Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübe beyaz atli bir cöl seyhi yatirim yapmadikca borclardan dogru dürüst transfer yapamayacagiz.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğurcan Çakır 25 milyon euroya tottenham'a gidiyor. dün çıkan chelsea haberinin de teklif yükseltmek amacıyla servis edildiğini düşünüyorum.
      Çalışma izni alamaz, kafadan atmak bedava..
      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 12.07.2020, 20:24.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Milli takımda yeterince oynamadı, çalışma izni alması çok kolay görünmüyor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milli takımda yeterince oynamadı, çalışma izni alması çok kolay görünmüyor.
          Konuşulan bonservislere rahat alır.

Yorum

• calisma izni kurali degisti artik ngilterede.Belli bir mebla üzeri transfer olursa izni veriyorlar
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Keşke emre kilinç için zorlayacak durumumuz olsaydi. Şampiyon olsak bütün kapilar açilacakti ama işi yokuşa sürmekte bir numarayiz.

Yorum

• Ne kadar doğru bilmiyorum ama Uğurcan'ın transferinde Gallagher'in kiralanması da konuşuluyormuş. Yanına Joe Allen alalım. Premier league/ championship orta sahası ile tempoyu biz belirleyelim.

..............Allen............Gallagher
                Ömür...............Livaja........Nwakaeme
                .......................Sörloth

Ekuban, Salih, Kerem, Lobjanidze ve sol kanat yedeği de hücum rotasyonunu oluşturur.

Sağ bekte Kamil oynar. Son yerli de kaleci olur. Novak'ın durumuna göre 1 sol bek ve 2 stoper transferi ile çok güçlü gireriz sezona.

Evet kızgınız ama yıkıp dökmeye gerek yok. İstanbul kulüplerinin toparlanması kolay değil. L'pool'un süpürdüğü gibi bi sezon geçirmek elimizde.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne kadar doğru bilmiyorum ama Uğurcan'ın transferinde Gallagher'in kiralanması da konuşuluyormuş. Yanına Joe Allen alalım. Premier league/ championship orta sahası ile tempoyu biz belirleyelim.

Ekuban, Salih, Kerem, Lobjanidze ve sol kanat yedeği de hücum rotasyonunu oluşturur.

Sağ bekte Kamil oynar. Son yerli de kaleci olur. Novak'ın durumuna göre 1 sol bek ve 2 stoper transferi ile çok güçlü gireriz sezona.

Evet kızgınız ama yıkıp dökmeye gerek yok. İstanbul kulüplerinin toparlanması kolay değil. L'pool'un süpürdüğü gibi bi sezon geçirmek elimizde.
                  Wolwerhampton görüyorum hocam kan vahşet görüyorum hocam. Hocamız da bruno lage olsun.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Uğurcan'ın transferinde Gallagher'in kiralanması da konuşuluyormuş. Yanına Joe Allen alalım. Premier league/ championship orta sahası ile tempoyu biz belirleyelim.

Allen'ı serbest olsa bile buraya getirmek çok zor bir de bonservis verip almamız gerek. İmkansız bence.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Wolwerhampton görüyorum hocam kan vahşet görüyorum hocam. Hocamız da bruno lage olsun.
                      Olsun be hayal kurmak parayla değil ya :dd

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allen'ı serbest olsa bile buraya getirmek çok zor bir de bonservis verip almamız gerek. İmkansız bence.
                      Hayalperestliği bir kenara bırakırsak bonservis bile hallolur da İngiliz ve Almanları kendi ülkesinden koparmak çok çok zor. Ama acayip yakışır diye yazasım geliyor. En kötü o tipte 1 gömlek altı oyuncu alınmalı. Sosa'dan açılan maaş boşluğundan bir kuruş kısmadan oraya transfer yapmak lazım.

Yorum

• sivasspordan herkes bişeyler aldı.. keşke biz de erdoğanı alsaydık.. ben orada en çok onu beğeniyorum..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Stoperi Getafe'den sol beki de Basel'den alalım.
                          Bize karşı oynayan takımlardan başka şansımız yok sanırım.

Yorum

• sivasspor'dan fernando bizde iş yapar
                            27 yaşında teknik ve hızlı oynuyor

Sessiz ve derinden transfer edeceksin

Yorum

Olsun be hayal kurmak parayla değil ya :dd

Hayalperestliği bir kenara bırakırsak bonservis bile hallolur da İngiliz ve Almanları kendi ülkesinden koparmak çok çok zor. Ama acayip yakışır diye yazasım geliyor. En kötü o tipte 1 gömlek altı oyuncu alınmalı. Sosa'dan açılan maaş boşluğundan bir kuruş kısmadan oraya transfer yapmak lazım.
                              Tarz olarak doğru o tarz bir topçu bulabilsek Sosa'yı en azından oyun olarak aratmaz. Ayrılsa Premier Ligden dahi talibi çıkar, 40+ maç 90 dk oynayan, oyunu yöneten kaliteli topçu.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Sivas'ın siyahi stoperi, Hakan A. ve Kone bizde olsaydı çok rahat şampiyon olurduk.
                                Stoper hattın defolu, ortasaha hayalet, forvet eksik.
                                Satabildiğimiz kadar adam satıp yeni bir takım kurmalıyız.
                                Bu takım ciddi bir kadro değişimi geçirmezse gelecek sene 2. bile olamayız.
                                Hemen her bölgede transfere ihtiyacımız var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X