Gayet yerinde bir adim olur, hem yabanci, hem ligi taniyor, hem gayet iyi antrenörler ile calismis. Her ne kadar scouting karakteri ön planda olsa da, teknik ekibe büyük kalite katacaktir.
hayırlı olsun hepimiz adına .Trabzonspor doğru yolda mühim olan bunu ne kadar sürdüreceğiz bak bu hamleler şampiyonluktan daha önemli.ileriyi düşünüyoruz.temeli sağlam atma çalışmaları bunlar önemli.bu sene şampiyon olursak güzel olur tabi isterim ama bakalım bunun için erken.sadece bir yabancı hoca yeterli mi? hayır ama bu adam sayesinde teknik ekibe adam alırsın network olur ingiltereyle.bir tane yetmez.fitness,şut hatta taç antrenörü bile almak lazım
Zaten bu konudaki mesajlarının çoğuna katılıyorum.Futbol evrensel bir oyun.Trabzonspor da işine yarayacak her türlü fubolcu veya personeli bünyesine katmalı.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 00:25.
Abdulkadir Ömür
Uğurcan Çakır
-------------------
Abdulkadir Parmak
Hüseyin Türkmen
Ve artık Serkan Asan , altyapından gelerek formayı kapanlar kulübünün yeni üyesi... Muhtemelen çok geçmeden de bir üst gruba terfi edecek.
---------------------
İkinci çizginin altında ise Ardalar Caferler ile başlayan ve Hakan'lara Salihlere kadar giden yaklaşık 20 futbolculuk havuz var.
Rakip takımlar kadrolarında bu 5 futbolcunun dengini yerleştirebilmek için; belkide 100-150 milyon lira harcıyor. Trabzon şehir sınırları içerisinde 100-150 milyon liralık katma değeri olan başka bir fabrika var mı acaba... Trabzonspor kulübü buradan aldığı güç ile yükseliyor.
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 00:25.
sosa iyi hoş çok önemli de
umarım bu pazarlık süreci herşeyi değiştirmez
makul bir şekilde anlaşılır
şurda sene sonuna ne kaldı. adam imzalamazsa sene sonu imza parası ve iyi bir ücretle ist a bile gidebilir .
anlaşılsa bile imza atılınca formu düşebilir . neticede son kontratı . aldığı alacağı ücret yüksek.
seneye de iyi performans vereceğini düşünüyorsak yüksek ücrete bakmayıp bi şekilde anlaşmak gerek.
bir oyuncuya bu kadar bağımlı olmak iyi birşey değil
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Sivaslı Emre Kılınç muhteşem bir topçu, çok zeki ve nereye ne zaman pas atacağını çok iyi biliyor. Keşke alabilseydik.
Sivas, Emre olsun Mert Hakan olsun sözleşmesi bitecek oyuncularını sırf İstanbul takımları sene sonu bedava alsın diye satmıyor.
Şuan Sivas yönetimi istese orta seviye bir Avrupa takımına bu futbolcuları ederinin biraz altına okutup sene sonuna kadar bana kiralayın diyebilir. Yani şampiyonluğa gidiyorum illa oynatacam diyorsan bu mükemmel çözüm. Hatta sonraki satıştan pay şartı bile koyabilirsin. Ama yapmıyorlar.
Şu olaydaki mantıksızlığı görebiliyor musunuz? Gelen geçen sene sonuna kadar bizde sonra zaten karışamayız minvalinde konuşuyor. Resmen sene sonu İstanbul takımlarına bedavaya peşkeş çekeceğiz demeye getiriyor Sivas yönetimi.
GS, Fener ve kısmen de olsa BJK şimdiden kurulmuş Sivas sofrasına. Twitterda sene sonu beleşe bizde twiitleri havada uçuşuyor.
Aslında Aynı yöntemi Uğurcanda uygulayacan. Almak isteyene "ver +20 M€ ama 1.5 yıl bize kiralayacan Uğurcanı" diyip, paranın %30'u ile transfer yapacan. Misal Sivasa gidip Mert'i de Emrey'i de uygun bir miktara alıp sene sonuna kadar Sivas'a kiralayacan.
Böyle yapabilsek şu İstanbul hegemonyasına ne darbe vurmuş oluruz, Ah ulan keşke....
Yabancı yardımcı hoca konusuna katılıyorum fakat bu dediğim Hüseyin hocayı ezmek için anlaşılmasın ama Hüseyin hocanın yabancı dili o kadar iyi mi ? Sürekli iletişim halinde bulunması gerekecek ve her daim çevirmen mi olacak ? Maç içinde olsun ne kadar etkili olabilecek ? Ayrıca gelen adamın kariyeri gerçekten iyi ve Hüseyin hoca ile dağlar kadar farkı var bu bir sorun olur mu ?
Extra olarak ben daha çok antrenör modelinde olacağını düşünüyorum. Takım eksiklerini, oyuncu bireysel antrenmanlarını , savunma zaafiyetlerini daha profesyonel elden yürüteceğimizi düşünüyorum. Mikel ve sturridgenin de performansını yukarı çekeceği için extra iyi olur.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Sivas, Emre olsun Mert Hakan olsun sözleşmesi bitecek oyuncularını sırf İstanbul takımları sene sonu bedava alsın diye satmıyor.
Şuan Sivas yönetimi istese orta seviye bir Avrupa takımına bu futbolcuları ederinin biraz altına okutup sene sonuna kadar bana kiralayın diyebilir. Yani şampiyonluğa gidiyorum illa oynatacam diyorsan bu mükemmel çözüm. Hatta sonraki satıştan pay şartı bile koyabilirsin. Ama yapmıyorlar.
Şu olaydaki mantıksızlığı görebiliyor musunuz? Gelen geçen sene sonuna kadar bizde sonra zaten karışamayız minvalinde konuşuyor. Resmen sene sonu İstanbul takımlarına bedavaya peşkeş çekeceğiz demeye getiriyor Sivas yönetimi.
GS, Fener ve kısmen de olsa BJK şimdiden kurulmuş Sivas sofrasına. Twitterda sene sonu beleşe bizde twiitleri havada uçuşuyor.
Aslında Aynı yöntemi Uğurcanda uygulayacan. Almak isteyene "ver +20 M€ ama 1.5 yıl bize kiralayacan Uğurcanı" diyip, paranın %30'u ile transfer yapacan. Misal Sivasa gidip Mert'i de Emrey'i de uygun bir miktara alıp sene sonuna kadar Sivas'a kiralayacan.
Böyle yapabilsek şu İstanbul hegemonyasına ne darbe vurmuş oluruz, Ah ulan keşke....
Bence imza parası koparmak için yapmıyorlar bu işi, ikiside şuan en az 1 milyon € imza parası alır, futbolcular için iyi para yani bir yılda kazanacağı parayı direk cebe indirecekler.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Hocam yanlış anlama ama Uğurcan'a 20 milyon euro gibi bir para verip birde bize mi kiralayacak.Alan takım kaleci ihtiyacı olduğu için Uğurcan'ı alacaktır bir servet verip ne için kiralasın.
gün sadece benim günüm değil bütün Trabzonsporluların günü sevinin bence.ama bu sabır işidir.yani yönetimdeki idarecilerin ve personelin yabancı teknik personele destek olması şart.onları rahat ettirmemiz önemli ki istanbul takımlarıda üşüşebilir personelimize.rahat olmaları lazım+teknik personel zaman içerisinde ingiltereden çoğaltılırsa müthiş olur.tabi transferleri de oturtmamız şart ki yabancı teknik personel hamlesi altyapı dışında avrupa kupaları mücadelesinde üst seviyeye çıkmak adına da harika olur.
Ben çok sevindim, umarım uzun süre çalışıp başarılı olur. Ama ben şehirde hepimizin bildiği tanıdığı "yerel kafaların" malesef kendisine rahat çalışma ortamı sağlayacağını düşünmüyorum. Atacağı her adımın haber olacağını, antrenmanlarda olası bir olumsuzluğun direk kendisine bağlanacağını görür gibiyim. Umarım yanılırım.
Bu arada kendisi tek mi geliyor yoksa ekiple mi? Ve geçmişte taktisyen olarak ne kadar çalıştı? İnternette "Chelsea'nin kiralık oyunculardan sorumlu antrenörü" başlıklı bir haber gördüm.
Yorum