Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fofana'yı Konya stadında çok kereler canlı izledim. Tam bir kanser.
    Niye yaa, bilhassa zor maçlarda iş görüyor rakibi zorluyor.. ne bileyim, klasik beyinsiz topçulara benzemiyor
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İstediğimiz bir diğer forvet El Arabi baya formda başladı . Bugün 2 tane yazdı toplamda da 4.maçın da 3.golü
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• uzun suredir foruma giremiyorum fakat hala kafamda ayni soru sturridge konusunda, kontratinin detaylari hakkinda tam anlayamaistim , onumuzdeki sene ve sonraki senelerde kontrati uzatip uzatmamak futbolcunun mu elinde ve futbolcunun onumuzdeki sene satilmasi durumunda ( eger kontrat insiyatifi bizde ise ) bonservis talebinde bulunabilecekmiyiz ?

Yorum

• vay anasını takımda sturridge var. antrenmanlara filan çıkıyor bizim formayla.
          #

Yorum

• İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uzun suredir foruma giremiyorum fakat hala kafamda ayni soru sturridge konusunda, kontratinin detaylari hakkinda tam anlayamaistim , onumuzdeki sene ve sonraki senelerde kontrati uzatip uzatmamak futbolcunun mu elinde ve futbolcunun onumuzdeki sene satilmasi durumunda ( eger kontrat insiyatifi bizde ise ) bonservis talebinde bulunabilecekmiyiz ?
            Tüm hakları bizde. Biz istemeden 3 yıl hiçbir yere gidemez. Ancak yıllık ücreti 3,5 milyon Euro diye düşünmek lazım. İşler iyi gitmezse 2 yıl sonunda tazminatsiz bırakırız
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye yaa, bilhassa zor maçlarda iş görüyor rakibi zorluyor.. ne bileyim, klasik beyinsiz topçulara benzemiyor
              işte küçük takımın büyük oyuncusu. Üretkenliği o kadar da yüksek değil. Topa sahip olan bizim gibi takımlarda olmaz.
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tüm hakları bizde. Biz istemeden 3 yıl hiçbir yere gidemez. Ancak yıllık ücreti 3,5 milyon Euro diye düşünmek lazım. İşler iyi gitmezse 2 yıl sonunda tazminatsiz bırakırız
                tesekkur ederim sevindim bu duruma

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu donis de çok bi numara yok şalke boşuna göndermemiş niye aldık anlamıyorum.
                  Bize gelmeden önce 8 ay mac oynamadi cocuk
                  En yetenekli oyuncularimizdan biri
                  Biraz sabir
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Bu Spor medyası nasıl yorumlar yapıyor hala Sturridge neden alındı diye yorumlar yapılıyor lig uzun bir maraton Trabzon şuanda 3 kulvarda ve öyle gidecek gibi gözüküyor maç sayısı fazla olacak ayrıca bu tip futbolcular herzaman için karşı taraf için bir tehditdir kilit açan avcı futbolcu GS sabah akşam falcao ile yatıp kalkıyor ki bu adam premier ligde sıfırdı..

Yorum

• olayın ekonomik tarafını gözardı edersek sıtarriç çift forvetli yeni sistemde niteliksel ve niceliksel olarak doğru planlama idi kadro mühendisliğinde.

çift forvetli sistemde 4 forvet oyuncun olmalı idi.bu 4 oyuncunun 1 i alt yapıdan olabilirdi.ki öyle oldu.(muhtemel 4. alternatif koray kılınç dır )

3 kulvarda ve uzun maratonda 3 isimde 2000+ dakika süre alacaklardır.
                      TEKKEBALL

Yorum

• 6 numara fantezi istek biraz. Bu takım 10 numarasız tüm sezon can çekişir. Ya gençlerden biri çıkış yapacak ya da tüm devre arasına kadar çıkarken top kaybedip kendi kendimizi tüketeceğiz.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          işte küçük takımın büyük oyuncusu. Üretkenliği o kadar da yüksek değil. Topa sahip olan bizim gibi takımlarda olmaz.
                          Hamle oyuncusu olarak yedekte çok iyi giderdi bize... 1-0'ı âni ataklarla 2-0 yaptırabilecek cinsten biri bence...
                          Avdijaj da aynısını yapabilir ama şu an biraz zayıf kalıyor, bakalım
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• fenerbahçe ve beşiktaş çok iyi oyuncular aldı şaka maka
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkan kimseyi yalanlamazsan Wanyamayı yalanlaması ilginç geldi.

Kaldı ki adamın hakkında bu ara hiç haber çıkmamıştı.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yalnız bu Marcus Berg işinden ucuz kurtulduk.
                                Krasnodar taraftarı arkadaşlar sabah sabah maçı sorduğumda Berg için aynen şunu dedi :

"Odun yahu o, futbolcu mudur o?"

Allah korumuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X