Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mert @mrtcmkckgl

Yeni yardımcı antrenörümüz Eddie Newton bizde daha önce oynamış olan Bosingwa, Cech, Malouda, Marin ve hala bizde oynayan Mikel ve Sturridge ile Chelsea'de birlikte çalıştı.

Hanimi Türk'müs.

.

haber doğru ise hüseyin cimşirden daha kariyerli adam matteo -guus hidding- frank lampard ile çalışmış

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç bir etkisi olmayacak.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Etkisi olacak da bunu bizim fark etmemiz çok zor. Yani kolay savunulacak bir sav öne sürüyorsun yarın bir gün ''etkisi nedir'' diye sorsan cevap çıkmaz ama dünyadaki hiçbir kulüp antrenörlerin işe yaramadığını düşünmediğine göre bu konu üzerinde durmaya gerek yok.

Yorum

• bu newton contenin yardımcılığını yapmamış gelmesin. conteden bir şey kapabilmiş biri gelsin bari
        En son Murathan tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 00:08.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neyin etkisi olmayacak? sistemli çalışırsan olur.bilimsel gelişmelere göre hareket etmessen tabi ki etkisi olmaz.bu kafalar değişmeli.bana şunu söyle bir tane yabancı hoca aldık gerisi Türk o zaman verim alamassın tabi .diğer teknik personel sut hocası ve diğer teknik ekibe ve altyapıya ingiltereden hoca alırsan bak neler olur o zaman görürsün
          Diye diye getirttin yabancı yardımcıyı, gözünaydın renkdaş

Yorum

• sağolsun yönetimden bir kaç kişi araştırdı sayemizde oldu :P sizler de sağolun
            İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Diye diye getirttin yabancı yardımcıyı, gözünaydın renkdaş
            "Annuit cœptis"

Yorum

• bir yabancı teknik ekibin etkisi gelir gelmez olmaz ama altı -8 ay ve 1 yıllık süreçte hissedersin bunu

bir sene sonra zaten oturur mevzu

şimdi gelecek olan teknik ekibe karışmayacaksın

yabancı ve teknik ekibe saygılı ıolacaksın arkadaşlık çok önemli

hüseyinin ingilizce eğitimi alması şart çat pat öğrenmeli tabi ki onlarda ufak türkçe kelimeler öğrenir

karışıklı bu işler

oryantasyon süreci vardır

futbolda evrensellik bilimseldir.bilimsellik için dile gerek yok gösterip yaptırır adam ama tercümanla şunla bunla detaylı bilgileri almak için tabi ki dile ihtiyac var
              "Annuit cœptis"

Yorum

yardımcı hoca boş iş diyen arkadaşlar boş konuşuyor

Türkiyede yardımcı hoca ve hoca ve teknik ekip boş bak bu doğru

ama tabi ingilterede yardımcı hoca ve teknik ekip işinin ne kadar önemli olduğunu bilenler bilir cahiller bilmez tabi
                Gün senin günün Yıllardır aynı şeyleri söylüyorsun.İnşallah katkısı olacak.

Yorum

• Bu eleman antrenörlükten sonra 3 yıl scout ekibinde görev almış sonra yine antrenörlüğe dönmüş. Daha çok U19 da oynayan gençlerin A takıma geçiş sürecinde ve transfer tercihlerinde iş yapar gibi. Taktik anlamda da katacağı bir şeyler olursa ekstra olur.

Yorum

• müthiş bir olay
                    İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dİ Matteo ile çalışmış olan isimlere bakıyorum da hepsi de iyi. Steve Holland da 6 yıl Chelsea'de antrenörlük yapmış. Ben Chelsea adını duyunca bunlar Bosingwa'yı getirecek falan sanmıştım böylesi çok daha iyi.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Sirf Obi Mikel ve Sturridge‘e yapacagi pozitif etki icin bile alinir söz konusu kisi. Scouting konusunda tecrübesi var ise eger, uzun vaadeli kadro planlamasinda da gayet yardimci olabilir. Esi de Türkmüs zaten, yani bize bir bagi mevcut )

Bence gayet mantikli bir adim olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Eddi in eşi Türk ve trabzonlu olabilir ona istinaden gelebilir.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• örtülüye devam haha

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sirf Obi Mikel ve Sturridge‘e yapacagi pozitif etki icin bile alinir söz konusu kisi. Scouting konusunda tecrübesi var ise eger, uzun vaadeli kadro planlamasinda da gayet yardimci olabilir. Esi de Türkmüs zaten, yani bize bir bagi mevcut )

Bence gayet mantikli bir adim olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea'nin kiralık oyunculardan sorumlu antrenörü Eddie Newton, Türk basınına önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Şampiyonlar ligi serüveni ve 2024 Avrupa Şampiyonasına değinen Eddie Newton röportajının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

bağı buradan hocam

Yorum

• gün sadece benim günüm değil bütün Trabzonsporluların günü sevinin bence.ama bu sabır işidir.yani yönetimdeki idarecilerin ve personelin yabancı teknik personele destek olması şart.onları rahat ettirmemiz önemli ki istanbul takımlarıda üşüşebilir personelimize.rahat olmaları lazım+teknik personel zaman içerisinde ingiltereden çoğaltılırsa müthiş olur.tabi transferleri de oturtmamız şart ki yabancı teknik personel hamlesi altyapı dışında avrupa kupaları mücadelesinde üst seviyeye çıkmak adına da harika olur.
                              İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gün senin günün Yıllardır aynı şeyleri söylüyorsun.İnşallah katkısı olacak.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

gün sadece benim günüm değil bütün Trabzonsporluların günü sevinin bence.ama bu sabır işidir.yani yönetimdeki idarecilerin ve personelin yabancı teknik personele destek olması şart.onları rahat ettirmemiz önemli ki istanbul takımlarıda üşüşebilir personelimize.rahat olmaları lazım+teknik personel zaman içerisinde ingiltereden çoğaltılırsa müthiş olur.tabi transferleri de oturtmamız şart ki yabancı teknik personel hamlesi altyapı dışında avrupa kupaları mücadelesinde üst seviyeye çıkmak adına da harika olur.
                                Zaten bu konudaki mesajlarının çoğuna katılıyorum.Futbol evrensel bir oyun.Trabzonspor da işine yarayacak her türlü fubolcu veya personeli bünyesine katmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X