Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim önce hoca transferi yapmamız lazım badou gibi dikine oynayabilen bi adamı bile ünal karaman yavaş ağır hantal yanına pas atan bir oyuncuya çevirir takımda sistem problemi var

Yorum

• [MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION]

Abi twitter da denk geldim. yko ve bir kaç sayfa paylamış. isterseniz link bırakabilirim yasak değilse
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Bence Ndiaye aradığımız isim değil elimizde 2 tane Sosa ve Mikel gibi 8 numaramız varken bize orta sahaya net bir 6 numara ve 10 numara lazım.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tony almanya 2. liginde bile oynayamaz bu tempoyla...anca bizim ligte oynar...
          Aynen zaten iyi bir bok olsaydı yıllardır israilde oynamazdı ordan Türkiye ye gelmezdiki bizim ligde bile oynayamıyor anca arap ligine gider alırlarsa ki talibide yok.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Ligos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence Ndiaye aradığımız isim değil elimizde 2 tane Sosa ve Mikel gibi 8 numaramız varken bize orta sahaya net bir 6 numara ve 10 numara lazım.
            Mikeli yollarsan tam aradığın adam asıl mikel aradığınız adam değil sürekli saga sola oynayan hicbir halta yaramayan bir herif ndiaye dikine gidebiliyor takım dikine e hic gidemiyor orta saha problemimizin en başında da bu sorun var zaten sen saga sola paslasacam diye rakip rahatca yerleşiyor senin forvetini kitliyor bence mikel hemen gönderilmelidir.

Yorum

• Sosa onazi ndiaye 3 Orta saha bu dizilim bizi kurtarabilir.

Yorum

• Hocanin Omur sakatlandigindan beri oynatmaya calistigi sistem 4-3-3'e donus haberi Badou transferi bana gore.

Cunku sezon basindan beri en onemli sikintimiz, ileri uclumuzun takim savunmasina sifir katki vermesi.

Bu sistem sadece Hosseini'yi onliberoya gecirince isledi ligde ama o da uzun vadeli plan degildi.

Cunku ortasaha tamamen defansif oldu bu sekilde de.

________________Ugurcan_________________

Pereira_____Transfer_____Campi____Novak

__________________Mikel__________________

_____________Badou______Sosa___________

Sturridge_________Sorloth_______Nwakeme

Olusturulmak istenen kadro bu..

Mutlaka iyi bir stoper almaliyiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.12.2019, 12:04.
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION]

Abi twitter da denk geldim. yko ve bir kaç sayfa paylamış. isterseniz link bırakabilirim yasak değilse
                  Baskanda gecen benzer tarzda konusmus, altyapidan yetistirdigimiz oyunculara teklifler var gibisinden.

Bakalim, zaten Badou harici adam alacaksak, oyuncu satisi yapariz.

Artik Parmak mi olur, baskasi mi gorucez onu da.

Devre arasi Ugurcan'i satmazlar cunku.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Hosseini ve Tony (iyi para getirir) satilsin....fernandes Avdijaj gönderilsin

Kanga, Ndiaye (pek istemezsemde) ve tecrubeli stoper gelsin

-------------Sosa----Badou------------
                    ---Ekuban-------Kanga---------Sari
                    ----------------Stu/Sörloth-------------

bu takim önde pres yapar....

tony yi sene sonuna kadar tutmak isterdim fakat suan para edecek tek topcumuz...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Şu Bilal Başaçıkoğlu kaçırmamak lazım boşta bonservisi yok etkili bir oyuncu.Yedekten iş yapar.Advijaj'dan fazla katkı verir .
                      Stoper konusunda ben farklı düşünüyorum elinizde ideal ikili var ancak ikisi çok fazla denenmedi
                      Bence Majid ve Campi'de ısrar edilmeli
                      Ancak yinede tecrübeli bir stoper alınmalı

Yorum

• Nwkayame satmak şuan olmaz
                        Sturridge Çinliler talipmiş onuda satmak yanlış olur
                        Bu iki oyuncu bizi şampiyon yapacak oyuncular bunları satmak yanlış olur sezon sonu olabilir ama şuan olmaz

Yorum

• Yahu Tony 3 4 mac kötu oynadi diye nereye satiyorsunuz o adam gittimi ilk 5 bile giremesiniz adam kötu oldu halde kac scorer puani yapti yusuf abdus olmayinca pas oyunu yok sistem denen bise yok bu yuzden butun yuk ona biniyor sezon sonunda ztn satarsin oylede boylede suan kesinlikle kalmali ndiyaye gelecekse parmaki fernando ve avdijayi satip bi stoperle 10 numara aldikmi yeterlidir

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @mechatron61listeden nico gaitan ilaç olurdu bize fakat şubatta 32 ye girecekmiş.
                            Olsun diğer Arjantinlimiz de 35 yaşında çakı gibi MaaşAllah. Belki iyi ikili olurlardı.

Yorum

• Benim tek endisem irkcilikla alakasi yok bunun ama bi takimda cok zenci oldumu takimin ahengi degisiyor ndiyayede geldimi bu durum tersine gide bilir gruplasmalar ...

Yorum

• Galatsarayi takim yapan oyuncular Fernando ve Ndiyayedi ikisidi gitti takim bi hic ndiyaye geldi sayarak fernando tarzinda birini bulsaydik ve tecrubeli stoperle bu takim her turlu sampyion olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X