Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötü diyelim iyi çıksın. O kadar istediklerimizden hiç bir halt olmadı.
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Transferlerin bu kadar gecikme sebebinin sturrudge'nin ve novak'ın ve hosseini'nin olası transferi, olduğunu düşünüyorum.
      İnşallah sonu hayırlı olur.
      En son Nsrt61 tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 03:41.

Yorum

• Guilherme'yi aldık galiba. Menejerinin dediğinin meali de Süper ligde kalmayı tercih etti, Malatya'ya saygıyla bunun üzerinde çalışıyoruz demiş. Yani başka takıma gidecek demek.
        Manoel ve Guilherme'yle transferi kapatacağız gibi duruyor.

Sabah saatlerinde gelecek deniyor, [MENTION=47146]freedomforever[/MENTION] bakabilir mi Trabzon uçuşlarına.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 04:00.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Manoel vs Sao Paulo:

Yorum

• Manoel messias bugün 21:05
            Tk2830 ucuşuyla trabzona geleceğini yazmişlar.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Manoel vs Sao Paulo:
              https://youtu.be/a0cslqi6jBI
              Ayakları çok kötü dam dum oynayan bir adama benziyor...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Bizim stoperdeki en büyük eksikliğimiz sertliğimiz

hosseni ve hüseyin ikiside sert değil

brezilyalı adamın sertliği varsa glowaski gibi pozsiyon bilgisi yüksekse almakta fayda var

aslında ben hosseniyi beğeniyorum ama nedense hocalar oynatmadı

Yorum

• Manoel çok leş transfer olacak. Ayağındaki topu direk taça atıyor. Pas oyunu 0.

Yorum

• Kulübün menajerlere asgari düzeyde pay vermesi gerekiyor ve başkana da bu düzlemde davrandığı için teşekkür ediyorum. İki oyuncuya da kulübün bütçesini zorlayarak bir maaş bütçesi teklif edilmiştir muhtemelen. Türkiye için konuşursak maaşların düzenli ödendiği, iç huzurun sağlandığı ve düzenin oturmuş olduğu belki de tek kulüp şu anda Trabzonspor. Futbolcular kariyerlerinin son virajlarında biçilen bu kadar değerin üzerine, para konusunda ısrar ediyorlarsa teşekkür edip yolumuza devam etmek gerekir. Bizi önümüzdeki senelerde ayakta tutacak, dahası iyice ön plana çıkartacak binbir zahmetle kurduğumuz bu mali düzeni hiçbir oyuncu için yıkma taraftarı değilim açıkçası.

Özellikle Sosa'dan biraz daha fedakarlık bekliyorum açıkçası, hele de bir hayalim var nutukları atarken
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Valla insan şaşırıyor bi tane sağlam stoper almak çok mu zordu?

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Manoel çok leş transfer olacak. Ayağındaki topu direk taça atıyor. Pas oyunu 0.
                        Birde bu yaşına kadar Brezilya dışına hiç çıkmamış Avrupaya sıçrama yapamamış bir oyuncu kimsenin görmediği cevheri biz gördük galiba.
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Manoel messias bugün 21:05
                          Tk2830 ucuşuyla trabzona geleceğini yazmişlar.
                          Doğru. Yanında 2 kişi ile birlikte 21.05te Trabzon’da olacak. Hayırlısı olsun...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ayrıca ne alaka bilmiyorum ama tesadüf de olabilir, fbnin eski sportif direktörü Terraneo da aynı uçuşta.

Yorum

• [MENTION=47146]freedomforever[/MENTION]

Guilherme için de bir tarama yapabilir misin ?
                              .

Yorum

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğru. Yanında 2 kişi ile birlikte 21.05te Trabzon’da olacak. Hayırlısı olsun...

Hayırlı olsun o zaman demek diğer stoperler zorlandı ama olmadı...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X