Kötü diyelim iyi çıksın. O kadar istediklerimizden hiç bir halt olmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Guilherme'yi aldık galiba. Menejerinin dediğinin meali de Süper ligde kalmayı tercih etti, Malatya'ya saygıyla bunun üzerinde çalışıyoruz demiş. Yani başka takıma gidecek demek.
Manoel ve Guilherme'yle transferi kapatacağız gibi duruyor.
Sabah saatlerinde gelecek deniyor, [MENTION=47146]freedomforever[/MENTION] bakabilir mi Trabzon uçuşlarına.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 04:00.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManoel vs Sao Paulo:
https://youtu.be/a0cslqi6jBIS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bizim stoperdeki en büyük eksikliğimiz sertliğimiz
hosseni ve hüseyin ikiside sert değil
brezilyalı adamın sertliği varsa glowaski gibi pozsiyon bilgisi yüksekse almakta fayda var
aslında ben hosseniyi beğeniyorum ama nedense hocalar oynatmadı
Yorum
-
Kulübün menajerlere asgari düzeyde pay vermesi gerekiyor ve başkana da bu düzlemde davrandığı için teşekkür ediyorum. İki oyuncuya da kulübün bütçesini zorlayarak bir maaş bütçesi teklif edilmiştir muhtemelen. Türkiye için konuşursak maaşların düzenli ödendiği, iç huzurun sağlandığı ve düzenin oturmuş olduğu belki de tek kulüp şu anda Trabzonspor. Futbolcular kariyerlerinin son virajlarında biçilen bu kadar değerin üzerine, para konusunda ısrar ediyorlarsa teşekkür edip yolumuza devam etmek gerekir. Bizi önümüzdeki senelerde ayakta tutacak, dahası iyice ön plana çıkartacak binbir zahmetle kurduğumuz bu mali düzeni hiçbir oyuncu için yıkma taraftarı değilim açıkçası.
Özellikle Sosa'dan biraz daha fedakarlık bekliyorum açıkçası, hele de bir hayalim var nutukları atarkenBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManoel çok leş transfer olacak. Ayağındaki topu direk taça atıyor. Pas oyunu 0.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManoel messias bugün 21:05
Tk2830 ucuşuyla trabzona geleceğini yazmişlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru. Yanında 2 kişi ile birlikte 21.05te Trabzon’da olacak. Hayırlısı olsun...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum