Onaziyi hemen gozden cikarmamak lazim gecen sene en iyi en formda oldugu zamanda sakatlandi unutmayin onazi gibi dinamik şok pres uygulayan adam baska takimda yok diyordu butun yorumcular. sakatlanmasa sezon sonu yuksek bonservisle avrupanin yolunu tutacakti zaten..onun icin sezon sonu duruma gore 1+3 yillik falan opsiyon hakki bizde sozlesme yenilenmeli bu kadar cabuk vazgecilmemeli..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/mra_chavoshi/sta...82914151174146
10 gün önce Esteghlal ile görüşmüşüz Roozbeh Cheshmi için...İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün de "Yarın İran'da maç izleyecekler" demiş. Roozbeh Cheshmi'nin ismi yazılmıştı ama onun oynadığı Esteghlal'in maçı yarın. Üç maç oynanmış bugün İran'da, bakalım kimler olabilir.İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRouzbeh Cheshmi yi istiyoruz
Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim flaş bir ismi daha gündemine daha aldı. Esteghlal'de forma giyen Rouzbeh Cheshmi Karadeniz temsilcisine imza atabilir.
Ancak İran basınında kaynak gösterme gibi bir alışkanlık olmadığı için ne Damga'nın ne de İran'da haberi yazan arkadaşımın çalıştığı basın kuruluşu Mizan Online'nin adı geçmiyor.
3'ünde yazılan twiti de bir gün önce ben yazmıştım kendi hesabımdan. Arkadaşım rt edince birçok İranlı da gördü. Mesajların alayını sıfırladım bugün. Üç twit var zannedersem profilimde.
Hosseini'nin menajeri ile yakın bir ilişkim var. Ondan alıyorum bilgileri ben. Transfer olur ya da olmaz göreceğiz artık.
Yorum
-
merkezde mikel sosa varken juventus gibi oynaman lazım. düzgün alan savunacaksın, bulduğunu atacaksın, çok zor gol yiyeceksin.
top rakibe geçtiğinde çok fazla sorun yaşayan bir takım için ağır bir orta sahamız var. topu hızlı çevirip, kaybettiğimizde de baskı yapamıyoruz. oyunla uyumsuz futbolcular sorun yaratır. ya sağlam defans alırız, ya da hareketli orta sahaları ile bildiğimiz oyuna döneriz.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/mra_chavoshi/sta...82914151174146https://twitter.com/khabaronlinee/st...3668816587161610 gün önce Esteghlal ile görüşmüşüz Roozbeh Cheshmi için...
Bi zahmet stopere para bayılalım artık. Haa yine bonservise para vermem derlerse hiç başka bir iranlı ile macera aramaya gerek yok.
Brezilya liginde sözleşmesi sona erecek birçok aday var. Al beleşe 1.5 seneliğine anlaş riske de girme ama sağlam olanı al.
Mesela Kendini kanıtlamış, tecrübeli ve sağlam bir stoper olan GIL, 31 Aralıkta serbest kalabilir. Opsiyon oyuncuda istese gider. Git anlaş ama şampiyonluk için bu kadar şans varken bu sene başka bir campi olayıyla karşımıza çıkmasın yönetim.
Yorum
-
10 numara pozisyonunda, daha doğru ifade ile sahada yüzü dönük oynayacak bir deplase forvet olarak Stu'ya takımın sorumluluğunu yükleyip ; merkez orta alanda Mikel'i daha çok Sosa'nın vites düşürdüğü anlarda ya da daha ekonomik kullanılması adına zaman zaman sahada zaman zaman ise kenardan gelen orta alan oyuncusu olarak kullanılmasından yanayım.
1 transfer şansımız varsa bu oyuncu muhakkak orta saha oyuncusu , daha spesifik olarak Sosa'yı tamamlayacak nitelikte olması gerek. Parmak olsun , Onazi olsun bu iki futbolcu da orta alandaki derinliği oluşturur. Parmak belki sağ kanat için de alternatif olabilir, bilemiyorum ...
Bir de bonservissiz minumum maliyet ile Ömür'ün olmadığı periyodu atlatmamızı sağlayacak bir kanat oyuncusu gelirse bu takım hedefine emin adımlarla gider.
Stoper lazım ise , Feyenoord ile konuşun anlaşın getirin Le'yi tapusu bizde değil mi , biri kiralık , biri dışarıda 4 yabancı stoper var hala daha stoper alacağız. Önce eldekileri gönderin o zaman.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.12.2019, 23:17.
Yorum
-
Iki cesit transfer plani yapmaliyiz.
Benim kafamda, 4-3-3 sistemi ile oynarsak daha saglam takim oluruz fikri daha agir basiyor suanda.
Bu sisteme gore devre arasi plan yaparsak, 2 transfer ile sezonu kurtarabiliriz.
Bir lider stoper ve bir tane Onazi'nin sakatlanmadan onceki halinden olan modern 6 numara tabirli futbolcu.
Ikinci devreler zordur, sampiyonluk yolunda alternatifli topcular lazim.
Misal Sosa yokken, eyvah demeyeceksin.
________________Uğurcan_______________
Joe__Hosseini ( Huseyin ) __ ? __ Novak
__________________? ( Onazi )___________
_______Mikel_______Sosa ( Parmak )____
Sturridge ( Yusuf )_______Tony ( Ekuban )
_________________Sorloth_______________
Ama bir de takimin gecen sezondan itibaren ezberi olan 4-2-3-1 sistemi var.
Bu sistemde daha iyi oynadigimiz kesin ancak Omur'un eksikligini fena ariyoruz bu sekilde de.
Yusuf veya Ekuban, kanatta ne kadar cok o gorevi yapabilir, emin olamiyorum.
Aslinda hoca Omur gibi, Yusuf'u egitiyor her mac, her dakika birseyler ogretmeye ugrasiyor ama zorlu maclarda ne kadar bize katki saglar ikinci yari, tamamen zor bir soru ?
Bu sistemde bir tane lider stoper alip, bir de alternatif kanat ( oyuna girince skor yapabilecek, etkili ) isimizi gorur.
________________Ugurcan______________
Joe___Hosseini (Huseyin)___?___Novak
_______Sosa ( Parmak )___Mikel ( Onazi )
Yusuf ( ? )_____Stu ( Ekuban )_____Tony
_________________Sorloth______________
Yani her halukarda...
Avdijaj ve Fernandes gonderilip en az 2 adam almamiz lazim gibi gozukuyor.
Bana kalsa, 3 adam alirim yukarida da yazdigim gibi ama.. ( Lider ve tecrubeli bir stoper, cift yonlu 6 numara - Defansi bir tik iyi olan ve kontra ataklara uygun kanat oyuncusu - gole yakin )
Butcemiz 3 adam almamiza yetmez gibi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 13.12.2019, 23:26.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Stoper alabileceklerini bilsem bütün yabancı stoperleri gönder 2 tane baba stoper al derim. Campi İvanildo falan bizim stoperimiz değil. Agresif olacak bizim stoperimiz. Campi'nin ayakları yerden kesilmiyor zıplarken. Bu aralar overrated. 2-3 maça boklanır. Satıp para alacağımız da yok bunlardan. Hüseyin as stoper olamaz. Hosseini de belli isteksizlik var. Stoper tandemi mırın kırın etmeye gerek yok LEŞ gibi. Ligde Hüseyin'e fiziksel üstünlük sağlayamayacak futbolcu yok. Potansiyel her maç -1.
Bunu engellemek için top sende kalır. Yüzde 60'lara varan topla oynaman olur dersin ki Hüseyin hızlıydı da yetişti vs. Bunun içinde topu kaptırdığında lap diye yerleşmiş takımın basacak. Sturridge Nwakaeme Sörloth basmıyor Sosa ve Mikel'in de çok iyi yaptığı söylenemez. Azimliler, özverililer ama o özellikte değiller.
N'diaye transferini istememin nedeni Osmanlı'da 10, Gs'de MO, İngiltere'de 6 oynadı. Dinamik topla çıkışları iyi. Pas kalitesi düşük ama tekniği leş değil. Isıran, top kapan bir oyuncu ama skorer değil.
Sosa ile Mikel'in önünde de arkasında da arî gibi çalışır. Dinamizmi sağlar. Bana kalsa iki tane N'diaye ile oynarım takımımda Nwakaeme Sturridge Sosa oynuyorsa.scouting ım yok ama istediğimiz oyuncu profili bu. Tahta ayak olmasın, atletik olsun, top sürebilsin. İstasyon olmaları yeterli.
Gerektiğinde Hücumda 3-4-3, geride kontra beklerken 4-3-3 vs.
Gerçek bir kanat oyuncusuna Abdüş varken de ihtiyacımız vardı. Çizgiye inememek sorundu bizim için.
Kanga mesela o çift yönlü oyunu oynamaz. O yüzden N'diaye tipinde oyuncu almadan gereksiz olur. Ha aldın yine de yanlış olma olasılığı %50İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Hoca muhtemelen sakatlar da geldi 4 2 3 1 üzerinden devam edecek. Bence forvet arkası işini Sturridge götürür kendisinde o yetenek ve vizyon var belli de etti. Ki Klopun da kendisini zaman zaman bu sekilde kullandığını söyledi geçen hafta Ali Ece.
Mikeli beğeniyorum fakat Sosanın yanına geçen sene ki Onazi lazımdı bana kalırsa. Şimdi Onazi den pek umudum yok yani yeni bir Onazi hamlesi düşünülebilir belki.
Mikelin orta alanda top kapma istatistikleri nasıl bizde acaba hiç bakmadım...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numara pozisyonunda, daha doğru ifade ile sahada yüzü dönük oynayacak bir deplase forvet olarak Stu'ya takımın sorumluluğunu yükleyip ; merkez orta alanda Mikel'i daha çok Sosa'nın vites düşürdüğü anlarda ya da daha ekonomik kullanılması adına zaman zaman sahada zaman zaman ise kenardan gelen orta alan oyuncusu olarak kullanılmasından yanayım.
1 transfer şansımız varsa bu oyuncu muhakkak orta saha oyuncusu , daha spesifik olarak Sosa'yı tamamlayacak nitelikte olması gerek. Parmak olsun , Onazi olsun bu iki futbolcu da orta alandaki derinliği oluşturur. Parmak belki sağ kanat için de alternatif olabilir, bilemiyorum ...
Bir de bonservissiz minumum maliyet ile Ömür'ün olmadığı periyodu atlatmamızı sağlayacak bir kanat oyuncusu gelirse bu takım hedefine emin adımlarla gider.
Stoper lazım ise , Feyenoord ile konuşun anlaşın getirin Le'yi tapusu bizde değil mi , biri kiralık , biri dışarıda 4 yabancı stoper var hala daha stoper alacağız. Önce eldekileri gönderin o zaman.
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper alabileceklerini bilsem bütün yabancı stoperleri gönder 2 tane baba stoper al derim. Campi İvanildo falan bizim stoperimiz değil. Agresif olacak bizim stoperimiz. Campi'nin ayakları yerden kesilmiyor zıplarken. Bu aralar overrated. 2-3 maça boklanır. Satıp para alacağımız da yok bunlardan. Hüseyin as stoper olamaz. Hosseini de belli isteksizlik var. Stoper tandemi mırın kırın etmeye gerek yok LEŞ gibi. Ligde Hüseyin'e fiziksel üstünlük sağlayamayacak futbolcu yok. Potansiyel her maç -1.
Bunu engellemek için top sende kalır. Yüzde 60'lara varan topla oynaman olur dersin ki Hüseyin hızlıydı da yetişti vs. Bunun içinde topu kaptırdığında lap diye yerleşmiş takımın basacak. Sturridge Nwakaeme Sörloth basmıyor Sosa ve Mikel'in de çok iyi yaptığı söylenemez. Azimliler, özverililer ama o özellikte değiller.
N'diaye transferini istememin nedeni Osmanlı'da 10, Gs'de MO, İngiltere'de 6 oynadı. Dinamik topla çıkışları iyi. Pas kalitesi düşük ama tekniği leş değil. Isıran, top kapan bir oyuncu ama skorer değil.
Sosa ile Mikel'in önünde de arkasında da arî gibi çalışır. Dinamizmi sağlar. Bana kalsa iki tane N'diaye ile oynarım takımımda Nwakaeme Sturridge Sosa oynuyorsa.scouting ım yok ama istediğimiz oyuncu profili bu. Tahta ayak olmasın, atletik olsun, top sürebilsin. İstasyon olmaları yeterli.
Gerektiğinde Hücumda 3-4-3, geride kontra beklerken 4-3-3 vs.
Gerçek bir kanat oyuncusuna Abdüş varken de ihtiyacımız vardı. Çizgiye inememek sorundu bizim için.
Kanga mesela o çift yönlü oyunu oynamaz. O yüzden N'diaye tipinde oyuncu almadan gereksiz olur. Ha aldın yine de yanlış olma olasılığı %50
Ve beynim , koşarak uzaklaşır
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıdaki haberin kaynağı Twitter'da yazdığım mesaj ve gazetemizde de çıkan haber. İran'daki haberi de arkdaşım Miad Azami yazdı.
Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim flaş bir ismi daha gündemine daha aldı. Esteghlal'de forma giyen Rouzbeh Cheshmi Karadeniz temsilcisine imza atabilir.
Ancak İran basınında kaynak gösterme gibi bir alışkanlık olmadığı için ne Damga'nın ne de İran'da haberi yazan arkadaşımın çalıştığı basın kuruluşu Mizan Online'nin adı geçmiyor.
3'ünde yazılan twiti de bir gün önce ben yazmıştım kendi hesabımdan. Arkadaşım rt edince birçok İranlı da gördü. Mesajların alayını sıfırladım bugün. Üç twit var zannedersem profilimde.
Hosseini'nin menajeri ile yakın bir ilişkim var. Ondan alıyorum bilgileri ben. Transfer olur ya da olmaz göreceğiz artık.En son Burak tarafından düzenlendi; 14.12.2019, 07:25.
Yorum
-
İlk olarak mehdiks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe beynim , koşarak uzaklaşırtakımda eksik olan atletizm. Beyniniz çok uzaklaşmış olamaz
Gayet basit yazıyor orda
Sosa Mikel Nwakaeme + 10 numarada Sturridge ile kaç maç üst üste oynayacaz.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
Yorum
-
şu adamı satın alma opsiyonlu kiralasak ya. 6 maçta 300 dk süre alabilmiş. forma şansı bulamıyor fazla. takımlarında 6-7 stoper var. stoperlerin en azından biri sağlam olsun. öküz gibi fizik var ve hızlı da birisi
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum