Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cafer ve Koray'ı sal gitsin kardeşim. Süper lig tecrübesi kazanırlar hem.

Zaman onlardan yana, taviz vereceğiz maalesef.
    trabzonspordan tehtidle adam alamazsın.
    cafer sarıyere gitti kiralık

Yorum

• Kasimpasa Devre Arasinin bombasini patlatti. O sag bek nasil geldi lan oraya

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Caferle korayı paket yapalım..
        Koray neysede, Cafer'i vermezdim ben. Koray + Firatcan + Murat Cem olur mesela.

Zaten Cafer Sariyer'e kiralanmis. Firatcan Ümraniyespor'a kiralanacak diyorlar. O is hal olmadan Firatcan'i verebiliriz. Zaten onlarda para sorunu yasiyor bizden pahali oyuncu isteyeceklerini zannetmiyorum
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• Hasan Yılmaz
          @hnymz
          ·
          9sn
          Malatyaspor şimdi para istedi.
          Guilherme bana vereceğiniz maaştan düşün bu parayı Malatya'ya verin diyor.

Yorum

• Koray dediğin adam uefa avrupa liginde oynadı kaç maç.. nelerine yetmiyor? Promosyon olarak caferi de verelim işte.. onun da avrupa tecrübesi var..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kasimpasa Devre Arasinin bombasini patlatti. O sag bek nasil geldi lan oraya
              Gözden kaçtı ama ben de 5 dakikadır bunun şoku içerisindeyim. Çok ilginç.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Önce Bilal'i, sonra Koray ve Cafer'i istemişler. En son para talep etmişler. Koray ve Cafer işi olsaymış tamammış işte.

Guilherme'nin kulübü ve oyuncu ve Trabzonspor'dan yana tavır almış, aksi durumda Malatyaspor'u FIFA'ya şikâyet edeceklermiş.
                Cafer'de istenmeyince Ümraniye ile mi anlasmis. Nasil sacmaliklar dönüyor

Yorum

• Bence de Malatya'ya Kiralık hariç bu tehdide boyun eğip adam madam para filan verilmemeli. Fifa devreye girip geçici Lisans yollasa bu iş çözülecek.

Detayına hakim değilim ama FİFA dediğimiz şekilde bu işi çözebiliyorsa hiç muhattap olmamalıyız Malatyayla.

Ondan sonra onay vermediği gün için ceza ödeyecekler.Onaylamasınlar da göreyim ondan sonra.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hasan Yılmaz
                    @hnymz
                    ·
                    9sn
                    Brezilyada bir hamsi var

Yorum

• Hadergjonaj o kadar iyi mi yau
                      Huddersfield dandik takım, ordan zanka gitti fbye, vasat
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Futbolcu fesih bedelini yatırıyor, futbolcu Malatya ile ilişiğini kesmiş. Malatya'nın bu belgeyi göndermesi "zorunlu", aksi halde cezai müeyyideler var. Kulübü menajeri ve futbolcu Trabzonspor'dan yana ama tüm bu taleplere karşın Malatya süreci geciktirerek futbolcunun şikeciler karşısında oynamasını engellemeye çalışıyor... Malatya Fıfalık olacak , gün başına tazminat yükümlülüğü altına girecek ama belli ki Gevşek yalı çocuğundan açık çek almış. Bunların bu kadar da çukurda olduğunu tahmin etmezdim doğrusu.

Yorum

• Guilherme olmazsa yönetime eksi yazar
                          Ahmet Ağaoğlu ne kadar sevsem de bu olmadı
                          Madem bu oyuncu almak niyetindeydik son saate bırakmak olmadı.
                          Alamazsak imaj olarak da zedeler

Yorum

• Eğer şu guilherme işi olursa helal olsun guiljermeye. Gevrek ve koça da tekrardan yazıklar olsun. Düşmanımızdır bu iki isim ilelebet.

Yorum

• Kasımpaşa kaç senedir yapıyor böyle transferler.. çoğu da fm mahsulü.. hiç biri tutmadı .. paraşütsüz gidecekler gibi..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hasan Yılmaz
                                @hnymz
                                ·
                                9sn
                                La zaten 1.60 boyu var ne kadar para verecekdik ki biz buna.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X