Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada golden goal menajerliğin sitesine girdim farkettim ki biz Terraneoları karıştırmışız.. yolluyacağım linkten en alttaki paragrafı okuyun Mattia Terraneo GT sport menajerliğin sahibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://youtu.be/g0zVP5cvi5c Fluminense (BRA) vs. Corinthians (BRA) - Copa CONMEBOL Sudamericana 2019 - 4º de Final

https://youtu.be/68pAnNVP1VQ Corinthians (BRA) vs. Fluminense (BRA) - Copa CONMEBOL Sudamericana 2019 - 4º de Final
      ( Samet Berber arkadaşımız paylaştı )

https://youtu.be/bvJBfNn4XrA CORINTHIANS VS RACING CLUB (1-1) PARTIDO COMPLETO SUDAMERICANA 2019

https://www.youtube.com/watch?v=A61GZayLxE4 Racing(ARG) vs. Corinthians(BRA) - Copa CONMEBOL Sudamericana 2019
      ( Murat Karakurt arkadaşımız paylaştı. )
      Teşekkürler

Yorum

• WBA değil demekki tahminimce Aston Villa için gelmiş olabilirler

Yorum

• İlk olarak SpOtLesS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada golden goal menajerliğin sitesine girdim farkettim ki biz Terraneoları karıştırmışız.. yolluyacağım linkten en alttaki paragrafı okuyun Mattia Terraneo GT sport menajerliğin sahibi

İlk olarak SpOtLesS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          WBA değil demekki tahminimce Aston Villa için gelmiş olabilirler

direkt fener maçı için davet etmiş olmasın ahahha

Yorum

• İlk olarak brusveyn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nwakaeme Trabzonspor'a gelinceye kadar kim biliyordu ? Geldiğinde nasıl yorumlar vardı.
            İyi de Nwakaemenin videoları bu eleman gibi defolu değildi. Bu arkadaşın iyi diye sunulan skill videoları bile iyi değil. İşin savunma tarafında olmasının etkisi var tabii.
            Fakat yine de yanlış bir benzetme olmuş.

Yorum

Bu arada golden goal menajerliğin sitesine girdim farkettim ki biz Terraneoları karıştırmışız.. yolluyacağım linkten en alttaki paragrafı okuyun Mattia Terraneo GT sport menajerliğin sahibi

Bazen burayı okumak Netflix'de dizi izlemekten daha çok keyif veriyor
              En son Tayfun tarafından düzenlendi; 31.01.2020, 00:08.
              .

Yorum

• Yönetime güvenim tam transfer konusunda..Hepimizi gururlandiran bir takimimiz var..zaten isini ciddiyetle yapan yönetimler ile her zaman basa oynadik. Ö.Sümer, A.Aktug, Sadri Sener (sampiyonluga kadar ki dönemi) ve A.Agaoglu. Iyi yönetilince her zamanda Fb cikiyor karsimiza..Kafalarina hep bir sene vurduk ve dagildik..bu sene sampiyon olamazsak birlik olup devam edersek duramazlar karsimizda..bu sene olmazsa seneye..Avrupa ya futbolcu ihrac edelim..daha cok takip edilelim..dogru isler yapmaya devam edelim..Tff siymis, hakemleriymis, Ist. takimlariymis viz gelir..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  direkt fener maçı için davet etmiş olmasın ahahha
                  Hahahaha oda olabilir

Yorum

Hahahahahahahahahaha )) Ulan ya... Gün boyunca WBA konuştuk, ben de diyorum İngiliz basınında neden hiç haber yok. Sil mesajları sil ))

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi de Nwakaemenin videoları bu eleman gibi defolu değildi. Bu arkadaşın iyi diye sunulan skill videoları bile iyi değil. İşin savunma tarafında olmasının etkisi var tabii.
                      Fakat yine de yanlış bir benzetme olmuş.

Amacım, artık Trabzonspor'un topçusu olacak bir oyuncuyu yere sermemek. Çok ağır eleştiriler geliyor.
                      Görmeden yorum yapmayalım. Teşbihte hata olmaz derler.
                      Biz ne yıldızlar aldık fos çıktı, ne sıradan dediğimiz adamları aldıkta yıldız ettik.
                      Gelsin izleyelim, destek verelim, kendisine inanıp güvenelim.
                      Ondan sonra olmuyorsa zaten kiralık gelecekmiş yollamaktan kolay ne var.
                      Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

Gelen Terraneo Mattia Terraneo mu? Yoksa Guliano Terraneo mu?

Uğraştığımız işlere bak yahu...
                        8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz Aurellio'yu Da Silva'yı Sao Paolo bölgesel ligden bulup getirmiştik. Corinthians 2000'li yıllarla birlikte Brezilya'nın en önde gelen ve şampiyonlukları bulunan Sao Paolo'nun elit kulüplerinden biri. Mahalle takımından gelmiyor bu stoper, bunu da göz önüne almak gerek.
                          Corintians'ın oyuncusu değil. Seri B ye düşen Cruzeiro'nun oyuncusu.
                          Bu sezon kiralık olarak gidip son yıllardaki en leş performansını sergilediği takım Corintians.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelen Terraneo Mattia Terraneo mu? Yoksa Guliano Terraneo mu?

Uğraştığımız işlere bak yahu...
                            Büyük bir ihtimal Mattia Terraneo dur. Guliano olsa en azından farklı kaynaklı haber çıkardı

Yorum

• İlk olarak brusveyn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Amacım, artık Trabzonspor'un topçusu olacak bir oyuncuyu yere sermemek. Çok ağır eleştiriler geliyor.
                              Görmeden yorum yapmayalım. Teşbihte hata olmaz derler.
                              Biz ne yıldızlar aldık fos çıktı, ne sıradan dediğimiz adamları aldıkta yıldız ettik.
                              Gelsin izleyelim, destek verelim, kendisine inanıp güvenelim.
                              Ondan sonra olmuyorsa zaten kiralık gelecekmiş yollamaktan kolay ne var.
                              Stoperde yıllardır tutmuyor, bunun da tutmama ihtimali yüksek.
                              Tüm temennilerim çok verimli olmasından yana. Keşke burada eleştirenler olarak 2-3 maç sonra "iyi ki almış yönetim" diyebilsek.
                              Ama campi,ivanildo ortada. İsimsiz stoperler aldık olmadı, bu arkadaşta öyle güven vermiyor. Hepbirlikte görecez...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bazen burayı okumak Netflix'de dizi izlemekten daha çok keyif veriyor
                                Müthiş bi yer burası ya 10 dakika bi girip sayfaları güncelliyorum[emoji1]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X