Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adamın havaalanında resmı var geldi
    şimdi gördüm o fotoğrafı, altına başkaları da fotoğraf yüklemiş hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=47146]freedomforever[/MENTION] guilerme geldi ya sturridge gidiyor mu acaba bakabilirmisin
      Bugünkü uçuşlarda yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yönetimin bunu Adil Gevrek'in gevrekleşmesi sonrası yapması tam böyle taşı gediğine oturtmak kıvamında oldu.
        Süper hamle.
        Git şimdi kayığına bindiğin İstanbul boklu deresinde hukuk dersi al.

Guilherme alındı ise hayırlı olsun.

Manoel'i hiç tanımıyorum. Gelsin görelim.
        Benim Hüseyin Çimşir'e güvenim var.
        Kendi eksiğini bilip yabancı hoca desteği istediği için Newton'u teknik kadrosuna katan bir adam Hüseyin Çimşir.
        Eksiği olan değil, eksiğinin farkında olmayandır sıkıntılı.
        Zaman egosunu şişirmez, böyle devam eder inşaallah.
        Hüseyin Hoca gerçekten büyük şans bizim için, karakterine şüphe yok çok farklı bir insan...İnşallah hocalığı da karakteri kadar sağlam olur ki şu ana kadar hamleleri ilerisi için büyük umut veriyor bana.

Allah yardımcısı olsun.

Yorum

• Gui iyi transfer zaten hazır bi oyuncu 1-2 antrenmanla fener maçında sal sahaya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Guilherme'yi almak için stoper konusunda alternatif isime yöneldik. Hayırlı olsun diyelim artık. Bilal yeterli seviyede değil en fazla Avdijaj'ın yerine her iki kanadı yedekleyecek isim olur, özellikle Nwakame'yi hiç dinlendiremiyorduk. Bize mutlaka sağ kenarda güçlü bir alternatif gerekiyordu. Grosicki ile başlayıp Guilherme ile bitirdik. Futbolcu stil ve pozisyon olarak hem Abdulkadir Ömür'ün yokluğunda hem de geri döndüğünde işimize yarayacak nitelikte. Ancak işin en güzel tarafı Trabzonspor hakkında hasımlık derecesinde bir tavır almaya çalışan kulüp başkanına haddini bildirir bir cevap niteliği taşıyor olmasıdır.

Yorum

• Guilherme konusundaki kararlılık ve ısrarın için teşekkürler Hüseyin ÇİMŞİR
              Brezilya'lı stoper de tamammış.
              Hayırlı uğurlu olsun.
              Savunma sorunu çözülürse bu sezon mutlu son uzak değil
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Guilherme hem tarz hem ekonomik olarak cuk oturur da şu Manoel işi canımı sıktı. Geldiği de kesinleşti. Madem bu ikisine kalacaktık keşke daha önce bitirseydik diye geçiyor insanın aklından tabi.

Yorum

• --------Sosa--Ndiaye
                  Guilherme--Stu--Nwakame
                  -----------Sorloth

Ulan Sturridge, bir oynamaya başlasan ligin bitimine haftalar kala bayrakları asarız.

Yorum

• Guilherme gelmiş sanırım hayırlı olsun, iyi transfer. Sağ kanat, sol kanat, on numara her yeri yedekler, hatta direkt formayı alabilir bu adam. Ne yalan söyleyeyim, etik metik ayağına böyle birşey yapmaz bizimkiler diye düşündüm ama çok çok iyi oldu, şeytan azapta gerek.

Yorum

• Guilerhme hakkatten çok iyi transfer. Maliyeti de çok uygun olur diye tahmin ediyorum. Çok şaşırdım açıkcası, ilk ismi geçtiğinde hiç ihtimal vermemiştim. Kesin menejerlerin piyasayı kızıştırmak için yaptırdığı yalan haberdir felan deyip geçmiştim. Yönetim arada böyle şaşırtan işler yapıyor yani. Sturridge'e de pek ihtimal vermemiştim, yalan yok.

Bu Guilerhme işi de Yusuf Şimşek, Erkan Zengin veya Tolgay Arslan transferlerindekş süreçler gibi saçma bir hal alabilirdi yani, iyi iş bitirdi yönetim.

Bu kadar sakatlık olacağı bilinemezdi tabi, ama özellikle Ekuban ve Abdüş'ün yokluğunda keşke ilk devre elimizde böyle bir adam olsaydı, şu içerde kaybettiğimiz saçma sapan puanlardan en az 5-6 puanını kurtarırdık.. Ünal Hoca'ma da üzülüyorum, elinde Guilerhme, N'Diaye, Ekuban ve Abdüş olsaydı keşke neler yapardı. Kısmeti değilmiş...
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Abdülkadir'in sakatlığından sonra sağ kanat en az stoper bölgesi kadar sırıtıyordu.

Yusuf Sarı skor üretmede idare etse de oyun akışında bekleneni veremedi.

Guilherme cuk oturdu.

Ayrıca Sosa'nın cezalı veya sakatlık durumunda kafamız rahat olur. Guilherme orta sahada da en az sağ kanatta olduğu kadar etkili oynuyor.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          --------Sosa--Ndiaye
                          Guilherme--Stu--Nwakame
                          -----------Sorloth

Ulan Sturridge, bir oynamaya başlasan ligin bitimine haftalar kala bayrakları asarız.
                          Ulan Stu ulan Stu, oyna bre vicdansız OYNA!

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            --------Sosa--Ndiaye
                            Guilherme--Stu--Nwakame
                            -----------Sorloth

Ben artık gözden çıkardım.

Kafamda kadro kurarken aklıma bile gelmiyor.

Teklifler geldiği söyleniyor zarar etmeden bu hazır yiyiciyi elden çıkarmak gerek.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Guilherme hayırlı olsun, şampiyonluk için önemli adım.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Guilherme bence çok iyi oldu.

Bir de güzel stoper alabilsek olay tamamdır.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X