Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herşeyden önemlisi teknik direktör.
    Daha sonra Sosa ve Novakla da devam edilir, kadro korunursa; (Uğurcan satılabilir,

Yapılacak 3 transfer yine bizi en güçlü aday yapar.

1-Ayağı iyi soğukkanlı,tecrübeli bir savunma lideri.
    Öneri: Marcelo Guedes https://www.transfermarkt.com.tr/mar.../spieler/52920

2-Ortasahanın hamallığını yapabilecek,enerjik genç bir önlibero
    Öneri : Okechukwu Azubuike https://www.transfermarkt.com.tr/oke...spieler/386126

3- Hucümda çok yönlü alternatif yaratabilecek bir joker
    Öneri: Gerson Rodrigues https://www.transfermarkt.com.tr/ger...spieler/282734

Erce,Arda,Taha
    Pereira,Kaç,S.Asan
    Novak, Yedek Solbek
    Marcelo,Tamamlayıcı Stoper,Da Costa, Campi , Cenk Öz. , Atakan
    Sosa,Azubuike,Parmak,Doğan,Guilerme , Hakan Yeşil, Taha Tunç
    Abdüş,Nwakaeme,Gerson,Yusuf Sarı
    Sorloth,Ekuban,Salih Kavrazlı,Anıl Başaran
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vatanim dedigin yerde toplumun giderek sahtekarlastigini, ahlaksizlastigini, haddinden fazla insanin dini imani menfaat para oldugunu gözlemlemek zor olmasa gerek. Toplumun o eski deger yargilarindan eser bile kalmamis. Seni bilmem ama eger cennet dahi o sarikli sakalli adamlarla doluysa gavur dediklerinin yaninda olmayi yeglerim.

Sahtekarlık, ahlaksızlık ve para hırsı tüm dünyanın ortak sorunudur. Burada bir din, ırk veya memleket ayrımı yapmak pek de doğru olmaz. Bugün sözde gelişmiş dediğimiz Batı toplumlarında, Afrika'nın ilkel kabilelerinde veya sahra çölünün ortasında bu ortak sıkıntıyı görmekteyiz. Bu virüs ırk, din ve memleket ayırt etmeksizin maalesef tüm dünyayı sarmıştır. Hatta açık söylemek gerekirse bu virüs, sözde gelişmiş dediğimiz o toplumlarda daha fazla yayılmıştır. Sizin sarıklı diye tarif ettiklerinizden ziyade sarışın/mavi gözlü batılılar bu işlerin öncüsü olmuştur. Olmaya da devam etmektedirler. Şöyle bir geçmişe baktığımızda ''Batı'' vahşiliğinin insanlık değerlerini nasıl ayaklar altına aldığı görebiliriz. Afrika, Asya ve Ortadoğu'da ve hatta Balkanlarda bu vahşeti dramatik şekilde tattık, tatmaya da devam ediyoruz. Tabi bu şekilde söyleyince tüm kötülüklerin altında Batılılar varmış gibi algılanmasını da istemem. Bu durum sadece Batılılara özel değildir. İslam coğrafyasında da benzer senaryolar vardır. Kısacası insanoğlu, gücü elde etmek için nefsine yenik düşebiliyor. O nedenle bu durumu bir yöreye, memlekete ve hatta sarıklılara özel atfetmek doğru olmaz.

Cennet hakkında söylediklerinizi ise çok talihsiz buluyorum. Size hatırlatmak isterim ki cennet, nefis savaşını kazanmış insanlarla dolu olacaktır. Oraya bir giyim şekline sahip insanlar veya belli ırka mensup insanlar gitmeyecektir. Rabbinin rızasını kazanan ve salih amel işleyenler oraya gidecektir. Dolayısı ile o sözünüz hoş olmamıştır. Ayrıca şunu da söylemek lazım. Ahlak, fazilet, dürüstlük gibi kavramlar sakal veya sarıkla mana/manasızlık bulan kavramlar değildir. Bu dünyada sakallı/sarıklı bir ahlaksız insan olabileceği gibi üstün faziletlere sahip bir sakallı/sarıklı insan da olabilir. Bu kavramların belli bir tarza sahip insanlara yakıştırılması da doğru değildir. Bu noktada söylemlerimize dikkat etmemiz lazım. Zira farkında olmadan bilinç altımızdaki kodlamaları dışa vurarak bu insanları rencide edebiliriz. Hatırlatmak istedim. İyi günler.

Yorum

• Yaşasın yabancı sınırı!!!!

Mehmet Özcan la anlasmisiz. Sinan gümüş için fb 700 verirken araya girip 1 teklif etmişiz.

Yerli almak diye bir derdimiz olmasa bu ikisinden daha kaliteli daha potansiyelli yabancıları muhtemelen daha ucuza alırdık. Yazık ya, sorsan ülke futbolunu düşünüyorlar.
        oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Özcan ile anlaşıldı diye haberler var. Ayrıca Eslem Öztürk ile de ilgilendiğimiz söyleniyor. Bu adamlar bizde yedek olabilecek seviyede mi? Elimizde zaten Doğan Erdoğan var. Doğan'dan iyiler mi, bunlardan biri alınırsa doğan mi gönderilecek?
          eslem öztürk istanbulspordaki eslem ise bence kadroyu yedekler. oyun zekası ve tekniği, pasları o ligin üzerinde. fiziği kuvvetli olursa onbiri bile zorlar. mehmetin ise tahanın önünde olduğunu düşünmüyorum

Yorum

• para yoksa waka giderse sol kanata mısırdan mahmut kahraba ortaya azubuike çok az bütçeyle alınabilir.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eslem öztürk istanbulspordaki eslem ise bence kadroyu yedekler. oyun zekası ve tekniği, pasları o ligin üzerinde. fiziği kuvvetli olursa onbiri bile zorlar. mehmetin ise tahanın önünde olduğunu düşünmüyorum
              Dediğiniz gibiyse yine doğru seçimi!!! yapıp Eslem değilde Mehmet ile anlasmisiz.
              oflu fanatik

Yorum

• 2 senede 20li yaşlarının başında 60 maça çıkmış, potansiyelli bir oyuncu mehmet özcan. bacakları kuvvetli ve çabuk. her türlü şans bulur, umarım gelir.

izleyenler tarafından baya övülen altaylı cenk beşiktaş'a gidiyormuş, bizi reddetmiş.
                Stoper pozisyonu için arayışta olan Trabzonspor ve Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da oynayan Cenk Özkacar'ı gündemine aldı. Cenk Özkacar, Trabzonspor ile görüştü mü? Beşiktaş'a mı transfer olacak? Transferle ilgili sıcak gelişmeler yaşandı.
                En son Murathan tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 15:20.

Yorum

• Eskişehirden aldıgimiz Avrupa liginde oynattığımiz müthiş yetenek Fıratcan nerede şimdi. Bu gibi oyunculardan beklenti olmasın. Supet yetenek ömür ptt ligde oynayamaz.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alın schürle ve kruseyi orta sahamız çağ atlasın . Alman dsiplini görelim biraz.(atlayamadı nargile parti
                    Adam futbolu bıraktığını açıkladı.

Yorum

• 8 ay önce şahsî Twitter hesabımdan şöyle yazmıştım: "Eskişehir'den Fıratcan Üzüm değil, Mehmet Özcan tercih edilmeliydi. İkinci seçenek için hala geç sayılmaz."

https://twitter.com/BerkeGayretli/status/1200101422039228416?s=20

Bugün Mehmet Özcan transferiyle ilgili haber gördüm. Umarım bu durum gerçekleşir çünkü Mehmet Özcan gelecek yıllarda Türk oyun kurucular arasında önemli bir yere sahip olabilecek kadar yüksek bir potansiyele sahip. Özellikle oyun görüşü ve pasör becerisi fark yaratıyor. 22 yaşına girmek üzere, benim jenerasyonumun en önemli Türk oyuncularından. Birkaç kez izledim kendisini. Pozisyon alma bilgisi, fiziksel özellikleri ve o mevkii için gerekli soğukkanlılık kendisinde var ancak Eskişehir'de birçok kişinin dikkatini çekememişse bu Eskişehir'in bugünkü durumunun götürüsüdür.

Dünkü Hasan Hüseyin Acar haberinden sonra Mehmet'le ilgili haberi görmek beni çok sevindirdi, yabancı sınırlamasının olduğu dönemde çok kaliteli ve doğru isimlere yöneliyoruz şayet haberler doğruysa.

Ek olarak: Benim jenerasyonumun diğer bir önemli Türk orta sahalarından birisi de Berat Özdemir. Gençlerbirliği'nde bu sezon önemli bir süre aldı/alıyor. Kendisi Mehmet'ten biraz daha farklı olarak çevikliği daha kötü durumda, hantal bir yapıda ve düşünme hızı mevcut durumda yeterince hızlı değil. Fakat o da fiziksel özellikleriyle, temposuyla ciddi bir gelecek vadediyor. Gençler bu konuda yoklanabilir.
                      En son B61 tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 15:40.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Gene etrafta isimler ucusuyor.Sanki plan vs yok sadece aksionismus.Alalim belki ise yarar gibi.Bir pozisyon icin 2-3 yarim yamalak adam alip ya tutarsa yapilACAK TRANSFER OLMAZ UMARIM:sEZON ÖNCE KAC GENC ALINDI KACI OYNADI KACI ISE YARADI ORTADA:
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Eslem Öztürk doğru isim. Aynı takımdan Ali Aytemur'u da alternatif yerli stoper hedefi olarak belirleyebiliriz. Sezon başlarında Muhammed Enes Durmuş'u yazmıştım fakat beklediğim çizgide ilerleyemedi.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gene etrafta isimler ucusuyor.Sanki plan vs yok sadece aksionismus.Alalim belki ise yarar gibi.Bir pozisyon icin 2-3 yarim yamalak adam alip ya tutarsa yapilACAK TRANSFER OLMAZ UMARIM:sEZON ÖNCE KAC GENC ALINDI KACI OYNADI KACI ISE YARADI ORTADA:
                            doğan iyi bir alternatif oldu, erce muhtemelen bu seneki 11 kalecimiz olacak, yusuf sarı beklenenden fazlasını verdi gelecek sene zaman zaman 11de olacaktır, canbaz sakatlandı bir şey diyemeyiz, tutmayan tek adam fıratcan.
                            salih, atakan ve taha bunlar 17-18 yaşlarında zaten. rezerv için alındığı biliniyordu. ki salih ve atakanın ciddi potansiyelli olduğu da konuşuluyor.

Yorum

• Ben bu Mehmet Özcanın 5-6 maçını izlemişimdir.. Hiç ama hiç bir numarasını görmedim.. Tamamen balon..

Burada bu çocuğu övenler neye göre övüyor anlamıyorum..

Ahmet Canbaz gillerden transferlere devammm.

Zorla,ısrarla inatla devam ediyorlar bu tarz transferlere..
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eskişehirden aldıgimiz Avrupa liginde oynattığımiz müthiş yetenek Fıratcan nerede şimdi. Bu gibi oyunculardan beklenti olmasın. Supet yetenek ömür ptt ligde oynayamaz.

Hocam Fıratcan ile alakalı olarak forumda olumlu mesaj atıldığına pek şahit olmadım. Bilakis bu oyuncu yerine Mehmet Özcan'ı alın diyenler hiç de yabana atılacak sayıda değildi. Bu arada vakti zamanında aldığımız ve tutmayarak gönderdiğimiz bir Alper Uludağ vardı. Çocuk buradan gideli seneler oldu. Geçtiğimiz haftalarda iki maçını izledim. Bu sene iyi performans göstermeye başlamış. Demem o ki sadece iyi oyuncu almak yetmez, iyi oyuncuyu doğru zamanda da almak lazım.

Mevcut takıma genç yetenekler almak yerine nokta atışı yapmak icap eder. Mesela stoperde tombala çekme lüksümüz yok! Orta sahada böyle bir lüksümüz yok. Ama forvette bunu yapabilirsin. Ne bileyim sol/sağ kanatta yapabilirsin. Bizim sıkıntımız tam olarak bu gibi görünüyor.
                                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 16:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X