Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine çöp İranlılara niye döndük?

Adam mı kalmadı Avrupa’da?

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jao carvalhoyu satın alma opsiyonlu İngiltereden kiralamak istiyormuşuz. İyi fikir 22 yaşında çok teknik bir çocuk.
      O haberleri ben de gördüm ama adamı 15 milyon euroya almışlar, aklım almadı nasıl olacağını.

Yorum

• devre arasında sturidge satılıp yerine 1 kanat 1 de 10 numara alınırsa şaşırmam.
        geriye de 1 stoper kalır onu da tecrübeli birisini bulup getirirler yanına da husseini campi hüseyinden biri oynar.

..................uğurcan.....................
        jp......XXXX..........hüseyin......novak
        .............sosa.....mikel...................
        XXXX............XXXX...........nwakame
        ...................sörloth.......................

boşlukları dolduralım yeterli
        asılnda abduş ile yusuf olsaydı sadece stoperi tartışıyorduk ah ah..
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Campi bizim futbolcumuz ve bu denli gömülecek kadar da kötü bir oyuncu değil. En kötü ihtimalle yedek olur yine olur. Fakat ivanildo ayrı bir durum. Bence hala panik durumunda alışamadı buraya. Aşırı sakar bir adam. Ama fiziği muhteşem. Hem uzun hem atletik bir adam. Başka ortamlarda bambaşka bir oyuncuya dönüşebilir ileride. Ama yabancı kontenjanı açacaksak ilk gidecek olan kendisi olur. Sonra da donis olur büyük ihtimalle. Tabii yabancı oyuncularımızdan birinin satılma durumu varsa iş değişir. Onun dışında ben fazla transfer beklemiyorum. Hedef esasında şampiyonluk olmadığı için limitleri zorlamazlar gibime geliyor. Çünkü on numarada oynayabilen sturridge var olmadı ekuban oynuyor. Eskisi kadar olmasa da sosa oynar parmak oynar vs. Normalde olması gereken bence de bu değil ama mali durumlar düşünüldüğünde hak veriyor insan. Bu anlamda defans kendi kendine geri gelirken onları uyaracak liderlik edecek a kalite bir stoper bence şart. Bunun dışında yapacağımız şey Tony nin yükünü azaltmak ve ondan daha fazla verim almak olmalı diye düşünüyorum.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O haberleri ben de gördüm ama adamı 15 milyon euroya almışlar, aklım almadı nasıl olacağını.
            gs dunyanın gelmıs gecmıs en ıyı oyuncusu olan enzonzi yi nasıl kiraladıysa bizde oyle kiralarız .
            ama sonra umarım enzonzideki gibi kadro dısı bırakmayız .
            61

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jao carvalhoyu satın alma opsiyonlu İngiltereden kiralamak istiyormuşuz. İyi fikir 22 yaşında çok teknik bir çocuk.
              Transfer şekli olarak doğru hamle. İyi bonservisle alınmış, gittiği takımda sıçrayamamış, genç, kaliteli. Bütün transferleri böyle yapmamız lazım bundan sonra. Opsiyonlu kirala, oynat parlat. Parası da önemli değil, zaten sıçrama yaparsa 2 katını kazandırır.

Yorum

• Carvalho'nun menajerine bakarsanız , henüz kendisini kanıtlayamamış bir futbolcuya nasıl o kadar bonservis ödendiğini anlarsınız.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Carvalho'nun menajerine bakarsanız , henüz kendisini kanıtlayamamış bir futbolcuya nasıl o kadar bonservis ödendiğini anlarsınız.
                  cristiano ronaldo başta olmak üzere tüm portekizin menajeri neredeyse. üst düzey adamları pazarlıyor. jorge mendes reis
                  En son Antonio tarafından düzenlendi; 14.12.2019, 15:55.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lukoki düz topçu gibi duruyor. at önüne koşsun. fofana yusuf erdoğan tarzı bi adam. bizde daha net bir adam lazım.
                    Evet hız ve hızlanmadan başka bir özelliği görünmüyor. Avdijajdan iyidir ama yine de daha kaliteli bir isim bulunabilir bence.

Yorum

• Chesmi gibi kalas bir stoperi övenler var forumda.
                      Harbi şaşıyorum sizin futbol bilginize. Sonra Campide, ivanildoda olduğu gibi ağlarsınız.
                      Bu kesin ve net kimse tartışmasın bir stoper alınacaksa tanınmış ve tecrübeli bir adam lazım. Chesmi boş hikaye, İnşallah alınmaz.

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        talisca haberleri dolanıyor çok olası görmüyorum ama olursa o yeter tek başına transfer olarak..
                        Yüksekten uçanlara inanma hocam. Taliscanın bacağını bile kiralayamazsın.
                        Yıllık Maaşı Brüt 22 M €
                        Yanlış duymadın bizim kadronun neredeyse 2 katı. Nereye geliyor bu adam. Bir yüksekten uçanlara, birde nerede çöp bir futbolcu varsa "Bunu alacaz, alısak mükemmel olur" diyenlere inanma.
                        Yönetimin en iyi seçeneklerden makul bir fiyata olanı ya da bonservisi elinde olanları değerlendirip transferi en iyi şekilde halledeceğini umuyorum .

Yorum

• Bos yere para ödenecegine hic oyuncu alinmasin daha iyi. Özellikle kis döneminde yapilan transferin basarili olma orani bizim takimda belkide 10%dan az. Hic riske girmeye gerek yok, ki daha kendi kadromuzu bile 100% kullanamadik zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu adamı satın alma opsiyonlu kiralasak ya. 6 maçta 300 dk süre alabilmiş. forma şansı bulamıyor fazla. takımlarında 6-7 stoper var. stoperlerin en azından biri sağlam olsun. öküz gibi fizik var ve hızlı da birisihttps://www.transfermarkt.com.tr/bas...spieler/195810
                            https://www.youtube.com/watch?v=JL-4V-EoYuo&t=174s
                            Bastos eskiden iyi performansı vardı. Handikapı stoper için boyu kısa. Ama çok hızlı ve çevik. Bizim Edgar İe ayarında ama ondan birkaç gömlek üstün bence.
                            Bence de kiralanabilir ama sene sonu edgar gelince ne olacak. Yarım sene kiralanabilir. Opsiyon olup kullanma durumu olursa Edgarı göndermek gerekebilir. iki tane kısa stoperi naapalım.

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bastos eskiden iyi performansı vardı. Handikapı stoper için boyu kısa. Ama çok hızlı ve çevik. Bizim Edgar İe ayarında ama ondan birkaç gömlek üstün bence.
                              Bence de kiralanabilir ama sene sonu edgar gelince ne olacak. Yarım sene kiralanabilir. Opsiyon olup kullanma durumu olursa Edgarı göndermek gerekebilir. iki tane kısa stoperi naapalım.
                              çokta kısa değil be hocam 1.84. bizim hüsseini ile aynı. bu adamın sıçraması iyi videolardan öyle anlaşılıyor. ayrıca whoscored den baktığımızda hava topu istatistiği iyi. puyol 1.78 cannvaro 1.75 ivan cordoba 1.73 egemen 1.83 boyundaydı nede olsa.

Edgar konusunda ise direk satacağız bana kalırsa. Gittiği takımda bayağı seviliyor şu sakatlık olmasaydı kesin gitti diyebilirdim. Zaten onun kafasında da bizde oynamak gibi bir şey yok galiba. Bir kaç röportajında öyle diyordu. Hüsseini de gidecek büyük ihtimal. Bu iki ihtimale göre kesinlikle alınmalı. Campi çok değil bir tık çevik topçu olsa ikisi muhteşem ikili olurdu bence.
                              En son CasTo tarafından düzenlendi; 14.12.2019, 17:21.
                              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Istanbulspor Eskişehir maçına bakıyorum. Jesse ilk 45 dkda ortada yok. Duhan, Mehmet Özcan biraz da Enes dikkat çekiyor. Onur Pirlo gibi oynuyor 35 yaşında emekli olmadan önceki son sezonunu oynayan teknik topçu gibi takılıyor.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X