Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Monaconun onyekuruyu bize önerdiğine dair haberler var. Normalde istemem ama olası wakanin gitme durumuna karşılık anlasacagimiz hocanın sistemine uyarsa olabilir bence.

Asıl yazmak istediğim Monaco ile bir şekilde ömür onyekuru gibi bir iletişim kurulacaksa onlardan mutlaka Kamil Glik koparilmali. Kadroda tutma konusunda çok istekli değiller sanırım. Bizim savunmaya böyle bir lider sart.
    oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendimi dünya siyaset forumunda zannettim.
      Bu nedir arkadaş?

Stoper lazım stoper
      Şu takımın ilk yapması gereken transfer stoper,
      Trabzon'a ilk gelmesi gereken adam stoper,
      Takıma ilk adapte olması gereken oyuncu stoper,
      En çok bonservis ve yıllık ücret verilmesi gereken oyuncu stoper,
      Allah aşkına gene salak salak hamlelerle koca bir transfer dönemi heba edilmesin.
      Allah aşkına en çok lazım olan mevkinin oyuncusu en sona bırakılmasın.
      Savunma işini sadece stoperle çözemeyiz takım savunmasında sıkıntı var. Şu takıma iyi bir ön libero gelseydi sene başında stoperlerin kötü yanları bu kadar gözümüze batmazdı. Topu tutamıyoruz bu yüzden stoperlerin rezilliği göz önüne çıkıyor

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Savunma işini sadece stoperle çözemeyiz takım savunmasında sıkıntı var. Şu takıma iyi bir ön libero gelseydi sene başında stoperlerin kötü yanları bu kadar gözümüze batmazdı. Topu tutamıyoruz bu yüzden stoperlerin rezilliği göz önüne çıkıyor
        aynen, stoper'den daha büyük sikinti, dogru düzgün ön libero'nun olmamasi. Hic begenmeme ragmen, eminin Dogan Erdogan ilk 11'de olsaydi, biz simdi sampiyonlugu kutlamis olurduk. En basit örnek, ön libero olsaydi Antalya macinda Yekta elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasina giremezdi. Kendi ceza sahamizin önü sürekli bos ve dönen toplar genelde rakibe gidiyor. Mikel varken o konuda cok rahattik, ama o gidince o boslugu dolduramadik.

Mikel'in yerine, daha fazla kosan ve ikili mücadelere sertlik kazandiran biri gelse, hem stoperler rahatlar, hemde bekler daha rahat ileri cikar ve en önemlisi hücum hatti ilerde daha iyi cogalabilir.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben tam olarak sadece savunma konusunda değil,takımı önde tutabilmek adınada özellikli stoperler istiyorum.
          Bu takım herkesin beklediği o dinamik oyunu oynayamaz.
          Bu takımın en iyi oynadığı oyun,pas oyunudur.
          Topu maksimin rakip sahada tutup,minimum top kaybıyla oynayabilmeli bu takım.
          Geçmişte de Hep en iyi oynayabildiğimiz oyun bu oldu zaten.
          Stoperlerdeki en önemli beklentim,baskı atlinda pas yapabilen,sıyrilabilen,alan açabilen stoperler.
          Tabiki savunma özellikleri iyi olmalı fakat hücumada top sürebilmeliler.
          Arka tarafından emin olmayan takım topu önde tutamaz.
          Evet böyle stoperler pahalı ve kolay bulunmaz ama kötünün iyisini bulmak zorundayız.
          Bizim elimizdeki stoperlerin,sahada bizim göremediğimiz bir görünmez çizgileri var ki onu hiç geçmiyorlar.
          Baskıdan çok korkuyorlar ve dünyanın en çok olmasını gectim,en aciz yan paslarını veriyorlar
          Campi biraz ileriye doğru pas düşünüyor onu da rakipler çözmüş ki hep topu atacağı noktaya baskı yapıp kapiyorlar.
          Seçeneği çok olan stoperlerimiz olmalı.
          Baskı gördü diyelim panik yapmamalı.
          Rakibin ona yaptığı baskıyı sükunetle karşılayıp,durumu lehine kullanabilmesi.
          Şöyle ki rakibin size baskı yapması bir stoper için zor bişeydir belki ama bununda bir kontrası vardır.
          "Şayet bu baskıdan sıyrılabilirsem ve topu en doğru noktaya sürer yada pas verirsem 1 rakibi eksiltmis olurum" düşüncesi kafasında hep olmalı.
          Düşünün elimizdeki stoperleri,
          Enlemesine yan paslarla oyna dur.
          Orta sahamuzla defans arası mesafe açılıyor Araya rakip forvetler girip baskı yapınca dünyaya doğarken panikle doğmuş bizim stoperler başlıyor sapıtmaya.
          Eeee orta saha çok dinamik değil ki gelsin sürekli kendini gösterip senden top istesin sürekli ileri geri koşu yapsın.
          Kaldı ki dinamik olsalar bile bizim stoperlere yetmez.
          Ağır adamlar,
          Haklı olarak İleri çıkmaya korkuyorlar ki geri donemeyiz diye
          İstesende istemesende takımın orta saha ve defans bağlantısı kopuyor.
          Biz bu sezon gol yemeyi göze almistik zaten ama yedigimizden çoğunu atmayı ummustuk hep.
          Elindeki stoperler bu işi iyi yapabilecek hızda ve özellikte olsaydı belki daha çok gol yerdik bu sistemle ama emin olalım ki yediğimizden çok atabilme ihtimalimiz çok artardı.
          Evet Olması gereken stoperler bu ligde bile yok belki ama kabul edelim yönetimde bu stoper konusuna kafa yormadı.
          Onemsemedi.
          Dostlar alışverişte görsün tarzında stoperler aldılar.
          Ben hep diyorum stopere en çok parayı veririm.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halil Şanlı'nın sitesi Marítimo'nun sağ beki Nanú'yu istediğimizi yazmış.

Pereira varken yeni bir yabancı sağ bek bakılacağını hiç sanmıyorum ama şöyle bir yabancı gazeteci de tweet atmış: https://twitter.com/AmauryGnclvs/sta...47316912467970

Epey de ofansif bir bek sanırım, bu sezon forma giydiği 33 maçın 13'ünde ileride başlamış.

Geçen gün Benfica maç özetine bakarken dikkatimi çekmişti, hatta buraya da yazmıştım. 2:40 sonrasını izlemek çıldırmak için yeterli. Adama Traore halt etmiş
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalnız adam bu videoda sol bek oynuyor. Ben de diyorum bir yanlışlık mı var
              ben şahsen pek beğenmedim

Yorum

• Seneye Da Costa - Edgar Ie ikilisiyle oynama ihtimalimiz gayet yüksek.
                Edgar hizli bir Stoper, kadromuzdaki muhtemelen en iyi stoper olur

Kanga ile gercekten anlasilmissa, ki cok isterim, süpriz sutlari olan, skor katkisi yüksek bir oyuncumuz daha olur

Sosa seneye yok arkadaslar. Estudiantes ile alakali nereyi takip ettiysem Sosa orda yaziyor, haberleri begeniyor vs.

Yerine adam bakmamiz sart, aklima Banega geliyor ama alabilirmiyiz bilmiyorum.
                Novak gidecekse, Hasan Ali düsünülebilir, yabanci kisitlamasinda Kamil Ahmet ilede oynayabiliriz, Hasan Ali ilede

En büyük aciliyet Durica/Egemen/Glowacki tarzi bir stoper
                Sosa nin yerine bir Lider kreatif 8 Numara
                Ve Kanga

Lille Gentten Jonathan David ile anlasmis, Yusuf kiralanabilir
                En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 05:55.
                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• kangadan haber varmı...bu adam 2 net stoperle çok iyi transfer olur...en cok ıstedıgım adam şaunda 2 stoperle bırlıkte..

Yorum

• nanu çok hızlı premier lig kanatları gibi. bu portekziden bir kaç kanat alıp gelseler.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Arkadaşlar Şenol Güneş'in her fırsatta Trabzonspor'a karşı olan garip tavırlarından dolayı pek sevmiyorum.
                      Lakin kabul edelim ki adam,stoperden verim alıyor.
                      Elindeki stoperin,savunma özelliklerinden ziyade topla oynama ve oyun kurma özelliklerini geliştiriyor.
                      Hatırlayın Şenol Güneş gelmeden önce Egemen ve Song kadro dışıydı.
                      İlerleyen dönemde mükemmel oynadılar.
                      Song gitti,Giray ve Glowacky (Bana göre) Song'dan da iyi oynadılar.
                      Aynı Şenol Güneş Dusko Tosiç gibi vasat bir sol beki,Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı maçlar oynayan bir stopere evirdi.
                      Bursasporda da stoperlere çok katkısı oldu.
                      Neden?
                      Nedeni şu Şenol Güneş stoperleri pas oyununun oyun başlatmadaki en asli unsuru olarak görüyorda ondan.
                      Hatırlayın şike sezonunun çok mecbur kalmadıkça degaj ve aut kullanmazdı onur.
                      Kısa topla oyun başlar,Egemen'e ondan Selçuk inan'a çok çabuk aktarılırdı top.
                      Biri sağ ayaklı biri sol ayaklı 2 stoper tercihi olur hep Şenol Güneşin.
                      Nedeni de,hem rakibi karşılarken hem oyunu başlatırken orada hiç zaman kaybı istemediğindendi.
                      Yönettiği bir çok takımda bunu yaptı.
                      Bunu en iyi Beşiktaş'ta yaptı.
                      Marcelo-Tosiç ikilisiyle ve önlerindeki pas uzmanı Atiba'yla
                      Yani şunu anlatmak istiyorum "Stoper" dediğimizde hemen akıllara oyunun savunma yönü gelmesin.
                      Bu oyunun birde stoperler üzerinden kurgulanan hücum kısmı var.
                      Ama maalesef Trabzonspor'da stoper mevkisi yetenek ve kalite bakımından hep en son plana atıldığı için transferde en lüzumsuz adamlar stoperler.
                      Çocukluğumuzda mahalle arasında top oynarken mahallenin kazma çocuguna "Ya kaleye geç,ya defansa" derdik ya hah işte Trabzonspor'un stopere ön libero ya bakışı aynen bu şekilde maalesef.
                      Bu mevkileri hep tek yönlü düşünür Trabzonspor.
                      Şenol Güneş'in stoperlerinin başarılı olma sebeplerinden bir diğeri de şu,
                      Onun yönettiği takımlar hep topa sahip olmaya dayalı olduğundan oyunun savunma kısmında stopere daha az iş düştüğündendir.
                      Şöyle ki takım olarak topa çok fazla sahip olduğunuzda düz mantıkla bakarsak hem süre olarak hem pozisyon sayısı olarak rakiple çok daha az muhatap olursunuz.
                      Ha kaptırılan toplarda her sistemde tehlike var o ayrı konu.
                      Bazı arkadaşlar sadece iyi stoperle iyi savunma olmaz diyorlar çok doğru evet fakat top sizde olmadığı sistemlerde zaten dünyanın en iyi ön liberosuda olsa,en iyi stoperleride olsa pozisyon vereceksiniz.
                      Bu kaçınılmaz.

Yorum

• Alın aynı Tosiç'i Egemeni hemde genç hallerini koyun Şu an ki Trabzonspor'a onlarda başarısız olur çünkü orta sahayla arası açılmış,bütünlüğü bozuk bir savunma hattıyla onlarda sorun yaşar.
                        Hem sistemsel hem bireysel sorunlar var savunmamız da.
                        Bu konu çok uzar gider ama şunu kısaca belirteyim.
                        Yumuşak takımsanız top sizde kalacak ki savunma defolarınız pek ortaya çıkmasın.
                        Zira yumuşak oyunculardan çok dinamik koşu,pres ve savunma performansları beklerseniz size bunu 1 maçlık verirler sonraki maçta içerde yenilince "Neden" diye çok sorarsınız kendinize.
                        Geriye yaşlanan veya yaşlanmak zorunda olan her takım bu acı sonları yaşar
                        En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 12:00.

Yorum

• Obi Mikel dönmek için açıklama yapmış.

Gitmeseydi şu an belki farklı bir konumdaydik.

Ünal Karaman'dan da memnun değildim ama gitmeseydi de Çimşire kalinmasaydi yine belki farklı bir konumdaydik.

Yonetim bu iki karardan birinde alttan alsaydı, rest çekmek yerine idare etmek üzerine bir politika izleseydi belki de sampiyonduk.

Belkilerin bir önemi yok artık ama insan düşünmeden edemiyor.

Yazık ettiler koca sezona.

Kim haklı kim haksız tarafını bir kenera bırakıp bonservissiz Obi Mikel'i düşük maliyetle yeniden takımda görmek isterim.
                          #Dik oyna

Yorum

• Adam gibi stoper almayacaklarsa Edgar ie-Da costa tandemi yapsınlar.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu yönetimin yaptığı en önemli doğru işler;

-Burak ve Onuru idare etmeyip göndermesidir. (İdare edelim deselerdi hala yıllardır olduğu gibi -2011'den sonra olduğu gibi- sürünüyor olurduk. Öyle ya da böyle 2. olacağımız için kahroluyor olmazdık.)

-Ünalı idare etmeyip göndermesidir.

Yani alttan almayıp "rest" çekmesidir.

Belki artık rest çekilenlerin bazı tavırları tahammül sınırlarını tamamen aştığı için, kısmen mecbur kalarak da olsa taraftar tepkisine rağmen "önceki yönetimlerin yapmaya cesaret edemediklerini" yaparak bir anlamda "rest çekilen ilgili arkadaşlara", "TRABZONSPOR'UN DAHA AZ SAYGI DUYULACAK BİR TAKIM OLMADIĞINI" göstermesidir.

Ha Ünalın yerine Hüseyin'i getirmek de şimdiye kadar ki en büyük, en önemli yanlışlarından birisidir. Ona eyvallah. Ama olayları birbirine karıştırmamak lazım.

Mikel dönmek için özür bekliyormuş. Muhtemelen Ünal da özür bekliyordur..

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                              En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 12:40.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Obi Mikel dönmek için açıklama yapmış.

Gitmeseydi şu an belki farklı bir konumdaydik.

Ünal Karaman'dan da memnun değildim ama gitmeseydi de Çimşire kalinmasaydi yine belki farklı bir konumdaydik.

Yonetim bu iki karardan birinde alttan alsaydı, rest çekmek yerine idare etmek üzerine bir politika izleseydi belki de sampiyonduk.

Belkilerin bir önemi yok artık ama insan düşünmeden edemiyor.

Yazık ettiler koca sezona.

Kim haklı kim haksız tarafını bir kenera bırakıp bonservissiz Obi Mikel'i düşük maliyetle yeniden takımda görmek isterim.

Cehenneme kadar yolu var.Yari yolda birkti bizi nereye giderse gitsin.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X