfermarkt değeri bugün 2 katına çıktı. 3-5 gol attı diye yaptığı prime bak. Bizim topçular güç bela değer arttırıyor. Yakında gelecek olan güncellemede Sörloth en az 20 M€ olmalı. Ama genelde Muriç vb. fenerli topçuların değeri fırlıyor. Nasıl olsa Türkiye sorumluları Trabzonlu değil. İstedikleri gibi oynatıp spekülatif değer arttırmları yapıyorlar. Eljif elmasta olduğu gibi.

Yorum

• Napoli Victor Osimhen' i transfer etmek üzere. Bonservis Bedeli 50+10 Milyon Euro Bonus olacak deniliyor. Acaba Lille yerine cidden Ekuban ile ilgileniyormu ve böyle bir girisimleri olacak mi? Ben sahsen Burak Yilmaz' i Rotasyon icin almak istediklerini düsünüyorum. Ama ilk 11 icin Hedefleri Ekuban olabilir.
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X