İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerize galibiyetinde bir asist yapti diye 3 puanı sturrige yazacaksak golleri atan şhorlota (shorlot son golün asiatini de yaptı) nwakemeye kac puan yazacagız
dizleri kanayana kadar o sahada mucadele eden kaptana ve diger oyunculara kaç yazacağız. keza antep macıda öyle
yarın çıksın adam akıllı döktürsün sahada, daha aldığı mac yok sturrigenin. rize ve antalya macında toplamda 2 asisti var benim için bide çok iyi penaltı kullanıyor. bunun dışında ilk yarı yattı resmen. ikinci yarı oynadığı futbolla hepimize sen ilk yarı nerdeydin be kral dedirtmesi dileğiyle
Yorum
-
Bol alternatifli bir kadromuz oldu. Son zamanların en değerli ve en kaliteli kadrosunu kurduk.
Genci var, yıldızı var, tecrübelisi var. Var oğlu var.
Yeni defanslar hemen uyum sağlar ve gol yeme sorununu çözerse, kanırta kanırta şampiyon oluruz.Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületourenin az önce yedigi çalıma bak ya. bu adam bizde top oynuyordu şaka gibi.
şu viscayı avrupadan birisi alıpta kurtaramadı bizi şundan, her sene çift haneli gol ve asist garanti adamda. seyircisiz basaksehir maclarindan nefret ediyorum
Yorum
-
Yönetime helal olsun. Bnce beklnetinin çok üzerinde bir transfer dönemi geçirdik.özellikle diğer takımlar transferde nal topö
Larken bu yoklukta süper uygun ve kaliteli transferler. Umarım sahada da sonucunu alırız. Bu yönetim işini biliyor ve hedefi şampiyınluk. Bu sene olmasa bile böyle yönetiken bir takımın başarılı olmama şansı yok.
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületourenin az önce yedigi çalıma bak ya. bu adam bizde top oynuyordu şaka gibi.
şu viscayı avrupadan birisi alıpta kurtaramadı bizi şundan, her sene çift haneli gol ve asist garanti adamda. seyircisiz basaksehir maclarindan nefret ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO visca ne hikmetse fbye karşı bol kale bile atamıyor. Böyle karaktersiz futbolcuları asla takımsan içeri sokmamalıyız. Başakşehir tamamen kurgysal bir takım. Her oyuncusu çok rahat maç satabilir. Hiöbir amaçları yok ligde.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]18509[/ATTACH]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum