Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı: Aly Malle'nin 2 hafta önce Udinese'den sözleşme opsiyonunu kullandık. Aly Malle'nin transferi konusunda Trabzonspor'la prensip anlaşmasına vardık. (Radyospor)

Balikesir'den 2. transfer yolda diyorlar. Ayni mevkide Ömür var, yedekleri Guilherme ve Ekuban. Kulubeye yine yabanci mi aliyoruz ?

Ekuban'i satip kulubeye bunu almayi dusunuyorlarsa, videolarda izledigim oyuncu biraz bencil ve teknik kapasitesi sanki vasat gibi, fizik guc zaten zayif.
    Ekuban a teklif var diyorlardı.
    Ekuban ilk 11 oynaması çok zor. Hep alternatif kadroda yer alacak.
    İyi bir teklif varsa bence de satılmalı.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seneye rezerv lig kurulacağı iddiaları var bu Aly Malle gibi oyuncular o lig için yatırım amaçlı transfer ise desteklenebilir ancak başka türlü bu transferler mantıksız. Seneye sampiyonlar liginde olma ihtimalimiz yüksek daha garanti oyuncular katmalıyız kadroya
      Rezerv lig için yabancı oyuncu almazlar.
      Balıkesir den alınan 2 oyuncuda kadro alternatifi için alınmıştır.

Yorum

• Aly Malle hayırlı olsun.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Aly Malle, Sekidika'dan daha mı iyi bir futbolcu? Çünkü 1. ligin en iyi yabancısı Sekidika'nın Galatasaray performansı ortada da.
          Hatta başka bir soru daha Aly Malle, Bifouma'dan daha mı iyi mesela?
          En son smart tarafından düzenlendi; 28.05.2020, 18:42.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ekuban sezon başı performansını tekrar yakalarsa onu kimse kesemez, 15+ milyon euroya da transfer yapar.

Yorum

• 2. ligde 20 maçta 4 gol atabilmiş hücum oyuncusu alıyoruz yani. Genç falan da değil 22 yaşında. Böyle adamları dolduruyorlar takıma nasılsa ucuz, tutmazsa da zarar etmeyiz diye sonra 2 sakatlıkta oynatacak adam bulamıyoruz. Ayrıca gerçekten kendini gösterebilecek genç oyuncuların da önü kapanıyor. Ahmet Canbaz ne katkı verdiyse bu da onu verir işte.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ekuban sezon başı performansını tekrar yakalarsa onu kimse kesemez, 15+ milyon euroya da transfer yapar.
                Ekuban ın zirvesi bu bence.
                Sakatlık olmadığı ve as oyunculardan biri satılmadığı sürece yedek kalır.
                As oynarsa da Umut Bulut kadar verimli olur.
                Ekuban da umut bulut gibi sakar bir oyuncu.

Umut Bulut a eleştirmek amaçlı benzetmedim.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aly Malle, Sekidika'dan daha mı iyi bir futbolcu? Çünkü 1. ligin en iyi yabancısı Sekidika'nın Galatasaray performansı ortada da.
                  Hatta başka bir soru daha Aly Malle, Bifouma'dan daha mı iyi mesela?
                  Malle’yi bilmiyorum ama Bifouma mental olarak çok zayıf bir adam.

Takım oyununa katkısı olmayan, olur olmadık yerlerde çalım deneyen, pas atacağı yerde atmayan sorunlu bi adam.

Altyapısı iyi, yetenekli ama zeka maalesef vasat altı. O yüzden de bi yere gelemiyor. 18 yaşında la liga oynuyordu bi de.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Malle’yi bilmiyorum ama Bifouma mental olarak çok zayıf bir adam.

Takım oyununa katkısı olmayan, olur olmadık yerlerde çalım deneyen, pas atacağı yerde atmayan sorunlu bi adam.

Altyapısı iyi, yetenekli ama zeka maalesef vasat altı. O yüzden de bi yere gelemiyor. 18 yaşında la liga oynuyordu bi de.
                    Yok Bifouma'yı alalım anlamında demedim de aklıma ilk gelen afrikalı kanat futbolcusunu söyledim süperligden. İnsallah Malle'de Emenike potansiyeli falan görmüşlerdir. Alıp kiralayacaklar mı acaba o da bir ihtimal

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zaten Ekuban'i degerli yapan, cok iyi bir yedek güç olmasi. Ne zaman ihtiyac olsa ve sahaya sürsek verim aldik, ilk 11 de sahaya ciktiginda da sac bas yoldurdugu, cok agir elestiriler aldigi mac hatirlamiyorum. Prag ve Aek maclarinda da takimi sirtlayanlardan biriydi hatta gruplara kalip 10m euro aldiysak 2 macin kahramani olarak 1. siraya onu koyarim.

Maasi uygun, tam bir gorev adami ve ligimize de uygun profilde bir oyuncu. Kulubeye ilk 11 seviyesinde adam alirsak, hangi topcu bunu kabul eder ? Hucum hattinin her bolgesinde kullanabiliyoruz, boyle bir oyuncuyu kaybedersek ve yerini dolduramazsak sanilandan daha buyuk guc kaybederiz.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• [MENTION=30538]Mert Oğuzlu61[/MENTION] uefa gruplara kalma bonusu 3 milyon €

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok Bifouma'yı alalım anlamında demedim de aklıma ilk gelen afrikalı kanat futbolcusunu söyledim süperligden. İnsallah Malle'de Emenike potansiyeli falan görmüşlerdir. Alıp kiralayacaklar mı acaba o da bir ihtimal
                          Rezerv lig kurulacakmış. Bizim bu yönde çok baskımız olmuş. İlk yılında orada değerlendirilir diye düşünüyorum.

İyi olacak bu rezerv lig.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ben hiç hatırlamıyorım alt ligden gelipte bizde katkı sağlayan hele hücum oyuncusu hiç yok.

balıkesirden alınan iki adamda gözümde bir işe yaramazlar gibi duruyor. Saçma sapan adamlara para gömüp idman topçusu yapmaya gerek yok bence.

Yorum

• Cenk özkaçar ile ilgili son durum nedir
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cenk özkaçar ile ilgili son durum nedir
                                Öyle potansiyelli bir genci alacak vizyon nerde
                                balıkesirli yöneticilere para yedirmekle meşguller

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X