bizim önce hoca transferi yapmamız lazım badou gibi dikine oynayabilen bi adamı bile ünal karaman yavaş ağır hantal yanına pas atan bir oyuncuya çevirir takımda sistem problemi var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
[MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION]
Abi twitter da denk geldim. yko ve bir kaç sayfa paylamış. isterseniz link bırakabilirim yasak değilseManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTony almanya 2. liginde bile oynayamaz bu tempoyla...anca bizim ligte oynar...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Ligos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Ndiaye aradığımız isim değil elimizde 2 tane Sosa ve Mikel gibi 8 numaramız varken bize orta sahaya net bir 6 numara ve 10 numara lazım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hocanin Omur sakatlandigindan beri oynatmaya calistigi sistem 4-3-3'e donus haberi Badou transferi bana gore.
Cunku sezon basindan beri en onemli sikintimiz, ileri uclumuzun takim savunmasina sifir katki vermesi.
Bu sistem sadece Hosseini'yi onliberoya gecirince isledi ligde ama o da uzun vadeli plan degildi.
Cunku ortasaha tamamen defansif oldu bu sekilde de.
________________Ugurcan_________________
Pereira_____Transfer_____Campi____Novak
__________________Mikel__________________
_____________Badou______Sosa___________
Sturridge_________Sorloth_______Nwakeme
Olusturulmak istenen kadro bu..
Mutlaka iyi bir stoper almaliyiz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.12.2019, 12:04.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION]
Abi twitter da denk geldim. yko ve bir kaç sayfa paylamış. isterseniz link bırakabilirim yasak değilse
Bakalim, zaten Badou harici adam alacaksak, oyuncu satisi yapariz.
Artik Parmak mi olur, baskasi mi gorucez onu da.
Devre arasi Ugurcan'i satmazlar cunku.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Hosseini ve Tony (iyi para getirir) satilsin....fernandes Avdijaj gönderilsin
Kanga, Ndiaye (pek istemezsemde) ve tecrubeli stoper gelsin
-------------Sosa----Badou------------
---Ekuban-------Kanga---------Sari
----------------Stu/Sörloth-------------
bu takim önde pres yapar....
tony yi sene sonuna kadar tutmak isterdim fakat suan para edecek tek topcumuz...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Şu Bilal Başaçıkoğlu kaçırmamak lazım boşta bonservisi yok etkili bir oyuncu.Yedekten iş yapar.Advijaj'dan fazla katkı verir .
Stoper konusunda ben farklı düşünüyorum elinizde ideal ikili var ancak ikisi çok fazla denenmedi
Bence Majid ve Campi'de ısrar edilmeli
Ancak yinede tecrübeli bir stoper alınmalı
Yorum
-
Yahu Tony 3 4 mac kötu oynadi diye nereye satiyorsunuz o adam gittimi ilk 5 bile giremesiniz adam kötu oldu halde kac scorer puani yapti yusuf abdus olmayinca pas oyunu yok sistem denen bise yok bu yuzden butun yuk ona biniyor sezon sonunda ztn satarsin oylede boylede suan kesinlikle kalmali ndiyaye gelecekse parmaki fernando ve avdijayi satip bi stoperle 10 numara aldikmi yeterlidir
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@mechatron61listeden nico gaitan ilaç olurdu bize fakat şubatta 32 ye girecekmiş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum