Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf'un sağlik kontrolünde herhangi bir sorun yok..
    Imza töreni büyük ihtimal cuma günü olacak..
    Rakam 17.5 + 15% pay + Edgar..
    Edgar ile TS görüşmesi daha sürdüğü için resmiyete dökülmedi henüz..
    Yusuf büyük ölçüde anlaşti Lille ile..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaldı ki zaten önümüzdeki sezon Yusuf istemese dahi Ağaoğlu onu satardı. Sezon başı tüm planları buna göre yaptılar. Ama Yusuf öyle bir s..tı ki geriden gelenlerden korkmaya başladım açıkçası.
      Açikcasi gitmesi sorun degil ben ilk duydugumda, Lille taraftari arkadasimla gelirse beraber maçlarina gideriz diyorduk, niyetim oydu açikcasi 5 buçuk saat yol olmasina rahmen benim eve.
      Ama beklemezdim bunu çok yanlis yapti, abi diyenlere de kötü örnek oldu.
      Beni asil korkutan bu çocuklarimizin sampiyonlugumuza inanmamis olmalari, bu daha vahim bir durum, eger Trabzonspor'da yetisen bir çocuk buna inanmiyorsa biz çoktan ölmüsüz.
      Agaoglu'nun bügün ki konusmasida beni çok kötü etti, bir baskan bir baba gibi davraniyorsa oyuncularina, belli nir saygiyi hayli hayli hakediyordur.
      Planlar no97'ye göre ayapilmis belli, yeri dolar diyen hayal görüyor, malesef bizans basini ve taraftarinin gitmesi gerek gelisemez algisina uydu no97. Nerde görülmüs bizim iyiligimizi düsündükleri istanbul basininin.
      Rakip kulüpler bayram ediyor su an.
      Tabi artik milli takimin banko oyuncusu, Trabzonsporu satan kahraman ilan ediliyor istanbul'da.
      No97 bu sezon ki sampiyonlugumuzu satmistir bunu kimseyle tartismam, ne demek istedigimi lig devam ederken daha iyi anlarsiniz.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Doğan'a güvenilir yeterince oyuncu var o bölge için, forvet ve bek alternatifleri lazım
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• --------------------------------------------------------------------------------------------uğurcan-------------------------------------------------------------------------

--------------------perreria--------------------------------------hosseini------------------------------------------inanildo---------------------------------novak---------------

------------------------------------------------------------obi mikel------------------------------------a.parmak--------------------------------------------

---------------abdülkadir ömür--------------------------------------------sosa------------------------------------------------------wakayeme---------------------

---------------------------------------------------------alexander shorlöt-------------------------------------------------

kadro büyük ihtimalle böyle olur yusufun gidişi çok etkilemez.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forveti olmayan hicbir takım şampiyon olamazzzzzzzzzzz.Bizim forvetimiz yok.
            Gs'nin ve Başakşehir'in sezon içinde forveti yoktu.

İkisi 1, 2 mücadelesi verdi. Robinho ve Diagne'yi 2.yarıda aldılar. Umdukları gibi olmadı.

TS'nin güya forveti vardı ama 4. oldu.

Niye çünkü gs ve başakşehir'in savunma hattı TS'den daha iyiydi.

Futbol kollektif bir oyun hali ile 11 oyuncun da kaliteli olmalı.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Obi "sert" bir 6 falan degil
              Dogan, ne kadar güvenilebilir, soru isâreti
              Onazi, 6 ay sonra bile tam hazir olabilecek mi emin degilim

Sorun baska, golcü alacaksak yabanci olacak, 6 da yabanci olursa nasil olacak, hayir umrumda degil de yönetim yapmaz öyle bir sey anasini satayim....
              Yoksa al Gignac gibi birini, bir de isiran 6 numara, bitir isi,, yaslanalim keyifle izleyelim takimi
              Seferim ozm Mikeli neden aldik ? bana göre en iyi orta saha yani göbek bizde salliyolar bu takima kaliteli golcu gelsin acik ara sampiyon olur

Yorum

• novakın sözleşmesi neden yenilenmiyor
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bjk nin bir stoperi yok sol beki yok sol kanadı yok ön liberosu 150 yaşında forveti sakat ve bjk ikinci olacak. Üstelik yeni bir hocayla ve sistemle. Ben bjk nin dördüncü olabileceğinden dahi şüpheliyim.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• 6 numara almak şu an için lüks. Madem paramız var sol bek alarm verirken oraya kullanalım. Mikel ve Doğan'a güvenmiyor da, sol bek yedeği gençlere güveniyor mu yani.

Yorum

• Vato Arveladze koşuşu topa vuruşu adam eksiltmesi yusufu aratmaz gibi geldi bana. Sizce nasıldır takip eden oldumu hiç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Takımda bitirici forvet yok hala 6 numara diyoruz

Yorum

• Çoğu genç oyuncumuz ofansif orta saha bölgesinden. Bu bakimdan yusuf'un gidişi rekabeti arttıracaktır, birbirlerini kırar çocuklar.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @jairzinho

Hocam bu fizikle Hollanda ve Belçika liglerinde varlık gösterememiş adam kendini sorgulasın bence. Enes Ünal'ın altını üstüne getirdiği ligler bunlar. Önüne gelen 20-30 gol atıyor buralarda. Tadic-Southampton örneği farklı hocam orası Premier Lig boru değil her oyuncu tutunamaz orada. Yumuşak Hollanda liginde elbet kral olur Tadic.

Bana hazır forvet lazımdı geliştirecek oyuncu değil. Potansiyeli beni ilgilendirmiyor yani. Ayrıca normal maç izliyoruz hocam başka nereden fikir edinebiliriz ki bu oyuncu hakkında.

Yine tüm maç dokunuşlarını içeren 2-3 tane video var twitter'da falan bir bak istersen. Adamın olumlu tek bir hareketi yok o videolarda. Yani tamam videolar yanıltır da bu kadar yanıltmaz hocam her şey ortada.
                            1- tadiç clde de kral oldu.ajax ın yarı finale çıkmasındaki en önemli parçalardan biri idi.büyük takım futbolu oynayan takımlarda yetenekli oyuncu kendini daha rahat bulur.

2- olumlu hareket görmek istiyorsan sörlot un gollerini izlemeni tavsiye ederim

3- bu oyuncu izlediğim kadarıyla inzaghi tarzında topsuz oyunda kendine iyi yer seçiyor.ve topla buluşuyor.topsuz koşuları fena değil

4-uzun boyuna rağmen topla dripling yapabiliyor.
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bjk nin bir stoperi yok sol beki yok sol kanadı yok ön liberosu 150 yaşında forveti sakat ve bjk ikinci olacak. Üstelik yeni bir hocayla ve sistemle. Ben bjk nin dördüncü olabileceğinden dahi şüpheliyim.
                              Beşiktaş ilk 4 e mümkün değil giremez.
                              Bu sene buyuklere karşı içeride dışarıda mümkün değil galibiyet alsın.
                              Deplasmanlari da çok sıkıntılı geçecek.

Sadece Vodafone park stadında albilecekleri küçük takım galibiyetleri olur.

Şu anda en sıkıntılı takım büyükler içinde.

Yorum

• İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vato Arveladze koşuşu topa vuruşu adam eksiltmesi yusufu aratmaz gibi geldi bana. Sizce nasıldır takip eden oldumu hiç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Soyadı yeter izlemeye gerek yok
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X