Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu haliyle omuru transfer etmek isteyen olmaz bence ya da isteyen dusuk rakama ister
    bu kadroya yeni ilk 11 de oyanayabilecek yerli oyuncu gelmeyecekse
    ömür parmak erce ilk 11 de oynayacak yerli oyuncular olur
    diğerleri bence ilk 11 de baslayacak kivamda degil maalesef

Yorum

• Parasal cezadan ziyade transfer yasağı cezaları örnekleri var daha çok. Bazı yerlerde 2 transfer dönemi yasağı tarzında şeyler gördüm. Daha ayrıntılı incelemek lazım. Ama büyük ihtimalle parasal cezadan ziyade transfer yasağı veriliyor. Tabi şöyle bir durum da var. Sörloth bu hamleden zararlı çıktğını düşünürse o da dava açar. İşin ceza boyutu oldukça yüksek. Zor ihtimal yani palace'ın öyle birşey yapabilmesi

İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eline sağlık kardeşim güzel araştırmışsın... Benim aklıma şöyle bir hinlik gelmişti Palace derse ki ben sizle opsiyonlu sözleşme yaptım ama bundan cayıyorum bunun ceza bedeli de diyelim ki 10 milyon euro. Adama gelen teklifler zaten 20 ve üstü. Dolayısıyla Palace afaki yazdığım 10 cezayı veirir bize, gider 20e okutur 10u da cebe indirir mi? Çünkü adamı bize zaten 6ya verecek her türlü daha karlı çıkar. İşte bu durumda bu işin cezai bir yaptırımı var mı varsa benim söylediğim gibi yüksek miktar olur mu? Ya da bu sözleşmede mi yazılmıştır yoksa Uefa nezdinde mi cezai yaptırım belli?
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serbest kalma maddesi eğer ki opsiyon bu yıl için kullanılırsa geçerli seneye satın alırsak serbest kalma maddesi geçerli değil. He seneye 20-25 milyon euroları görür mü o da muamma. Bu yıl para ediyor ama satamıyorsun, seneye senin ama piyasası düşmeyeceği kesin değil. Zaten yönetim bu yıl Uğur 'u, seneye de Sörloth'u, sonraki sene de Abduşu sayatak borcum 300-400 milyon bandına çekmeyi ve aynı zamanda kadroyu bir anda dağıtmadan yarışı da sürdürmeyi hedefliyor. Mantıklı bir strateji.
        Alakası yok. Serbest kalma maddesi Sörloth ile senin arandaki anlaşmada yani Crystal'dan bonservisini ne zaman alacağın Sörloth ile senin kendi aranda yaptığın anlaşmayı etkilemez.

[MENTION=28190]cubido[/MENTION] 'nun bahsettiği gibi Sörloth'un maaşını arttırarak yani sözleşmesini revize ederek maddeyi yükseltebilirsin ama bunun olacağına pek ihtimal vermiyorum.

Adam zaten kendisini hemen kurtarmak için serbest kalma maddesi koydurmuş. Üstüne kendisine ilgi duyan kulüpleri menajeri aracılığıyla az çok biliyordur. Sörloth bir yıl daha bu ilgi alakayı belli düzeyde tutacak performansı gösterip gitmek isteyecektir ki en doğal hakkı.
        En son castillo61 tarafından düzenlendi; 21.07.2020, 12:46.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alakası yok. Serbest kalma maddesi Sörloth ile senin arandaki anlaşmada yani Crystal'dan bonservisini ne zaman alacağın Sörloth ile senin kendi aranda yaptığın anlaşmayı etkilemez.

[MENTION=28190]cubido[/MENTION] 'nun bahsettiği gibi Sörloth'un maaşını arttırarak yani sözleşmesini revize ederek maddeyi yükseltebilirsin ama bunun olacağına pek ihtimal vermiyorum.

Adam zaten kendisini hemen kurtarmak için serbest kalma maddesi koydurmuş. Üstüne kendisine ilgi duyan kulüpleri menajeri aracılığıyla az çok biliyordur. Sörloth bir yıl daha bu ilgi alakayı belli düzeyde tutacak performansı gösterip gitmek isteyecektir ki en doğal hakkı.
          Sözleşme ona göre yapılmış olamaz mı?

Yorum

Serbest kalma maddesi eğer ki opsiyon bu yıl için kullanılırsa geçerli seneye satın alırsak serbest kalma maddesi geçerli değil. He seneye 20-25 milyon euroları görür mü o da muamma. Bu yıl para ediyor ama satamıyorsun, seneye senin ama piyasası düşmeyeceği kesin değil. Zaten yönetim bu yıl Uğur 'u, seneye de Sörloth'u, sonraki sene de Abduşu sayatak borcum 300-400 milyon bandına çekmeyi ve aynı zamanda kadroyu bir anda dağıtmadan yarışı da sürdürmeyi hedefliyor. Mantıklı bir strateji.
            Söyle haberler dolaşıyor ama. Bu sene alırsa 15 zorunlu opsiyon gerçekleşirse 9M€. Yalan olduğunu düşünüyorum ama ya doğruysa. Yıkılırım resmen.
            Şunun doğrusunu bilen biri yetkili ağızdan bilgilendirse bizi ne iyi olurdu.

Yorum

Sözleşme ona göre yapılmış olamaz mı?
              Yani diyorsun ki 30 yaşına dayanmış İsrail'den getirilen adama 4 milyon serbest kalma maddesi koyan, bunu değiştirelim deyip sadece 2 milyoncuk yükseltebilen, 6 milyona zorunlu satın alma opsiyonu koydurduğu adama 9-10 milyonluk serbest kalma maddesi koyan başkan veya yöneticilerimiz Sörloth'u 2. sezonun sonunda aldığı takdirde serbest kalma maddesi ortadan kalkacaktır.

Ben inanmıyorum, binde bir ihtimal de vermiyorum.

Yorum

• Sörloth konusu çok basit kafa karıştırmayın.
                MADDE 1: 31 Mayıs 2021'e kadar herhangi bir tarihte(bugün, yarın, 3 ay sonra veya son gün olan 31 Mayıs 2021 günü) 6 Milyon Euro'yı Crystal Palace hesabına yatırdığımız gün Sörloth bizim oyuncumuz.
                1 Haziran 2021 günü bonservisini yatırmadıysak Crystal Palace'ın oyuncusu.
                Bu tarihe kadar Crystal Palace veya oyuncunun yapabileceği hiç bir şey yok.
                İpler tamamen Trabzonspor'un elinde.
                MADDE 2: Trabzonspor 6 Milyon Euro'yu yatırıp bonservisini aldığı an, 30 sn , 1 gün sonra, 1 ay sonra farketmez, bir kulüp, bir menajer veya Sörloth'un kendisi serbest kalma bedelini Trabzonspor'a yatırdığı anda Sörloth gider. Yani Trabzonspor Sörloth'un bonservisini aldığı anda kontrolü kısmen kaybediyor.
                Bu nedenle bekliyorlar.
                Serbest kalma bedeli 9 Milyon Euro diyen de var 12 Milyon Euro diyende.Onu henüz net bilmiyoruz.
                Bu nedenle kulüp şimdilik rahat.
                İki şeye uğraşılıyor.
                1)Sörloth'a verilen yıllık ücret(ve muhtemelen menajerini tatmin edecek bir menajerlik ücreti) verip serbest kalma bedelini yükseltmek veya tamamen ortadan kaldırmak
                2)20 ve üstü bir bedele satıp aradaki kar edilen tutarı kasaya koymak
                Bunlardan biri olacak.
                Kesin olmayacak ihtimal şu;
                Trabzosnpor 31 Mayıs 2021'ye kadar Sörloth'u, serbest kalma bedelini değiştirmeden kullanıp, 6 yı verip 9'a satmaz.
                Bu enayilik olur.
                Dünyada santrafor yok. Henüz 24 yaşında ligin gol kralı her türlü 30'a gider.
                CL grüp, 5 büyük ligden birinde oynar ve başarılı olursa 50-60'a da gider ama bizde olmaz o iş.
                Bu yatırımı yapmak isteyecek Fransız, Alman, İtalyan,İspanyol kulüpleri 20 verir Sörloth'a.

Yorum

Saçmalık! Cas kararı onaylanırsa evet. Ama normal durumda neden revizeye yanaşmasın ki.
                  Novakla imzalama, sosa ile imzalayacaksan max 1.5 ver. Artan maaş boşluğu 3'ü geçer. 1.5 alan adama 3.5 teklif etsen 15 olan serbest kalma maddesini 25-30 bandına çekilmesini rahat kabul eder. Zira sezon sonu o da bilir bana en az 2-3 takım bu parayı vermeyi kabul eder zaten diye. Bir sene daha kendimi alıştığım bir takımla göstereyim der yani.
                  Zira Sörloth'un karakterli olduğunu düşünüyorum. İyi bir hoca ve onu besleyecek bir kadro kuracağımızı ona kanıtlarsak kalır.

Yorum

Yani diyorsun ki 30 yaşına dayanmış İsrail'den getirilen adama 4 milyon serbest kalma maddesi koyan, bunu değiştirelim deyip sadece 2 milyoncuk yükseltebilen, 6 milyona zorunlu satın alma opsiyonu koydurduğu adama 9-10 milyonluk serbest kalma maddesi koyan başkan veya yöneticilerimiz Sörloth'u 2. sezonun sonunda aldığı takdirde serbest kalma maddesi ortadan kalkacaktır.

))

Yorum

• Bu arada, bence buradaki temel belirleyici (hem kulüp hem de Sörloth açısından) Trabzonspor'un ligi 2.sırda bitirip, men kararının kaldırılarak CL ön elemelerine katılımıdır.
                      Bu olursa kalma ihtimali yüksek.
                      Bu olmazsa bence bu yaz satılır Sörloth(bilgi değil şahsi fikrim)

İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sörloth konusu çok basit kafa karıştırmayın.
                      MADDE 1: 31 Mayıs 2021'e kadar herhangi bir tarihte(bugün, yarın, 3 ay sonra veya son gün olan 31 Mayıs 2021 günü) 6 Milyon Euro'yı Crystal Palace hesabına yatırdığımız gün Sörloth bizim oyuncumuz.
                      1 Haziran 2021 günü bonservisini yatırmadıysak Crystal Palace'ın oyuncusu.
                      Bu tarihe kadar Crystal Palace veya oyuncunun yapabileceği hiç bir şey yok.
                      İpler tamamen Trabzonspor'un elinde.
                      MADDE 2: Trabzonspor 6 Milyon Euro'yu yatırıp bonservisini aldığı an, 30 sn , 1 gün sonra, 1 ay sonra farketmez, bir kulüp, bir menajer veya Sörloth'un kendisi serbest kalma bedelini Trabzonspor'a yatırdığı anda Sörloth gider. Yani Trabzonspor Sörloth'un bonservisini aldığı anda kontrolü kısmen kaybediyor.
                      Bu nedenle bekliyorlar.
                      Serbest kalma bedeli 9 Milyon Euro diyen de var 12 Milyon Euro diyende.Onu henüz net bilmiyoruz.
                      Bu nedenle kulüp şimdilik rahat.
                      İki şeye uğraşılıyor.
                      1)Sörloth'a verilen yıllık ücret(ve muhtemelen menajerini tatmin edecek bir menajerlik ücreti) verip serbest kalma bedelini yükseltmek veya tamamen ortadan kaldırmak
                      2)20 ve üstü bir bedele satıp aradaki kar edilen tutarı kasaya koymak
                      Bunlardan biri olacak.
                      Kesin olmayacak ihtimal şu;
                      Trabzosnpor 31 Mayıs 2021'ye kadar Sörloth'u, serbest kalma bedelini değiştirmeden kullanıp, 6 yı verip 9'a satmaz.
                      Bu enayilik olur.
                      CL grüp, 5 büyük ligden birinde oynar ve başarılı olursa 50-60'a da gider ama bizde olmaz o iş.
                      Bu yatırımı yapmak isteyecek Fransız, Alman, İtalyan,İspanyol kulüpleri 20 verir Sörloth'a.

Yorum

Onun yaşı geçkin reis. Hem maaşını 2 milyon yapacağız deselerdi şuan o serbest kalma bedeli 10 milyondu inan. Ki bunu yönetim de istemezdi.
                        Şimdi sosa ve novaktan baya maaş boşluğumuz olacak. Sırf maaştan dolayı sosa ve novak kalıp sörloth'un maaşını revize edemeyeceksek bir dakika durmam Sosa ve nOvak'a verilebin teklifleri geri çekerim.
                        İskelet iskelet diyoruz ya. Asıl iskelet Sötlothtur. Bir tek o gitse. Bana göre takım dağılmıştır.

Yorum

• uğurcanın olası satılması durumunda bonservisi olmayan ve underrated olan ibrahim sehiç i almak en doğru hamle olur

birkaç özet maçını izledim ,neredeyse tek başına erzurumsporu süper lige çıkardı diyebilirim
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saçmalık! Cas kararı onaylanırsa evet. Ama normal durumda neden revizeye yanaşmasın ki.
                            Novakla imzalama, sosa ile imzalayacaksan max 1.5 ver. Artan maaş boşluğu 3'ü geçer. 1.5 alan adama 3.5 teklif etsen 15 olan serbest kalma maddesini 25-30 bandına çekilmesini rahat kabul eder. Zira sezon sonu o da bilir bana en az 2-3 takım bu parayı vermeyi kabul eder zaten diye. Bir sene daha kendimi alıştığım bir takımla göstereyim der yani.
                            Zira Sörloth'un karakterli olduğunu düşünüyorum. İyi bir hoca ve onu besleyecek bir kadro kuracağımızı ona kanıtlarsak kalır.
                            Karakterlik bi durum olduğunu düşünmüyorum. Eğer Sörloth'un Avrupa'ya transfer olma hedefi varsa serbest kalma maddesini mantıken değiştirmek istemeyecektir.

Maaşımı arttırayım zaten 25-30 bandında teklif gelecektir iyi hoş düşünce de ya performansı düşerse. Napoli için 22-23 milyondan bahsediliyor, aynı performansı göstermezse Napoli o 25-30 bandına çıkar mı? Hayır. Ama 9-10 milyon çerez parası artık. Napoli olmaz Roma olur Roma olmaz Almanya'dan bir takım olur.

Kendimi Sörloth'un yerine koyuyorum 9-10 milyonluk serbest kalma maddesi 2021 yaz transfer döneminde Avrupa'ya transferi için garantör niteliğinde. Trabzonspor'la duygusal bağı bulunmayan biri de bu güvencesinden olmak istemeyecektir.

Ben de aksi yönde düşünmek isterim ama tecrübelerimiz belli. İnşallah bu sefer tersi olur.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu bölüme katilmiyorum, sörloth türkiyede oynar, iyi statistik de yapar, ama avrupanin büyük güclü liglerinde oyanayamaz, hicbir zaman da büyük külüpte 1 numara forvet olmayacaktir. belki kücük kulüplerde oynar ama ordada bizim istatistigimizi yakalayamaz.
                              türkiye icin yapilmis forvet gibi duruyor.
                              ondan 30-40-50 mil euro edecek bir oyuncu degil.
                              napolinin 24 mil euro teklif yaptigini da sanmiyorum

Yorum

• Yunan ve Portekizler Türkiyeye iyi uyum sağlıyorlar.

Alınmasına karşı değilim.
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X