Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa Ligi'nde F91 Dudelange'ın maçlarını izleyen oldu mu? 22 yaşındaki Lüksemburglu kanat oyuncuları Danel Sinani 5 maçta ikisi APOEL'e, diğer ikisi Sevilla'ya olmak üzere 4 gol atıp 1 asist yapmış. Üstelik kendi liginde de 12 maçta 11 gol 2 asistle oynuyor.

Şu anki piyasası 275 bin Euro gözüküyor ama bu çıkışın ardından muhtemelen gündemimize bile gelmeyecektir

Yorum

• Mehmet Topal'ı izleyip de Mikel'in şuanki performansından memnun olabilecek bir TS taraftarı var mı? 34 yaşındaki Demba Ba bile fizik olarak bizim tüm takımdan daha iyi hem de sakatlık geçirmesine ve fazla oynamamasına rağmen. Bizde sürünmeyen oyuncu yok neredeyse izlerken acı çekiyorum sanki. Takımın en fit oyuncuları Hüseyin, Abdurrahim, Serkan ve kaleci Erce. Gerçekten Erce'nin hareketlerinde çeviklik serilik tek bir oyuncumuzda yok ya şaka gibi.

Bir de Başakşehir'e bakın oyuncular sahada akıyor abi bizim oyuncular bir depardan sonra 10 dakika yürüme moduna geçiyor. Bizim bu seviyede top oynamamız imkansız ya herhangi bir kırılma maçını kazanabileceğimize inanan var mı? Biz sıradan Anadolu takımlarıyla oynadığımız maçlara bile kırılma maçı muamelesi yapıp ölüp bitiyoruz kazanırken.

Sezon başı adı geçtiğinde şahsen istemediğim Adebayor bile bizim tüm oyuncularımızdan daha fit böyle bir şey olabilir mi. Biz net olarak transfer yapmayı beceremiyoruz, izlediğimiz oyuncuları fizik kondisyon açısından değerlendiremiyoruz, yetenek açısından zaten hiç değerlendiremiyoruz. Hep yarım yamalak ihtiyaca cevap vermeyen oyuncular alıyoruz. Belli bir oyun mantalitemiz de olmadığı için alınacak oyuncu tipleri de belli olmuyor rastgele artık şansa kim gelirse.

Yorum

• Başakşehir çok iyi takım olmuş..
        2 vites öndeler çoğu takımdan..
        Crivelli mi Sörloth mü Crivelli derim..
        ölümüne trabzon !

Yorum

• skertel oynasaydı turu geçemezlerdi.

Yorum

• Basaksehir gerçekten iyi takım gerçek sampiyon onlar ligin son 6 haftası onlara emir geldiği belli yoksa şampiyon olacaklardı zaten. Gladbach bundesliga lideri ötesi yok. Mehmet topali almamız sonra epuranuyu keza skandal.
            En son Antonio tarafından düzenlendi; 13.12.2019, 06:24.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ligdeki rakibin maç kazanınca hemen kendi topçularıni yerin dibine sokma ritüeli başlamış. Yok Mehmet topal yok crivelli adamların rotasyonunda yüz tane topçu var bizde kim var ?

Yorum

• Öncelikli hedefimiz bataktan çıkmak ve sürdürülebilirlik bunu hiç unutmayalım. Bıldırki hurmalar tırmalıyor şu an.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Topal'ı izleyip de Mikel'in şuanki performansından memnun olabilecek bir TS taraftarı var mı? 34 yaşındaki Demba Ba bile fizik olarak bizim tüm takımdan daha iyi hem de sakatlık geçirmesine ve fazla oynamamasına rağmen. Bizde sürünmeyen oyuncu yok neredeyse izlerken acı çekiyorum sanki. Takımın en fit oyuncuları Hüseyin, Abdurrahim, Serkan ve kaleci Erce. Gerçekten Erce'nin hareketlerinde çeviklik serilik tek bir oyuncumuzda yok ya şaka gibi.

Bir de Başakşehir'e bakın oyuncular sahada akıyor abi bizim oyuncular bir depardan sonra 10 dakika yürüme moduna geçiyor. Bizim bu seviyede top oynamamız imkansız ya herhangi bir kırılma maçını kazanabileceğimize inanan var mı? Biz sıradan Anadolu takımlarıyla oynadığımız maçlara bile kırılma maçı muamelesi yapıp ölüp bitiyoruz kazanırken.

Sezon başı adı geçtiğinde şahsen istemediğim Adebayor bile bizim tüm oyuncularımızdan daha fit böyle bir şey olabilir mi. Biz net olarak transfer yapmayı beceremiyoruz, izlediğimiz oyuncuları fizik kondisyon açısından değerlendiremiyoruz, yetenek açısından zaten hiç değerlendiremiyoruz. Hep yarım yamalak ihtiyaca cevap vermeyen oyuncular alıyoruz. Belli bir oyun mantalitemiz de olmadığı için alınacak oyuncu tipleri de belli olmuyor rastgele artık şansa kim gelirse.
                  Hiç ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  trabzonspor

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet Topal'ı izleyip de Mikel'in şuanki performansından memnun olabilecek bir TS taraftarı var mı? 34 yaşındaki Demba Ba bile fizik olarak bizim tüm takımdan daha iyi hem de sakatlık geçirmesine ve fazla oynamamasına rağmen. Bizde sürünmeyen oyuncu yok neredeyse izlerken acı çekiyorum sanki. Takımın en fit oyuncuları Hüseyin, Abdurrahim, Serkan ve kaleci Erce. Gerçekten Erce'nin hareketlerinde çeviklik serilik tek bir oyuncumuzda yok ya şaka gibi.

Mehmet Topal Mikel kıyaslamasına katılmıyorum ama diğer söylediklerinin altına imza atarım

Aldığımız genç topçularla Eskişehirden almayı planladığımız siyahi topçuyu karşılaştırıyorum aralarında kağnı ile Mercedes kadar fark var ve bunların yaşı aynı fiyatları bizimkilerden düşük
                    sonrada biz genç topçu buluyoruz diyorlar aynı fikirdeyim bunlara yüklemede yapılamıyor herhalde kondisyonları yetmiyor kapasiteleri yok demek ki
                    @ okşoholu

Yorum

• Maalesef bende Scout ekiplerimizin bu işi bilmediğine kanaat getirdim

Dünyada oyun şekli değişiyor artık teknik çalım atmasını bilen oyuncular yerine atlet oyuncular seçiliyor atletizmi ve fiziği iyi olan oyuncular uzun vadede oyuna hakim olabiliyor diğer tarz oyuncular arada ezilip kalıyor en bariz örneği City Liverpool maçı bu uc bir örnek olsa da City nin teknik ve kondisyonu ka kadar yüksek topçuları bile Liverpoolun atlet topçularına karşılık veremedi bunu Türkiyeye taşı kondisyonu olmayan Abdülkadirler Avdijajlar vs topçular oyunun 2. yarısında oyundan tamamen kopuyorlar dün akşam yediğimiz 2. gol öncesi yaşananlar bu anlattığıma cuk oturuyor artık pıtı pıtı oynayan topçuların dönemi bitti bu spor olmaktan çıktı resmen savaş Premier ligi seyrederken nefes alamıyorum sahada oynayanları düşünemiyorum bile buraya bizim Abdülkadirleri koy muhtemelen başları dönecektir bir ileri bir geri gitmeden
                      @ okşoholu

Yorum

• Başakşehir'in en önemli artısı kadrosunun aşırı geniş olması, maliyetleri de gayet yüksek

Okan Buruk, Abdullah Avcı'dan farklı olarak bu genişliği güzel kullandı ve hem ligde hem Avrupa'da devam ettiler

Ligin ikinci yarısı atmosfer değiştiğinde yine uyum sağlayamazlar, çünkü şampiyonluğa giderken titreyen ayaklar değişen ortamda yine güdük kalacaklar...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Başakşehir takımı oturmuş bir takım

sağ bek, sol bek, stoper, kaleci, ön libero, kanat oyuncuları en az 2-3 yıldır oradalar . Bazıları daha da fazla

Crivelli geldi şak diye oynuyor, gulbransen geldi hemen oynuyor.

Bu şekilde bir takım olması için bizim de birkaç yılımız var. Ama sabır gerekiyor

Bu seneki avrupa maceramızın kısa sürmesi büyük oranda sakatlık, tecrübesizlik denebilir

Seneye kesinlikle yine en az avrupa ligine katılmalıyız

Göreceksiniz çok daha iyi olacağız

Ama kadroyla çok oynamamak gerekiyor

Açıkcası sturrige gibi 1 hafta var 3 hafta yok oyuncularla olmayacak gibi.

İnşallah düzelir oynar da iyi bir rakama satarız.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupa Ligi'nde F91 Dudelange'ın maçlarını izleyen oldu mu? 22 yaşındaki Lüksemburglu kanat oyuncuları Danel Sinani 5 maçta ikisi APOEL'e, diğer ikisi Sevilla'ya olmak üzere 4 gol atıp 1 asist yapmış. Üstelik kendi liginde de 12 maçta 11 gol 2 asistle oynuyor.

Şu anki piyasası 275 bin Euro gözüküyor ama bu çıkışın ardından muhtemelen gündemimize bile gelmeyecektir
                              Abiler çöp adamları önermekten ne zaman vazgeçeceğiz. Luxemburg ligi bizim 2.lig Kırmızı-Beyaz grup ayarında bile değil. Ne çıkışı yapmış ta bizim gündemimize gelemeyecek kadar değerli olsun.
                              Bu eleman iyi olsaydı Luxemburg milli takımında da iş yapardı. Yedeklerle çıkan sevilladan takımı 5 yerken gol atmış. Geçin bunları şampiyon olmak istiyorsak bize vasat oyuncu lazım değil.

Forum da bir kısım çöpleri iyi diye öneriyor, Diğer bir kısımda hali hazırda astronomik maaşı olan almamızın imkanı olmayan topçuları öneriyor. Allah aşkına ikisinin arasında adam akıllı işimize yarayacak adam mı kalmadı?

Yorum

• Ünal Karamanin taktiğini doğru buluyorum. Kendi evimizde eskiden direkt baskılı oynatıp koparmaya çalışırdık kontrayla gol yer yenilirdik. Dengeli oyun her zaman iyidir. .
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X