Bizim taraftar futboldan anlamıyor son örnek Sturridge. Adam zaten hiç maç kaçırmasa sende işi yoktu. Liverpool ile devam ediyordu. Bu sezon sadece büyük maçlarda oynasın razıyım. Fenerbahçe, Sivas, Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş ve 2-3 maçta daha oynasın yeter. Bu olayı kabul edip öyle yorum yapın. Sadece Rize maçında giden maçı çevirdi. Katkısı olmasaydı tekrar ediyorum bugün 35 değil 30 puandaydık en fazla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu anadolu kulüplerinin yöneticileri futbolu asla öğrenemeyecek!!
Zaten kendilerini kimlerin yönettiğini görüyoruz!!
Bunların yegane amacı para yemek, kendi cebini doldurmak olmuştur
Futbolcunun sözleşmesini umursayan yok
Yaptığı sözleşmeden haberi yok!
Ya da işine geldiği gibi yapıyor
Benim kulübüm böyle bir sözleşme yapsa kendi yöneticilerimi eleştiririm
Yorum
-
Manoel Alanya'nın kısa boylu stoperi Welinton'un yarısı kadar yararlı oynasın bizim diğer stoperleri aratmaz. Pek bakmadım ama tarzları benziyor. Çok top çalar ama hava toplarında bize eksi yazar gibi geliyor. Birde sene sonu aynı bunun gibi kısa olan Edgar İe de gelecek. Adam akıllı fizikli ama hızlı hava toplarında etkili bir lider stoperimiz olmadı gitti.
Whoscored ve diğer reyting veren siteler bu elemanın iyi olmadığını doğruluyor.
Birkaç sene evvel değerini katlamış iyi reyting almış. İnşallah eski günlerindeki performansına dönebilir.
Yorum
-
Manoel'in youtubedaki pazarlama amaçlı kısa videolari bile oldukça defo barındırıyor.
Hantal
Hamleleri kötü
Hava toplarinda etkisiz
Hatta kısa boyuna rağmen yavaş gozuküyor
Tuhaf bir uzun top sevdasi var.
Yani scout transferi oldugu icin bir bildikleri vardir diyemeyeceğim biz burada İbanez'e sallarken de scout tranaferi diye üstünü ortmeye çalışmışlardi.
İzlenim olarak Manoel basarısız olurdan ziyade şehirde dillere düşüp gidecek bir profili var
Şu Theophile'e çok ısınmıştımEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 23:23.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ender rastladığım olumlu yorumlardan....
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManoel iyi topçu. Bazı meziyetleri ligin üstünde bazıları ortalama... Biz abartmayı seviyoruz ( her iki yönde de, ortamız yok ) hepsi bu.
Şu noktada durabilsek hiç sorun yok
Nwakaeme Trabzonspor'a gelinceye kadar kim biliyordu ? Geldiğinde nasıl yorumlar vardı.Trabzonspor deyince durur akan sular.
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://youtu.be/mvCKriv7QAM
Bu videoya bakarsak..
Yumlu>Manoel
Abi o 2:50'deki posizyonu Mustafa Yumlu yapmaz..En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 23:39.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum