Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu malatya'nın açıklamasında geçen alvarenga kulübünün adını , ne brezilya 1.liginde , ne de 2 . ligi'nde gördüm .
    bu kulüp neyin nesidir , bilen var mı ?
    ben epeyce aradım ama bulamadım .
    bu kağıt üzerinde gözüken bir kulüp mü ?
    kulüpler , fiziken var olmayan bir kulüpten ,
    futbolcu alabiliyorlar mı ?
    bu kulüp , eğer kağıt üstündeyse , ilgili federasyonu ,
    bunlara nasıl lisans okeyi veriyor ?

bu nasıl bir iş hacı ?
    En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 16:25.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim takımın sıkıntısı zaten kenar ortalarda hava toplarına vurdurması. Campi oynadıktan sonra biraz düzelttik o işi. Hüseyin ile Manoel oynarsa her maç kafa golü yeriz. Manoel zaten görüntülere göre kafa topuyla alakası yok, ki cüssesi iri zıplayamıyor zaten.
      Manoel hava toplarında kötü değil. Tabi hava toplarını domine edebilir mi o derece fikir sahibi değilim ama izlediğim kadarıyla söyliyeyim; karşıdan gelen ( rakip hücumcunun sırtı dönük ) temaslı hava toplarında gayet iyi bir yüzdesi var gibi geldi bana. Adam gerçekten kalın bir oyuncu şaka değil, ayı gibi.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdiye kadar ki gözlemim, bizim kadroda bu futbolcuyu en iyi tamamlayacak isim Hüseyin. Campi ile çakılı oynarlar ama önde savunma çok riskli olur.
        Seyretmedik Brezilyalı stoperi ancak boyu bir stoper için kısa, Hüseyin de ha keza hava toplarındaki durumunu biliyoruz. Bu bir handikap değil mi sizce

Yorum

• İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İmkansız gibi. Hem kural olarak imkansız gibi hem de trabzonspor 1 günde bu kadar çok mutlu haber veremez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Hislerime dayanarak söylüyorum ki bugün bizim için çok güzel geçecek

1 2 saate Wakayeme ile ilgili güzel haberler alacağız.

Bana öyle geliyor

Yorum

• Vakeme'nin cezâsı ret yemiş, beklendiği gibi...

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu malatya'nın açıklamasında geçen alvarenga kulübünün adını , ne brezilya 1.liginde , ne de 2 . ligi'nde gördüm .
              bu kulüp neyin nesidir , bilen var mı ?
              ben epeyce aradım ama bulamadım .
              bu kağıt üzerinde gözüken bir kulüp mü ?
              kulüpler , fiziken var olmayan bir kulüpten ,
              futbolcu alabiliyorlar mı ?
              bu kulüp , eğer kağıt üstündeyse , ilgili federasyonu ,
              bunlara nasıl okey veriyor ?

bu nasıl bir iş hacı ?
              Twitter'de okudum. Hayali bir kulüpmüş. Bir nevi paravan şirket. Guilherme'nin menajeri oyuncularını bu kulüpte gibi gösteriyormuş. Aslında futbolcuların sahibi menajer.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Guilherme'nin inşallah satın alma opsiyonunu koydurmuşuzdur ters ayaklı ve oyun zekası&teknik kapasitesi yüksek kanat oyuncularını çok seviyorum tam Wakayeme'nin ters kanadına aradığımız adam. Ömür mevkisinde sıkıntı vardı orayı canlandırır, Sosa'yı da yedekler çok iyi oldu

Yalnız Brezilyalı stoperle ilgili dönen videolar moralimi acayip bozdu. Da Costa'dan hiç mi haber yok ?
                Arkadaşlar elden geldiğince o videoları burada da paylaşın, hepimiz istifade edelim.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hislerime dayanarak söylüyorum ki bugün bizim için çok güzel geçecek

1 2 saate Wakayeme ile ilgili güzel haberler alacağız.

Bana öyle geliyor
                  Hislerim beni yanıltmış.

Wakayeme itirazımız reddedildi

Yorum

• SON DAKİKA | Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Nwakaeme için yaptığı itiraz reddedildi.

şerefsizler

Yorum

• Wkaeme bisey yapmadan cezali duruma düstü itiraz kabul edilmemis skandal resmen
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seyretmedik Brezilyalı stoperi ancak boyu bir stoper için kısa, Hüseyin de ha keza hava toplarındaki durumunu biliyoruz. Bu bir handikap değil mi sizce
                        Abi arka sayfalarda bir tam maç videosu var, Racing ile CONMEBOL-2019 müsabakası , vaktin olunca bir göz at istersen.

Yorum

• bu kadar gundemın ustune feneri ezdirmezlerdi.
                          En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 16:30.
                          61

Yorum

• Wakame itirazımızı tahkim reddetmiş. Bence de doğrusu buydu. Yoksa herkes cezaya itiraz eder işin altından kalkamazlar.
                            En son matalar tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 16:32.
                            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Wakayeme olmadan da yeneriz ben umutluyum.Ghilerme ve Bilal göstersin kendini

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ondan sonra etik muhabbeti yapıyorsunuz. Alın işte Tony'nin cezası etik mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X