Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir Anadolu kulübü başkanı , Erman toroglunu tehdit etmiş .
    A.Gevrek olsa gerek
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• tourenin az önce yedigi çalıma bak ya. bu adam bizde top oynuyordu şaka gibi.
      şu viscayı avrupadan birisi alıpta kurtaramadı bizi şundan, her sene çift haneli gol ve asist garanti adamda. seyircisiz basaksehir maclarindan nefret ediyorum

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rize galibiyetinde bir asist yapti diye 3 puanı sturrige yazacaksak golleri atan şhorlota (shorlot son golün asiatini de yaptı) nwakemeye kac puan yazacagız
        dizleri kanayana kadar o sahada mucadele eden kaptana ve diger oyunculara kaç yazacağız. keza antep macıda öyle

yarın çıksın adam akıllı döktürsün sahada, daha aldığı mac yok sturrigenin. rize ve antalya macında toplamda 2 asisti var benim için bide çok iyi penaltı kullanıyor. bunun dışında ilk yarı yattı resmen. ikinci yarı oynadığı futbolla hepimize sen ilk yarı nerdeydin be kral dedirtmesi dileğiyle
        Şundan sebep söyledim. Rize maçında Sturridge girene kadar çok zorlandık. O girdikten sonra hareketlilik geldi oyuna ve yaptığı müthiş asistle fitili yaktı. Antep maçında da ilk 10 dakikada 1 gol bir de muazzam asist yaptı maça 2-0 önde başladık. Antalya maçında da ilk 2 gölün asistini yaptı. Bu katkıları görmezden gelemeyiz, oynadığı her maçta skora katkısı var nerdeyse.

Yorum

• Ekran Alıntısı.JPG

Yorum

• hayırlı olsun guilherme

Yorum

• Bol alternatifli bir kadromuz oldu. Son zamanların en değerli ve en kaliteli kadrosunu kurduk.
              Genci var, yıldızı var, tecrübelisi var. Var oğlu var.
              Yeni defanslar hemen uyum sağlar ve gol yeme sorununu çözerse, kanırta kanırta şampiyon oluruz.
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

tourenin az önce yedigi çalıma bak ya. bu adam bizde top oynuyordu şaka gibi.
                şu viscayı avrupadan birisi alıpta kurtaramadı bizi şundan, her sene çift haneli gol ve asist garanti adamda. seyircisiz basaksehir maclarindan nefret ediyorum
                O visca ne hikmetse fbye karşı bol kale bile atamıyor. Böyle karaktersiz futbolcuları asla takımsan içeri sokmamalıyız. Başakşehir tamamen kurgysal bir takım. Her oyuncusu çok rahat maç satabilir. Hiöbir amaçları yok ligde.

Yorum

• Yönetime helal olsun. Bnce beklnetinin çok üzerinde bir transfer dönemi geçirdik.özellikle diğer takımlar transferde nal topö
                  Larken bu yoklukta süper uygun ve kaliteli transferler. Umarım sahada da sonucunu alırız. Bu yönetim işini biliyor ve hedefi şampiyınluk. Bu sene olmasa bile böyle yönetiken bir takımın başarılı olmama şansı yok.

Yorum

• Takımdaki yüksek profilli oyuncu sayısı arttı. Yönetmesi kolay olmayacak.

Yorum

tourenin az önce yedigi çalıma bak ya. bu adam bizde top oynuyordu şaka gibi.
                      Fenere karşı asla oynamaz ama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Giden 3 gelen 4 yabancı oyuncu olmasında sorun var mı?

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O visca ne hikmetse fbye karşı bol kale bile atamıyor. Böyle karaktersiz futbolcuları asla takımsan içeri sokmamalıyız. Başakşehir tamamen kurgysal bir takım. Her oyuncusu çok rahat maç satabilir. Hiöbir amaçları yok ligde.
                          fb maçında bende uyuz oldum viscaya. normalde ibra tarzı hareketli topa judo hareketleriyle vuran adam sürekli Altay'ın üzerine vurup durdu. İrfan da çok kötüydü hep fantezi denedi.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Ekran Alıntısı2.JPG

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]18509[/ATTACH]
                              Yarına kadar kim bekleyecek

Yorum

• Yoshida Sampdoria'ya kiralanmış, Akyazı'da Avrupa Ligi hevesimizi kursağımızda bırakan Noah Okafor 10 milyon Euro'ya Red Bull Salzburg'a transfer olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X