Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Berg konusunda fenâ yanildim yau,, herif bitikmis... yalniz bizimkiler yalandan mi yapti o transfer görüsmelerini, yâni Sturridge varken Berg ile mi ugrastik daha uygun diye ? peki ya Tavares Alioui Diony falan bunlar neydi yaa ?? bunlarin hiçbirini istemiyordum zâten ama ilginç valla
    Sefer burada Berg çöp diyorduk 2-3 kişi de inanmıyordunuz. Neyse ki gelmemiş. Onu bunu geç de bu Rami geçen sezon çok kötü değil miydi ya şikeciler almış çok da sevinçliler.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hahaha senden konu hakkında yorum bekliyordum fanatik bergci, ayrıca saydıklarını sturridge ile değil sirloth ile kıyasla transfer ikamesi olarak
      Yau o zaman adi geçenlere baktigimizda yine en iyisi oydu kagit üzerinde, yoksa millet Alioui Tavares falan sayikliyordu, dandirik topçular... bir de dana Bony vardi heh bir de denk ElArabi vardi
      İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      banka anlaşmasını yapmamıştık ve 1,5 me transfer bütçemiz vardı falan dönemleri.
      Olabilir evet ^^
      İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bony'i de bilen sen değil miydin?
      Berg'den beter kendisi... âkibeti belli degil =)
      İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sefer burada Berg çöp diyorduk 2-3 kişi de inanmıyordunuz. Neyse ki gelmemiş. Onu bunu geç de bu Rami geçen sezon çok kötü değil miydi ya şikeciler almış çok da sevinçliler.
      Bir de baktik ki herif tuttu, efso oynuyor... ama bu ihtimal zayif,,, klasik comolli transferi, kankalarini topluyor "ya raad ol sen bu ligde is yaparsin" mantigiyla... çöpün tekidir, ama hakemler müsâmaha gösterirse lugano gibi vurup kirip kart yemez, o zaman skinti olur... fbye de öyle topitos tipli biri yakisirdi zâten... nasil olduysa 1+1'e iknâ olmus, 3-4 yillik bekliyordum sözlesmeyi
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fransa milli takımında stoper oynuyordu bu adam ben beğeniyordum sağlam adamdı sadece biraz ağırdı ben iyi transfer diye baktım ama geçen sezon ne yaptı ki o kadar kötü duruma düşüp takımından kovuldu acaba...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Bu arada yazan oldu mu bilmiyorum ama bi ara uçakta Trabzona geliyor haberi yapılan elaman Malatya ın sağ beki Özer değil miydi. Eğer o ise çok şey kaçırmışız, 70 dakka bizim sol koridoru dağıttı adam. Çok beğendim Özer Özdemiri.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bony'i de bilen sen değil miydin?
            Bony yine o dönem konuşulan isimler arasında en iyisiydi ki o zaman da vurgum oyun sistemimize uygun düşmeyeceği lâkin "Berg'den iyi olacağı" noktasındaydı. Ona bakılırsa Sorloth'u da ben yazmıştım burada, BatuhanB'yi yıldıramazsınız!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada yazan oldu mu bilmiyorum ama bi ara uçakta Trabzona geliyor haberi yapılan elaman Malatya ın sağ beki Özer değil miydi. Eğer o ise çok şey kaçırmışız, 70 dakka bizim sol koridoru dağıttı adam. Çok beğendim Özer Özdemiri.
              Hiç begenmedim, teknik sifir, anca kosuyor, baska bir seyi yok, Nwakaeme yorgundu diye savunmada fenâ gözükmedi gibi ama o kadar...
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• D75A3C98-A911-4513-A90D-A67BE6880C91.jpg
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]17914[/ATTACH]
                  Gelsin yarın başlasın

Yorum

[ATTACH]17914[/ATTACH]
                    Transferi kapattık açıklaması medya için mi acaba veya Ünal hoca mı bastırıyor illa bir 6 numara diye anlamadım Serkan aşkın haber yaptıysa gerçekliği olabilir...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi Program🤔
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence de.. o ki düsünülmüyor takiminda, deneyelim sansimizi... kirâlik falan da olur...

Fofana'yi hep istemisimdir, ama Bifouma i ih hayir, gerek yok ona, biraz beyinsiz gibi...
                        Ama Avdijaj iyidir, Fofana sag açikta da oynar gibi, sag kanadin yedegi olabilirdi,, solu da yedeklerdi,, Avdijaj da sagda oynayabiliyor... iyi bir hamle olurdu Fofana bence de, bostaydi hem de...
                        Fofana'yı Konya stadında çok kereler canlı izledim. Tam bir kanser.
                        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                        Milton Friedman

Yorum

[ATTACH]17914[/ATTACH]

Topu kaptırışı dahi tam bir Onazi, alıyoruz.

*

Şaka bir yana Transfermarkt'ta geçtiğimiz gün hem ön libero, hem sol bek oynayabilen isimlere bakmıştım ve Boumal ile orada karşılaşmıştım. Başkan her ne kadar "kapattık" dese de (her transferden önce diyor) son bir transfer yapılacağını ve alınacak oyuncunun da hem orta saha hem bek oynayabilecek hüviyette olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Patrick Schick (AS Roma) > RB Leipzig.
                            design is my passion

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi Program🤔
                              photoshop. istiyorsan psd'sini göndereyim.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başakşehir'den Azubuike yoklanmalı devre arası için. Bu adam böyle oynarsa süper ligte kalmaz kesin iyi bir bonservis elde edilir. Muhtemelen başakşhir devreyi iddiasiz bir yerde bitirecektir. Siyasi ilişkilerimizi devreye sokarak bu transferi bitiririz. Inanın bana fakir Kantesi.

Sene sonunda da bonservissiz Kanga'yı alırsak. Kanga Azuvuike Sosa üçlüsü hem defansif hem ofansif manada çok güclü, çok hareketli bir merkez olur.
                                2 milyonluk opsiyonu var. Alır bence Başakşehir. Hep söyledik burada. Azubuike, Mensah, Boyd,Awaziem. Hepsi yatırım yapılacak oyuncular. Kiralayabildigini kirala, opsiyon koy. Boydu bjk aldı 2.5a. Mensahi Kayseri aldı 3.5a. Ikisi de başkası almasın diye fazla verdi bence. En akıllı işi Başakşehir yaptı kiraladı opsiyon koydu. Çökebilirdik bizde Azubuike ve Awazieme. Rizede çok etkili oynadılar, hani küçük takım diyen olur belki ama Okan hoca baya güzel top oynattı. Bizden sonra en begendigim takımlardan biriydi.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X