İlk olarak kopeli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzlemedin galiba. Ben her maçını izledim dinamo gibi. Hırslı da güçlü fiziği var.
İrfancan ile Mensah suan ligde izledigim en iyi merkez oyuncuları ama zor tabi almak. Sadece biz değil süper ligden herhangi bir takımın alabileceğini düşünmüyorum bu arkadaşları.
Yorum
-
Orta sahayı komple değiştirmek lazım. Sosa, Novak vs gidebilir problem yok. Orta sahaya güçsüz, tempoyu kaldıramayacak kimseyi istemiyorum Sosa da dahil. Daha genç, dinamik adamlar bulmamız gerekiyor. Seneye komple iflas edip çoğu maçı kaçırabilir gibi his veriyor. Novak zaten bek olarak beğendiğim bi adam değil ekstra işleri var ama asıl işlerini yapamıyor. Orta sahaya 3 tane çok iyi adam alın da stoperde gerekirse Türk olarak Atakan falan bile oynar yani bu lig orta sahadan geçiyor. Ekuban, Wakaeme, Sörloth dışında herkes gidebilir. Jp falan o fizik ve kondisyonla seneye oynayamaz.
-------------Erce--------------
Serkan-Costa-Defans-Bek
-------Ön libero----------
----------------8 No-------
Abdüş-----10 No-------Nwak
-----------Sörloth--------
Yani şu sınır olmasaydı kadroya Erce dışında Türk yazmazdım ama bu arkadaşlar oynayacak. Serkan yerine belki Kamil belki başka biri bilmiyorum. Ekuban'a da yer ayarlanabilir ama 3 tane çok iyi orta saha ve 1 tane çok iyi stoper istiyorum merkez kan ağlıyor.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım tramvali takım komple değiştir.
Bu yil gecmisten ders cikaralim, kadroyu bozmayalim.
Yorum
-
eksikler belli takimi dagitmaya gerek yok 2 ay sonra gelecek sezon basliyacak
takimlar fazla transfer yapamaz para yok yapsa takima alisma süresi var.
sosa veda edilmeli novak tutulmali.tutulursa sikeler zayiflatilir. solbek bulamazlar bu saaten sonra kumar oynarlar.Stoperler degismeli.riskli ama su an ki stoperler isler yürüez daha kötü olmaz.
birda her genci takima doldurmayin.genc olmak bir kriter degil bu takimda oynamk icin. hem gen hem iyi futbolcuysa isimize yara o topcu.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 14.07.2020, 10:47.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Taraftar haklı olarak son haftalardaki performansı nedeniyle iyi ki sosa ile uzatmamisiz diyor. Dün akşamki maçta oyundan alındıktan sonra hocanın yüzüne bile bakmadan dışarı çıktı. Bir sıkıntı olduğu aşikar. Ünal Hoca zamanında dizlerini parçalayacak kadar mücadele eden sosa yerine ilk transfer edildiği zamanlardaki vurdumduymaz sosaya döndü. Hocalık sadece takımı çalıştırmak taktik vermekle olmuyor, oyuncuyu inandiracaksin, motive edeceksin, sana saygı duyacak.. Yani şunu demek istiyorum eğer ki Sosayi Ünal hoca gibi inandiracak motive edecek hoca getirmeyecekseniz sakin sözleşme uzatmayın. İnanmış ve motive olmuş bir Sosa hala bu ligin en iyi orta saha oyuncusudur. Ne olursa olsun gittiğinde çok üzüleceğim.oflu fanatik
Yorum
-
Normal şartlarda olması gereken
________________Erce________________
Pereira___XXXX_____XXXX_____Novak
__________Sosa______XXXX___________
Abdüş________Ekuban______Nwakaeme
______________Sorloth_________________
Ama muhtemelen yine yıkıp yeniden yapacağız. İnşallah en azından ön taraftaki 4lü bozulmaz.oflu fanatik
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki sezonun kilit hamlesi Waka,Eku ve Sorloth’u takımda tutmak olmalı.Hücum gücümüzü bi şekil korumamız lazım.Bıktım artık şampiyonluk kaçınca takımın dağılması ve travmalara.Şu salakça olayı aşabilirsek seneye de yarış bundan farklı olmayacak emin olun.5 yıldır böyle bu yarış.Kimse geçen seneye göre daha iyi olmayacak rakiplerin.
Yorum
-
İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal şartlarda olması gereken
________________Erce________________
Pereira___XXXX_____XXXX_____Novak
__________Sosa______XXXX___________
Abdüş________Ekuban______Nwakaeme
______________Sorloth_________________
Ama muhtemelen yine yıkıp yeniden yapacağız. İnşallah en azından ön taraftaki 4lü bozulmaz.
Dört haftadır oynadığı iyi futbol ve kazanma hırsı ile Abdülkadir Parmak bu takımın değişmez ilk 11 oyuncusu olmuştur. Bunca zaman burada Sosa'yı müdafa eden biri olarak şunu söyleyebilirim. Dün akşam Sosa nal toplarken A. Parmak bu takımı çekip çevirmeye çalışmış ve sahada Ekuban ile birlikte ayakta kalan oyuncumuz olmuştur. Dört haftadır durum böyle. Birileri de çıkıp şu çocuğa eşlik etmiş olsaydı bugün farklı muhabbetler yapacaktık. O nedenle o kadroyu yazarken orta sahaya yazılacak ilk isimlerin başında bence Abdülkadir Parmak da gelir.
Yorum
-
İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar haklı olarak son haftalardaki performansı nedeniyle iyi ki sosa ile uzatmamisiz diyor. Dün akşamki maçta oyundan alındıktan sonra hocanın yüzüne bile bakmadan dışarı çıktı. Bir sıkıntı olduğu aşikar. Ünal Hoca zamanında dizlerini parçalayacak kadar mücadele eden sosa yerine ilk transfer edildiği zamanlardaki vurdumduymaz sosaya döndü. Hocalık sadece takımı çalıştırmak taktik vermekle olmuyor, oyuncuyu inandiracaksin, motive edeceksin, sana saygı duyacak.. Yani şunu demek istiyorum eğer ki Sosayi Ünal hoca gibi inandiracak motive edecek hoca getirmeyecekseniz sakin sözleşme uzatmayın. İnanmış ve motive olmuş bir Sosa hala bu ligin en iyi orta saha oyuncusudur. Ne olursa olsun gittiğinde çok üzüleceğim.
Biz burada Ünal Karaman'ın gidişi sonrası takım moral olarak çöker, hırsını yitirir derken birileri iyi olan her şeyi başkandan sebep biliyordu. Sosa'nın hırsını başkanın ilgi ve alakasına bağlıyordu. Gördük ki durum öyle değilmiş! Sosa, Ünal Karaman ile çok iyi anlaştığı için bu denli hırslı ve arzulu oynuyormuş! Belli ki Ünal Karaman, Sosa ve diğer futbolcuları inandırmış ve iyi motive etmiş bir hoca imiş! Ünal Karaman kimdir ya diyenler bu gerçeği görmezden geliyorlar ama şu an sahadaki ruhsuz adamları görünce bu gerçek tokat gibi yüzlerine iniyor.
Yorum
-
1.Sosa'yı tut
2.Novak'ı tut
3.Messias, Huseini ve Guilherme'yi yolla
4.Ndiaye 'yi bir yıl daha kirala.
5.Lider stoper al(Jan Vertonghen gibi)
6.Hareketki her yere basan ayağı da pas yapan 6 numara al
7.iyi Şutör, iyi pasör lider skorer bir 10 numara al (Kanga bu lige fazlasıyla yeter)
Takım zaten kendi kendine oynar, arkana yaslan ve izle.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.Sosa'yı tut
2.Novak'ı tut
3.Messias, Huseini ve Guilherme'yi yolla
4.Ndiaye 'yi bir yıl daha kirala.
5.Lider stoper al(Jan Vertonghen gibi)
6.Hareketki her yere basan ayağı da pas yapan 6 numara al
7.iyi Şutör, iyi pasör lider skorer bir 10 numara al (Kanga bu lige fazlasıyla yeter)
Takım zaten kendi kendine oynar, arkana yaslan ve izle.
Sorumluluk almayan, sahada yürüyen mücadele etmeyen lakayit hareketler yapan bu şahıs hemen gidecek
Aldığı paradan utanmıyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum