Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk topa dokunuş, boştaki arkadaşını görme. İzlerken Nwakame izlemiş gibi hissettim. Çok beğendim bence olur bu çocuk.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://www.youtube.com/watch?v=c9cOoKeCkjg

İlk topa dokunuş, boştaki arkadaşını görme. İzlerken Nwakame izlemiş gibi hissettim. Çok beğendim bence olur bu çocuk.
      Gayet iyi bir topçu izlenimi verdi her türlü iş yapar bu çocuk ...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

İlk topa dokunuş, boştaki arkadaşını görme. İzlerken Nwakame izlemiş gibi hissettim. Çok beğendim bence olur bu çocuk.
        Başka videolarini izledim aşırı bencil bir oyuncu

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hangi öküz oglu öküzler futbolu yönetiyor görüyoruz.
          Gene mal mal yabanci kurali.
          2 yabanci tribünde kime yarari var.
          hangi mal kulüp böyle birseye ok der?

Gene Mehmet Topuzlar tarik camdali dönemlerine dönüyoruz.
          Ilk etkilerini mert hakan ile emre kilinc in alacagi maaslarda gorecegiz.

Yorum

Hızlı, teknik ve şutör bir oyuncuya benziyor. Çıkış dönemindeki Andre Ayew'i hatırlattı bana. Kanatlarda bu tarz bir isme kesinlikle ihtiyaç var.
            Yeni sezonda en çok ortasaha'yı merak ediyorum. Yıllardır kanayan yaramız.

Yorum

• Aly Malle bence kanattan ziyade jaja ya da talisca gibi ikinci santrfor olarak kullanılabilir mi çünkü ön ve arka direk kafa vuruşları iyi, ayakları drpling yapmak içinde çok iyi kanat oyuncu olarak değil ama forvet arkası çok iyi olur

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aly Malle bence kanattan ziyade jaja ya da talisca gibi ikinci santrfor olarak kullanılabilir mi çünkü ön ve arka direk kafa vuruşları iyi, ayakları drpling yapmak içinde çok iyi kanat oyuncu olarak değil ama forvet arkası çok iyi olur
                Fifa 19daki ratinglerine bakarak soyluyorum forvet arkasi biraz zor. Sut, bitiricilik degerleri o kadar yuksek durmuyor. Tabi bu sene nasil oynadigina bagli olarak degisebilir bu durum. Ama potansiyeli var gorunuyor.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fifa 19daki ratinglerine bakarak soyluyorum forvet arkasi biraz zor. Sut, bitiricilik degerleri o kadar yuksek durmuyor. Tabi bu sene nasil oynadigina bagli olarak degisebilir bu durum. Ama potansiyeli var gorunuyor.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  profilini paylaşabilir misin?

Yorum

• Yunus Emre Sel Sörloth'u ve transferleri değerlendirdi -> https://twitter.com/burakzihni61/sta...18442619174912

Buy out maddesi için ilk görüşme yapıldı
                    Sörloth vefa borcu bulunudğunu ve mutlu olduğunu söyledi
                    Sözleşmesindeki maaşı yükseltilecek.

Türkiye ve yurt dışında (özellikle Almanya) birçok genç isim takip ediliyor
                    Takıma katkı yapması beklenilen yabancı oyuncular da genç olacak
                    Rahmi Anıl Başaran ve Aly Malle rezerv lig düşünülerek alındı.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Su rezerv lig olayini birisi bana anlatabilirmi?
                      Ingiltere de ki gibi özel bir ligte mi oynayacak ikinci takimlar, yoksa almanya da ki gibi normal liglerde mi?
                      Almanya da ki gibi ise neden rezerv ligten bahsediliyor?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• 8+2+2 ya da 6+2 gibi çağ dışı ve akil mantiktan uzak, futbol zevkine darbe vuracak mevzularin konusulmasinin sebebi gayet acik ve net bir sekilde ortada.

Yabanci kotasi kalktigindan beri İstanbullular eskisi gibi eze eze gidemiyor, Anadolu takimlari da secenek bol oldugu icin iyi kadrolar kuruyor. Eskiden yeteneksiz kazma yerliler yillarca Super Lig seviyesinde oynayip seyir zevkinin icine ediyorlardi, iyi oyuncusunu İstanbullulara kaptiran Anadolu takimlari bunlari tercih etmek zorunda kaliyordu. Simdi sadece iyi yerliler bu seviyelerde sans bulabiliyor.

18 takim toplanip yayinci kurulusa baski mi yapacak, taraftarlar sosyal medyadan ortaligi ayaga mi kaldiracak bilemem ama bir sekilde engellenmesi lazim. Yayinci kurulus olsam boyle bir seyi asla desteklemezdim.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          profilini paylaşabilir misin?
                          19daki son guncel ratingleri. 20de balikesire geldigi icin goremiyoruz son halini

Screenshot_20200529-145003_Firefox.jpg
                          En son Burak Bıyıklı tarafından düzenlendi; 29.05.2020, 14:51.
                          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                          8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            19daki son guncel ratingleri. 20de balikesire geldigi icin goremiyoruz son halini

[ATTACH]18797[/ATTACH]

fifa 20 de potansiyel 78 olarak gözüküyor. şu an 65 raiting de
                            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Sórloth adamsın sen adam...

Rey Dol Norte....
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Karadeniz gazetesindeki habere göre Sadi Tekelioğlu, Gölcüksporlu Furkan Özyapı'yı önermiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X