Kulübe beyaz atli bir cöl seyhi yatirim yapmadikca borclardan dogru dürüst transfer yapamayacagiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan Çakır 25 milyon euroya tottenham'a gidiyor. dün çıkan chelsea haberinin de teklif yükseltmek amacıyla servis edildiğini düşünüyorum.En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 12.07.2020, 20:24.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takımda yeterince oynamadı, çalışma izni alması çok kolay görünmüyor.
Yorum
-
calisma izni kurali degisti artik ngilterede.Belli bir mebla üzeri transfer olursa izni veriyorlarçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Uğurcan'ın transferinde Gallagher'in kiralanması da konuşuluyormuş. Yanına Joe Allen alalım. Premier league/ championship orta sahası ile tempoyu biz belirleyelim.
..............Allen............Gallagher
Ömür...............Livaja........Nwakaeme
.......................Sörloth
Ekuban, Salih, Kerem, Lobjanidze ve sol kanat yedeği de hücum rotasyonunu oluşturur.
Sağ bekte Kamil oynar. Son yerli de kaleci olur. Novak'ın durumuna göre 1 sol bek ve 2 stoper transferi ile çok güçlü gireriz sezona.
Evet kızgınız ama yıkıp dökmeye gerek yok. İstanbul kulüplerinin toparlanması kolay değil. L'pool'un süpürdüğü gibi bi sezon geçirmek elimizde.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar doğru bilmiyorum ama Uğurcan'ın transferinde Gallagher'in kiralanması da konuşuluyormuş. Yanına Joe Allen alalım. Premier league/ championship orta sahası ile tempoyu biz belirleyelim.
Ekuban, Salih, Kerem, Lobjanidze ve sol kanat yedeği de hücum rotasyonunu oluşturur.
Sağ bekte Kamil oynar. Son yerli de kaleci olur. Novak'ın durumuna göre 1 sol bek ve 2 stoper transferi ile çok güçlü gireriz sezona.
Evet kızgınız ama yıkıp dökmeye gerek yok. İstanbul kulüplerinin toparlanması kolay değil. L'pool'un süpürdüğü gibi bi sezon geçirmek elimizde.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar doğru bilmiyorum ama Uğurcan'ın transferinde Gallagher'in kiralanması da konuşuluyormuş. Yanına Joe Allen alalım. Premier league/ championship orta sahası ile tempoyu biz belirleyelim.
Evet kızgınız ama yıkıp dökmeye gerek yok. İstanbul kulüplerinin toparlanması kolay değil. L'pool'un süpürdüğü gibi bi sezon geçirmek elimizde.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWolwerhampton görüyorum hocam kan vahşet görüyorum hocam. Hocamız da bruno lage olsun.
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllen'ı serbest olsa bile buraya getirmek çok zor bir de bonservis verip almamız gerek. İmkansız bence.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlsun be hayal kurmak parayla değil ya :dd
Hayalperestliği bir kenara bırakırsak bonservis bile hallolur da İngiliz ve Almanları kendi ülkesinden koparmak çok çok zor. Ama acayip yakışır diye yazasım geliyor. En kötü o tipte 1 gömlek altı oyuncu alınmalı. Sosa'dan açılan maaş boşluğundan bir kuruş kısmadan oraya transfer yapmak lazım.( ゚д゚)
Yorum
-
Sivas'ın siyahi stoperi, Hakan A. ve Kone bizde olsaydı çok rahat şampiyon olurduk.
Stoper hattın defolu, ortasaha hayalet, forvet eksik.
Satabildiğimiz kadar adam satıp yeni bir takım kurmalıyız.
Bu takım ciddi bir kadro değişimi geçirmezse gelecek sene 2. bile olamayız.
Hemen her bölgede transfere ihtiyacımız var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum