İlk olarak juliant tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Ancak bu kadar olur.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Mohamed Elneny'yi kiralamak için görüşmelere başladı
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSparta Prag'in forumunda dün Kanga'nin antremana cikmadigi ve bunun Trabzonspor'a Transfer olma ihtimali ile alakali olabilecegi yazilmis.
Kanga Sturridge transferinden sonra aradığımız adam değil bu aradaEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.08.2019, 13:07.
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSparta Prag'in forumunda dün Kanga'nin antremana cikmadigi ve bunun Trabzonspor'a Transfer olma ihtimali ile alakali olabilecegi yazilmis.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWanyama hayırlı olsun diye duyduk.
Benden önce Nazım yazacaktı ama kendisi cezalı olduğu için yazamadı.
Bekleyip görelim bakalım.
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe çok isim çıktı vay arkadaş ? Halbuki başkan dün transfer beklemesin kimse demedi mi ?
Dün akşam transferin siyasi boyutunu anlatırken pek keyifliydi.
İnanmam öyle yok demesine.
Dediğinin tercümesi şu,
Siz takımı destekleyin, transfer mransfer benim işim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleClub Brugge ile anlaşmadı mı yahu?
Yanlız Twitter da ingiliz muhabirlerin bunu yalanladığı yönünde de tivitler gördüm.
Son olarak da duyduğumu yazdım doğrudur yanlıştır zamanla göreceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe çok isim çıktı vay arkadaş ? Halbuki başkan dün transfer beklemesin kimse demedi mi ?
En doğrusunu yapıyor bence. Dün bir ön libero daha alabiliriz deseydi herkes olmazsa olmaz ön liberoya kilitlenecekti. Allah korusun sonra bir sıkıntı çıkıp da alamazsak sanki transfer olmadı diye sahaya 10 kişi çıkacakmışız gibi sitemler, kaoslar olacaktı.#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum