Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekici gitti Yusuf çıktı, Rodallega gitti Sörloth geldi. Hayırlısı neyse olsun demek en güzeli. Ayrıca Novak'ın yerini o maliyetle kolayca dolduracağımızı düşünüyorum. Eğer Fenerbahçe ile anlaşmışsa beni endişelendiren tek şey kalan maçlardaki motivasyonudur. Kalan maçlarda Eğer istediğimiz verimi alamazsak sol bek için ilk adayım Kamil Ahmet. bu sezon sol bekte 5 maç oynamış.
    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 01.06.2020, 23:57.

Yorum

• Filip Novak'ın Menajeri Mithat Halis: Oyuncu şu anda Trabzonspor'un elinde. Oyuncu ile Trabzonspor anlaşmıştı. Trabzonspor elindeki bazı evrekları imzalayıp yollaması gerekiyordu. Trabzonspor bunu neden yapmadı bilmiyorum. Trabzonspor bunu yapmadığı için oyuncu piyasaya düştü. Korsan menajerler şu anda devrede. Parazit menajerler her yerde var. Menajerlik işi maalesef böyle.

Adamı bulup getiren benim. Bu oyuncu için 2 ay uğraştım. Trabzonspor'da kalmasını istememin sebebi bu. Oyuncu 3 ay önce imza atmış olsaydı benim başım ağırmayacaktı. Trabzonspor 10 gün önce bu sözleşmeyi imzalamış olsa bunlar benim başıma gelmezdi. Ben 10 gündür Çek menajerlerle konuşmuyorum çünkü olay benim kontrolümden çıktı. Oyuncunun %40 hakkı bizde. Piyasaya düşen oyuncuyu herkes her yere önerir.

Divane...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Bu tür işler acaip hava bozuyor,Tadımız kaçıyor,şampiyonluğumuza mal olacak bunlar
        .....

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cenk ozkacar ile anlasma cok yakinmis.

Youtube da vir kanal var u19 oyuncularinin maclarini izleyip yorumluyor. U19 maclarimizin 90 dakikasi youtube kanalimizda var.

Atakan icin suan super lig seviyesinde degil diyor. Hata fazla yapiyor.

Taha tunc cok iyiymis. Bende bir kac macimiza goz attim. Hakan yesil on liberoda cok iyi.

Muhammet akpinar i fazla begenmedi.
          ben u19maclarımızın neredeyse tamamını youtube kanalından izledim.
          Bana göre de şu an A takım seviyesinde iki isim var. Hakan yeşil,taha tunç
          Salihin bu seneyi boş geçmesi çok kötü oldu.
          Sağ bek olan taha da ciddi potansiyel gibi duruyor.
          Tabi bu izlenimlerim tek kamera ile çekilen maçlardan.
          Canlı izlemek gerekiyor.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben u19maclarımızın neredeyse tamamını youtube kanalından izledim.
            Bana göre de şu an A takım seviyesinde iki isim var. Hakan yeşil,taha tunç
            Salihin bu seneyi boş geçmesi çok kötü oldu.
            Sağ bek olan taha da ciddi potansiyel gibi duruyor.
            Tabi bu izlenimlerim tek kamera ile çekilen maçlardan.
            Canlı izlemek gerekiyor.
            Ben de naçizane bir yorum bırakayım. Daha da arttırarak, gelen 5 oyuncu değişikliği kuralı neticesinde Taha Tunç'un kalan 8 haftada süre bulacağına inanıyorum. Tabi hamle oyuncusu olarak.
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Fotomac Youssef Aït Bennasser haberi yapmıs
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Bence asıl sorunumuz Novak’ın gidip gitmemesi değil.

Sorun, kalan 8 maç için oyuncunun bu durumdan etkilenmesi.

Tarihi 8 maça çıkacağız. Keşke bunlar hiç yaşanmadan tam konsantre maçlara çıkabilsek.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de naçizane bir yorum bırakayım. Daha da arttırarak, gelen 5 oyuncu değişikliği kuralı neticesinde Taha Tunç'un kalan 8 haftada süre bulacağına inanıyorum. Tabi hamle oyuncusu olarak.
                  Normalde şans bulmasi gererekir.
                  Orta saha da parmak , ndiaye , sosa ve guilherme var. Dogani saymiyorum.
                  Yedekten girebilecek 1 oyuncu var.

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

Novak giderse sol bek ihtiyacı doğacak.. Caner Erkin ve Hasan Ali gibi isimler ile anlaşmayacağımıza göre yabancı bir sol bek gelecek.. başkanın yabancı kısıtlaması mantığına göre gidip Hasan Ali ile anlaşırsa şaşırmam gerçi.
                    En son Kadir tarafından düzenlendi; 02.06.2020, 10:54.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şahane olur. Fizik olarak iyi durumda. Ayrıca pendikspor tecrübesi var.

Bana kalırsa formayı alırsa bir daha kolay kolay bırakmaz.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Lig sonuna kadar süre istediyse gitmiştir demek Novak geçmiş olsun.

Aynı katkıyı verebilecek bek oyuncusu bulmak zor ama çok vakit kaybedilmemeli.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şahane olur. Fizik olarak iyi durumda. Ayrıca pendikspor tecrübesi var.

Bana kalırsa formayı alırsa bir daha kolay kolay bırakmaz.
                          ilginç bir şekilde taha tunç fifa tarafından 78 potansiyelli olarak gösterilmiş..
                          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: Bir takımın kaptanı, ( Muslera) ilk Korona Virüs vakalarından sonra Sosa’yı arıyor ve ‘Bu söylenenler doğru değil. Vaka sayısı daha fazla. Futbol canımızdan daha mı önemli. Biz oynamak istemiyoruz’ diyor. Sosa ise ‘Biz yönetimin kararıyla hareket edeceğiz başkanımız ne derse o' diye cevap veriyor.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu : “Novak’a en iyi teklifi yaptık. Oyuncunun üç menajeri olduğu için bu alanda sıkıntımız var. Oyuncu da lig sonuna kadar süre istedi. Ben ücret konusunda babamın oğluna bile taviz vermem. Maksimum rakam belli. Ben ekonomimden taviz vermem. Bir oyuncuya taviz vermek demek Trabzonspor kulübünün anahtarını oyuncuya teslim etmek demek. Bu işler artık bitti. Bunun ötesi ekonomimizi bozar.”
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• ��Başkanımız Ahmet Ağaoğlu: “Ben ‘Şampiyonluk özlemini bitirmek için geldim’ gibi bir söz vermedim. Genel kurulda yaptığım konuşmada 3-4 yıl sabredilmesi gerektiğini söylemiştim. Çünkü o dönemde yıllık borç, gelirin 4-5 katıydı. Önce ekonomiyi kontrol altına alıp sürdürülebilir bir yapı kurmak gerekiyordu. Bu yüzden önce ekonomiden başladık. İlk adımda kulüpten bir futbolcu ‘Trabzonspor küçülemez’ diye bir demeç bile verdi. Bunun anlamı sportif disiplin de kaybolmuştu. Önce kadro maliyetini 40 milyondan 16,5 milyon euroya düşürdük. Önümüzdeki sene bu bantta devam edeceğiz. Şampiyon olursak da Şampiyonlar Ligi’ne bu kadro ile gideceğiz. Bu kadro, kupayı alıyorsa, Avrupa’ya gidiyorsa niye bozayım. Tabii ki takviyeler de yapacağız.”
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X