İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir etkisi olmayacak.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyin etkisi olmayacak? sistemli çalışırsan olur.bilimsel gelişmelere göre hareket etmessen tabi ki etkisi olmaz.bu kafalar değişmeli.bana şunu söyle bir tane yabancı hoca aldık gerisi Türk o zaman verim alamassın tabi .diğer teknik personel sut hocası ve diğer teknik ekibe ve altyapıya ingiltereden hoca alırsan bak neler olur o zaman görürsün
Yorum
-
sağolsun yönetimden bir kaç kişi araştırdı sayemizde oldu :P sizler de sağolunİlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiye diye getirttin yabancı yardımcıyı, gözünaydın renkdaş"Annuit cœptis"
Yorum
-
bir yabancı teknik ekibin etkisi gelir gelmez olmaz ama altı -8 ay ve 1 yıllık süreçte hissedersin bunu
bir sene sonra zaten oturur mevzu
şimdi gelecek olan teknik ekibe karışmayacaksın
yabancı ve teknik ekibe saygılı ıolacaksın arkadaşlık çok önemli
hüseyinin ingilizce eğitimi alması şart çat pat öğrenmeli tabi ki onlarda ufak türkçe kelimeler öğrenir
karışıklı bu işler
oryantasyon süreci vardır
futbolda evrensellik bilimseldir.bilimsellik için dile gerek yok gösterip yaptırır adam ama tercümanla şunla bunla detaylı bilgileri almak için tabi ki dile ihtiyac var"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyardımcı hoca boş iş diyen arkadaşlar boş konuşuyor
Türkiyede yardımcı hoca ve hoca ve teknik ekip boş bak bu doğru
ama tabi ingilterede yardımcı hoca ve teknik ekip işinin ne kadar önemli olduğunu bilenler bilir cahiller bilmez tabiYıllardır aynı şeyleri söylüyorsun.İnşallah katkısı olacak.
Yorum
-
müthiş bir olayİlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDİ Matteo ile çalışmış olan isimlere bakıyorum da hepsi de iyi. Steve Holland da 6 yıl Chelsea'de antrenörlük yapmış. Ben Chelsea adını duyunca bunlar Bosingwa'yı getirecek falan sanmıştım böylesi çok daha iyi."Annuit cœptis"
Yorum
-
Sirf Obi Mikel ve Sturridge‘e yapacagi pozitif etki icin bile alinir söz konusu kisi. Scouting konusunda tecrübesi var ise eger, uzun vaadeli kadro planlamasinda da gayet yardimci olabilir. Esi de Türkmüs zaten, yani bize bir bagi mevcut)
Bence gayet mantikli bir adim olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSirf Obi Mikel ve Sturridge‘e yapacagi pozitif etki icin bile alinir söz konusu kisi. Scouting konusunda tecrübesi var ise eger, uzun vaadeli kadro planlamasinda da gayet yardimci olabilir. Esi de Türkmüs zaten, yani bize bir bagi mevcut)
Bence gayet mantikli bir adim olur.
Sent from my iPhone using Tapatalkİngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea'nin kiralık oyunculardan sorumlu antrenörü Eddie Newton, Türk basınına önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Şampiyonlar ligi serüveni ve 2024 Avrupa Şampiyonasına değinen Eddie Newton röportajının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
bağı buradan hocam
Yorum
-
gün sadece benim günüm değil bütün Trabzonsporluların günü sevinin bence.ama bu sabır işidir.yani yönetimdeki idarecilerin ve personelin yabancı teknik personele destek olması şart.onları rahat ettirmemiz önemli ki istanbul takımlarıda üşüşebilir personelimize.rahat olmaları lazım+teknik personel zaman içerisinde ingiltereden çoğaltılırsa müthiş olur.tabi transferleri de oturtmamız şart ki yabancı teknik personel hamlesi altyapı dışında avrupa kupaları mücadelesinde üst seviyeye çıkmak adına da harika olur.İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGün senin gününYıllardır aynı şeyleri söylüyorsun.İnşallah katkısı olacak.
"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegün sadece benim günüm değil bütün Trabzonsporluların günü sevinin bence.ama bu sabır işidir.yani yönetimdeki idarecilerin ve personelin yabancı teknik personele destek olması şart.onları rahat ettirmemiz önemli ki istanbul takımlarıda üşüşebilir personelimize.rahat olmaları lazım+teknik personel zaman içerisinde ingiltereden çoğaltılırsa müthiş olur.tabi transferleri de oturtmamız şart ki yabancı teknik personel hamlesi altyapı dışında avrupa kupaları mücadelesinde üst seviyeye çıkmak adına da harika olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum