İlk topa dokunuş, boştaki arkadaşını görme. İzlerken Nwakame izlemiş gibi hissettim. Çok beğendim bence olur bu çocuk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=c9cOoKeCkjg
İlk topa dokunuş, boştaki arkadaşını görme. İzlerken Nwakame izlemiş gibi hissettim. Çok beğendim bence olur bu çocuk.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=c9cOoKeCkjg
İlk topa dokunuş, boştaki arkadaşını görme. İzlerken Nwakame izlemiş gibi hissettim. Çok beğendim bence olur bu çocuk.
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi öküz oglu öküzler futbolu yönetiyor görüyoruz.
Gene mal mal yabanci kurali.
2 yabanci tribünde kime yarari var.
hangi mal kulüp böyle birseye ok der?
Gene Mehmet Topuzlar tarik camdali dönemlerine dönüyoruz.
Yorum
-
Yeni sezonda en çok ortasaha'yı merak ediyorum. Yıllardır kanayan yaramız.
Yorum
-
İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAly Malle bence kanattan ziyade jaja ya da talisca gibi ikinci santrfor olarak kullanılabilir mi çünkü ön ve arka direk kafa vuruşları iyi, ayakları drpling yapmak içinde çok iyi kanat oyuncu olarak değil ama forvet arkası çok iyi olur
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifa 19daki ratinglerine bakarak soyluyorum forvet arkasi biraz zor. Sut, bitiricilik degerleri o kadar yuksek durmuyor. Tabi bu sene nasil oynadigina bagli olarak degisebilir bu durum. Ama potansiyeli var gorunuyor.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yunus Emre Sel Sörloth'u ve transferleri değerlendirdi -> https://twitter.com/burakzihni61/sta...18442619174912
Buy out maddesi için ilk görüşme yapıldı
Sörloth vefa borcu bulunudğunu ve mutlu olduğunu söyledi
Sözleşmesindeki maaşı yükseltilecek.
Türkiye ve yurt dışında (özellikle Almanya) birçok genç isim takip ediliyor
Takıma katkı yapması beklenilen yabancı oyuncular da genç olacak
Rahmi Anıl Başaran ve Aly Malle rezerv lig düşünülerek alındı.
Yorum
-
Su rezerv lig olayini birisi bana anlatabilirmi?
Ingiltere de ki gibi özel bir ligte mi oynayacak ikinci takimlar, yoksa almanya da ki gibi normal liglerde mi?
Almanya da ki gibi ise neden rezerv ligten bahsediliyor?
Yorum
-
8+2+2 ya da 6+2 gibi çağ dışı ve akil mantiktan uzak, futbol zevkine darbe vuracak mevzularin konusulmasinin sebebi gayet acik ve net bir sekilde ortada.
Yabanci kotasi kalktigindan beri İstanbullular eskisi gibi eze eze gidemiyor, Anadolu takimlari da secenek bol oldugu icin iyi kadrolar kuruyor. Eskiden yeteneksiz kazma yerliler yillarca Super Lig seviyesinde oynayip seyir zevkinin icine ediyorlardi, iyi oyuncusunu İstanbullulara kaptiran Anadolu takimlari bunlari tercih etmek zorunda kaliyordu. Simdi sadece iyi yerliler bu seviyelerde sans bulabiliyor.
18 takim toplanip yayinci kurulusa baski mi yapacak, taraftarlar sosyal medyadan ortaligi ayaga mi kaldiracak bilemem ama bir sekilde engellenmesi lazim. Yayinci kurulus olsam boyle bir seyi asla desteklemezdim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprofilini paylaşabilir misin?
Screenshot_20200529-145003_Firefox.jpgEn son Burak Bıyıklı tarafından düzenlendi; 29.05.2020, 14:51.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle19daki son guncel ratingleri. 20de balikesire geldigi icin goremiyoruz son halini
[ATTACH]18797[/ATTACH]
fifa 20 de potansiyel 78 olarak gözüküyor. şu an 65 raiting de
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum