Ragnar ve Ndiaye ikisi birlikte gelirse iki sağlam hamle yapmış oluruz. Yönetimi tebrik ederim böyle bir durumda. İnşallah olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen. İzlendi mi, oyun yapımıza oyar mı, kimle oynayabilir, fazlalık mı olacak. Bir sürü soru işareti.
Mensah iyi ise avdija, parmak, fıratcan, onazi kiralık verilebilir kayseriye. Kazan kazan yani
Ragar tecrübeli bir isim ve hazır bir oyuncu gibi. Maliyetine göre alınabilir. N diaye de oyun yapısı bize uyacak gibi. Kanatlar ve sosanın yükü azalır
Yorum
-
Mensah'ı Kasımpaşa'dan sonra alacaktın, o kadar dedik. Yaşı da genç ve fırsat transferiydi. Atletico zaten sıkıntı çıkarmazdı, opsiyonlu kiralardı. Şimdi Kayseri ucuza bırakmaz onu. Ndiaye ile aralarındaki fark; Ndiaye daha çabuk bir oyuncu, Mensah ise ayağı top yapan oyuncu. Elde Mikel olmasa Mensah'ı tercih ederdim, Mikel varken tercihim Ndiaye olur.
Yorum
-
ara transfer döneminde beni mutlu edecek ve takımı şampiyonluk havasına sokacak tek isim: kanga.... gerisi hava cıva..bunlar gene bir yerlerden andusiçler, avdijaj lar bulurlar.o yüzden hiç umudum yok..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuciano Narsingh'ismi bizimle aniliyor.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvdijaj bu narsingh ten daha iyidir topçu değil bu adam çöp almazlar zaten.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
kanga sezon sonu sözleşmesi bitiyor maliyeti düşük olacaktır.
Stoper için ragnar ismi çok mantıklı duruyor.
ben onazinin gönderileceğini düşünmüyorum.
Eğer teklif varsa obinin gitmesine izin verirler.
joe artık dinamizmini kaybetti. İkinci devre kamil oraya ısınmalı.
--------------ugurcan-------------
kamil-------ragnar--------campi----------novak
-----------sosa-----------ndiaye-------------
----------------kanga----------------------
stu-----------sörloth-------------waka/sarıALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum