İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehahaha senden konu hakkında yorum bekliyordum fanatik bergci, ayrıca saydıklarını sturridge ile değil sirloth ile kıyasla transfer ikamesi olarakheh bir de denk ElArabi vardi
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanka anlaşmasını yapmamıştık ve 1,5 me transfer bütçemiz vardı falan dönemleri.
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBony'i de bilen sen değil miydin?
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefer burada Berg çöp diyorduk 2-3 kişi de inanmıyordunuz. Neyse ki gelmemiş. Onu bunu geç de bu Rami geçen sezon çok kötü değil miydi ya şikeciler almış çok da sevinçliler.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefer burada Berg çöp diyorduk 2-3 kişi de inanmıyordunuz. Neyse ki gelmemiş. Onu bunu geç de bu Rami geçen sezon çok kötü değil miydi ya şikeciler almış çok da sevinçliler.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBony'i de bilen sen değil miydin?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada yazan oldu mu bilmiyorum ama bi ara uçakta Trabzona geliyor haberi yapılan elaman Malatya ın sağ beki Özer değil miydi. Eğer o ise çok şey kaçırmışız, 70 dakka bizim sol koridoru dağıttı adam. Çok beğendim Özer Özdemiri.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17914[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17914[/ATTACH]S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de.. o ki düsünülmüyor takiminda, deneyelim sansimizi... kirâlik falan da olur...
Fofana'yi hep istemisimdir, ama Bifouma i ih hayir, gerek yok ona, biraz beyinsiz gibi...
Ama Avdijaj iyidir, Fofana sag açikta da oynar gibi, sag kanadin yedegi olabilirdi,, solu da yedeklerdi,, Avdijaj da sagda oynayabiliyor... iyi bir hamle olurdu Fofana bence de, bostaydi hem de...If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17914[/ATTACH]
Topu kaptırışı dahi tam bir Onazi, alıyoruz.
*
Şaka bir yana Transfermarkt'ta geçtiğimiz gün hem ön libero, hem sol bek oynayabilen isimlere bakmıştım ve Boumal ile orada karşılaşmıştım. Başkan her ne kadar "kapattık" dese de (her transferden önce diyor) son bir transfer yapılacağını ve alınacak oyuncunun da hem orta saha hem bek oynayabilecek hüviyette olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi Program🤔
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir'den Azubuike yoklanmalı devre arası için. Bu adam böyle oynarsa süper ligte kalmaz kesin iyi bir bonservis elde edilir. Muhtemelen başakşhir devreyi iddiasiz bir yerde bitirecektir. Siyasi ilişkilerimizi devreye sokarak bu transferi bitiririz. Inanın bana fakir Kantesi.
Sene sonunda da bonservissiz Kanga'yı alırsak. Kanga Azuvuike Sosa üçlüsü hem defansif hem ofansif manada çok güclü, çok hareketli bir merkez olur.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum