Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Edgar kimdir mevkii nedir?

Yorum

• Baris 6 numara istiyor hoca diyor, sonra Mehmet Topal diyor.
      Bakin %99 degil, %100 yalan soylemis bu herif.
      Ben hocanin Mikel varken, Dogan'dan memnunken 6 filan istedigine gram inanmiyorum.

Mehmet Topal hala takim bulamadi dimi ?
      Onun menajerinden para alip, Pr'ini yapmiyorsa bende hic birsey bilmiyorum.

Baris cok tehlikeli bir adam olmus.
      Menajerlerle beraber transfer doneminde is tutup, yuzde mi aliyor nedir ?
      Yusuf olayinda Gucci buna saglam para vermistir, arastirmak lazim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 22:47.
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Berkay ozcan -ofansif orta sahs
        Mehmet Ozcan-defansif orta saha
        Halil Dervişoğlu-gezen forvet

Artık bu riskli yola girdiysek bu yatırıma devam,inşallah hamleler tutar.Şansımız tutarsa o zaman uçar gideriz tutmazsa yerimizde sayarız

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf'a ısrarla kal dedikte mi Yusuf gitti yoksa Yusuf'a 20'e yakın bir şey getirirsen gidebilirsin mi dedik ?

Eğer ısrarla kal sana ihtiyacımız var demişsek ve yinede gitmeyi tercih etmişse ayıp etmiştir. Ama bu parayı getirdiğinde gidebilirsin dediysek o zaman Yusuf yine biraz aklanır. Yusuf temiz çocuktur ama hayalleri var. Zaten fazla bağlı değildi bu takıma. Bunu geçen gün dediğimde çok kızmışlardı.

Biz bekliyorduk ki Abdülkadir ile Yusuf akşam Playstation oynarken meyve suyu içerken Bu takımın şampiyonluğunu hayal etsinler. Ama gerçekler şampiyonlar ligi hayali oluyor.
          Başkan daha bugün ağlamaklık oldu..Paraya çok ihtiyaç vardı geçen sene satmadık..bu sene paraya acil ihtiyaç yoktu(borç yapılandırması) ama ısrarla gitmek istedi dedi..yeni bir başlangıç(şampiyonluk) için temel taşımız diyebileceğimiz birisiydi dedi ki şehirde ki tüm gazeteciler ve yerel medya bunu diyordu çoktan beri..Avrupa avrupa..gitsinde görsün şimdi
          Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            novakın sözleşmesi neden yenilenmiyor
            uygun şartlar oluşmamıştır.

ama tahminim 900 bin avroya 2 yıl daha uzatılır
            TEKKEBALL

Yorum

• Topal nedir ya Karagümrük ile anlaşsın bu saatten sonra o
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sertlik derken kastedilen kazmalıksa evet bizde kazma oyuncu yok. Dünyanın en sert liginde 10 sene oynamış Obi Mikel var.

Yorum

• İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6 numara almak şu an için lüks. Madem paramız var sol bek alarm verirken oraya kullanalım. Mikel ve Doğan'a güvenmiyor da, sol bek yedeği gençlere güveniyor mu yani.
                  Novak sakatlanırsa helva yapar, yeriz.

Coentrao + Berkay Özcan'ı alarak transferi sonlandırmalıyız.

Coentrao sol bek, sol ön tarafta da oynayabilir.

Hali ile Nwakaeme'yi forvet bölgesinde kullanma avantajına da sahip olabilirsin.

Sözleşmesini uzatmayan Novak'ı da devre arası göndererek para kazanma imkanını yakalayabiliriz

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forveti olmayan hicbir takım şampiyon olamazzzzzzzzzzz.Bizim forvetimiz yok.
                    Geçen sezon gs forvetsiz şampiyon oldu

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gs nin orta sahasının verdiği katkıyı sendever forvetsiz oyna.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yalnız cidden, Abdülkadir Parmak için ilk zamanlarda çok umutsuz konuşuluyordu, Zeki Uzundurukan sürekli o'nu övüyor diye tepki görmüştü hatta.

Helal olsun adama, nerden nereye geldi, ispatladı kendini.

Çok süper tekniği yok ama stopere bile koysan oynayabilecekmiş güvenini bana şahsen veriyor.
                        Harika adam..twitter da bir dm mesajı yayınlandı efsane.Sen niye yoksun takimda diyen birisine.Abi A takımda idmana bile çıkamadık yaş oldu 22 bu saatten sonra Alt liglerde anca oynarız bizden geçti diyor..Vay bee Çok sevindim onun adına..
                        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gs hocasiz da yönetimsiz de şampiyon oluyor bu ligde zaten
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uygun şartlar oluşmamıştır.

ama tahminim 900 bin avroya 2 yıl daha uzatılır
                            830 bin euro alan adam nasil 900 u kabul etsin. 1.2, 1.3 anlasirsak iyi. Zaten anlasirken serbest kalma bedeli de ekletir. O bedelde 5 milyonun uzerinde olmaz.
                            Novak 1.5 ister bence.
                            Kacta anlasiriz anlasamayiz bilemem.
                            En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 22:53.

Yorum

• Yönetime ve teknik heyete ölümüne güveniyorum. Çayımı demledim, sigaramı yaktım ligin başlamasını bekliyorum. Biz burada bir kaç saatliğine kafa yoruyoruz ama adamlar bütün gün bizim düşündüğümüz şeyleri düşünüyorlar. E bugüne kadar alınan kararlara bakıyorum, bir çoğu isabetli.. O yüzden çok kafa patlatmaya gerek yok. Bırakalım adamlar işini yapsınlar, iyi bir şey çıkacak ortaya eminim.

Yorum

• Mevcut kadronun gol sorunu yaşayacağı az çok belli. Burada istenildiği kadar gömülse de en skorer oyuncunu kaybetmişsin üstüne Yusuf gibi şut tehdidi olan adamını da satmışsın. Gol silahı olarak niteleyebileceğimiz bi tek Wakayeme var. Skora sürekli katkı yapacak başka bir isim yok.

Ekuban geçen sezon üst üste tek forvet oynadığı 3 maçı sadece 2 isabetli şut ve neredeyse pozisyonsuz bitirdi. Tek forvet olarak stoperlerden kurtulup kendini pozisyona sokma sezgileri çok zayıf.

Şörlot'a gelecek olursak istatistikleri içler acısı. Golün sadaka niyetine dağıtıldığı Belçika Hollanda liginde golü yok. Kanat oynadı diyenler var. Sanırsın stoper oynatmışlar.

Danimarka performansını öne sürenler için de bizde pas atar gibi şut çeken Damdoy geçen sezon Danimarka'da 25 maçta 15 gol atmış. Bu yıl ise 4 maçta 4 golle sezonu açmış. Messi misin mübarek

Ha ne hikmetse geçen sezon Avrupa ligi gruplarında ise ne gol atabilmiş ne de asist üretebilmiş. Seviye az biraz yükselince özüne dönmüş. Varın Danimarka liginin seviyesini siz düşünün.

Ayrıca boyuna rağmen hava hakimiyetinin zayıf olduğunu Crystal taraftarlarının yorumlarında da gördüm.

Premier ligden geliyor oluşu ve yaşından dolayı da maaşı çok yüksek. Neresinden bakarsan bak yanlış hamle.

Başımız ağrımadan yönetimin müdahalesi şart. Gol yükünü çekecek bir oyuncu transferi olmazsa çok ah vah ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X