Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sene sonu ankaragucu forvetı orgil in sozlesmesı bıtıyor sımdıden anlaşılması sene sonu bedavaya gelmesı süper iş olur

Yorum

• Oğuzhan bjk oğuzhan yavru sekiştaş diyip duranlar varda. Arkadaşlar oğuzhanın yanında sosa oynamazdı. Oğuzun yanında atiba oynardı. Sosa önlerinde. Bizde atiba yok. Oğuzhan bu takıma gelsin kaleci uğurcan tarihe karışır. Bize sosanın yanına kante gibi biri lazım. İleriyede sakatların iyileşmesi bu kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Acosta - oyun kurucu forvet/10 numara - 25 yaşında - Sözleşme sonu 31 Aralık 2019

Yorum

• ekuban geldikten sonra kanatlarda forvet tipli oyuncular olacak. ekuban merkeze de gelir. bu sistemi verimli kılacak açık ve iç oynayabilen engin baytar tarzı oyunculara ihtiyacımız var. ali ece bu tip oyuncu için birşey söylüyordu da unuttum. gs'de ö.bayram'ın bu tip bir işlevi var. ancelotti'nin madrid'in de d.maria bu şekilde sol iç oynuyor ronaldo'nun boşalttığı kanada açılıyordu. bizde engin böyle oynuyordu.4 3 3, 4 4 2 geçişleri bizim için çok ideal. elde parmak ve kamil var, böyle bir tane daha oyuncu alınabilir.

Yorum

• Micheal Barrios - sağ/sol açık, kanat forvet - 28 yaşında - MLS 2019 asist kralı - Sözleşme sonu 31 Aralık 2019

Yorum

• Devre arası
              bir stoper
              bir yedek sol bek
              bir yedek kanat forvet şart.

atilla turan sol bek yedek olabilir
              alanyadan fernandes kanat için çok iyi yedek olabilir.

Hüseyin Türkmeni de sağ bek yedek olarak kullanabiliriz.

Yorum

• Julian Gressel - Ortasaha sağı - 25 yaşında - 2018 MLS asist kralı , 2019'da 5. - Sözleşme sonu 31 Aralık 2019

Yony González - Kanat forvet / 10 numara - 25 yaşında - Bu sezon(BR) 37 maç 8 gol 5 asist - sözleşme sonu 31 Aralık 2019

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuzhan tembel ve aklı bir karış havada bir futbolcudur. İki senedir gece alemlerinde attığı sortilerle gündem oluyor. Aklı futbolda olmayan adamdan hayır gelmez. Zaten Oğuzhan o kafa ile Trabzon'a gelmez. Gelmesin de! Değil Trabzonspor, Trabzon sınırlarına girmezse iyi olur. Ayrıca bu takımda Sosa ile iyi anlaşan birçok futbolcu var. Bunların başında Nwakaeme geliyor. Mikel, Sturridge, Ömür gibi futbolcular da Sosa ile iyi anlaşıyor. Bize Oğuzhan gibi gereksiz bir futbolcu değil, 10 numara ve gerektiğinde 8 numara oynayacak temposu yüksek bir orta saha lazım. Kanga kısmen bu özellikleri taşıyor. Ama onun da oyun temposu düşük. Şu an orta sahadan ziyade daha acil ihtiyacımız stoperdir. Oraya sağlam liderlik yapabilecek bir tane adam almamız lazım.
                  Ömür ve wakayeme ile iyi anlaşıyor sosa ama mikel ve sturiçle sahada iyi anlaştığını henüz gözlemleyemedik.

Ben yusuf gittiğinde hiç aramayız diye öngörüde bulunmuştum ama yanılmışım. Yusuf oyun merkezini ileri taşıyordu. Her ne kadar kendisinden beklentimizin üçte birini ancak verse bile.. bu yıl oyunun merkezi çok geride.. bunu ileri taşıyacak birine ihtiyacımız var.. oğuzhanın yaşantısını bilimiyorum.. ama bjk seyircisiyle yaşadığı diyalogtan sonra mental olarak inişe geçti.. sosanın yanında mevcut düzende pas alıp vereceği kimse yok.. dolayısıyla topla ileri çıkamıyoruz..

topu ileri taşımak için ya bir 10 numaranız olacak ya da paslaşarak çıkacaksızın.. artık modern futbolda ikincisi makbul..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yunus Mallı'ya sıcak bakıyorum, 10 numara orijinli, 8 ve kanat da oynayabilen biri, üstelik koşan basan takip eden kopmayan bir on numara, yerli olması de gelecek sezonlar için avantaj. Kanga olursa ona da yok demem o daha skoker bir 10 numara alakin şuanki kadro yapılanmasında skor sıkıntımızdan ziyada gol yeme sıkıntımız var. On numara ilerde basarsa veya geriye kadar gelerek Sosa-Mikel ikilisine yardım edecek adam olmalı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ekuban geldikten sonra kanatlarda forvet tipli oyuncular olacak. ekuban merkeze de gelir. bu sistemi verimli kılacak açık ve iç oynayabilen engin baytar tarzı oyunculara ihtiyacımız var. ali ece bu tip oyuncu için birşey söylüyordu da unuttum. gs'de ö.bayram'ın bu tip bir işlevi var. ancelotti'nin madrid'in de d.maria bu şekilde sol iç oynuyor ronaldo'nun boşalttığı kanada açılıyordu. bizde engin böyle oynuyordu.4 3 3, 4 4 2 geçişleri bizim için çok ideal. elde parmak ve kamil var, böyle bir tane daha oyuncu alınabilir.

Çok fm oynadığından hakim mezzala rolüne fmciler çok sever, bizim Abdusde iyi oynar oyunda. Ben çift forvet sevdiğim için mezzalaya karşıyım [emoji14]
                      ( ゚д゚)

Yorum

• gil nascimento brezilyalı kamil glik tarzında lider bir stoper gelsin oynasın. devre arası bu adamı bir de kangayı almak lazım.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yerel basından birçok kaynak Filip Mladenovic'in Novak'a alternatif olarak belirlendiğini yazmış. Bu tür haberlerin çıkması iyi değil, demek ki Novak'la henüz bir anlaşma sağlanamadı.

Karadeniz gazetesi de Corinthians'ın stoperi Gil'in önerildiğini yazmış.

https://karadenizgazete.com.tr/spor/trabzonspor/trabzonspora-savunma-komutani/240741

Yorum

• Yunus Mallı bu sezon maça çıkmamış geçen senede 21 maçta 1 golü var..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gil, Kanga, Emre, Mert ve Yunus Malli isimleri dolasiyor. Hepsi de ciddi katki verecek isimler. Özellikle Yunus ve Emre'nin 2020 Avrupa Sampiyonasi kadrosuna girebilmek icin performanslarini ciddi manada arttiracaklarini dusunuyorum.

Yorum

• Sturridge'nin devre arası satılması için çalışmalara başlandı Ali çil
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X