Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Da Costa aldığı garanti parayı da formaya verdi

Yorum

• Guilherme Costa Marques ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sayın Başkanımızın sözlerine teşekkür etmek istiyorum. Çok stresli ve zor bir 48 saat oldu ama sonu mutlu bitti. Onların bana olan güveni ve takıma katkı sağlayacağıma dair inançları benim için çok önemliydi. Şimdi çalışma zamanı. Artık saha içinde insanların bize neden bu kadar güvenildiğini, transferlerimiz için neden bu kadar uğraşıldığını gösterme zamanı. Trabzonspor adına iyi işler çıkartıp, başarılar kazanma zamanı” dedi.

Yorum

• Bir oyuncu daha maça çıkmadan kendini ancak bu kadar sevdirebilirdi. Guilherme

Bu arada lütfen bu dakikadan sonra özellikle Manoel Messias ile ilgili kötü yorumları bırakıp destek olalım. Bu adamların performansı kaderimizi belirleyecek. Aynısı Sturridge için de geçerli. İlk yarıda 6 puan alan Sturridge ikinci yarıda 9-12 puan aldırsa yeter.

Yorum

• Gevrek'in Cilerme'de bize zorluk çıkarmak istemesinin perde arkasında yine feneri vardı arkadaşlar bunu da yazın bir kenara. Sırf fener maçına çıkartmamak için kı.ını yırttı bu gevşek. Yani derdi Malatya felan hiç değildi.

Bu adamlar ve bunun gibileri işte her bir Anadolu kulüplerinin başında ve yönetiminde oluyorlar.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir oyuncu daha maça çıkmadan kendini ancak bu kadar sevdirebilirdi. Guilherme

Bu arada lütfen bu dakikadan sonra özellikle Manoel Messias ile ilgili kötü yorumları bırakıp destek olalım. Bu adamların performansı kaderimizi belirleyecek. Aynısı Sturridge için de geçerli. İlk yarıda 6 puan alan Sturridge ikinci yarıda 9-12 puan aldırsa yeter.
            6 puan derken

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6 puan derken
              Rize ve Antep galibiyetleri.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu berat albayrak 50 milyon euro vs meseleleri can sıkmaya başladı artık. O kadar maddi ve diğer sıkıntıları yaşayıp bu günlere gelmemişiz gibi bir de devlet desteğiyle ayağa kalktık algısı oluşturuldu. Adamlar yalan üzerinden öyle algı oluşturdu ki fbli olmayıp buna inanan büyük bi kesim oluştu şaka gibi. Yönetimin başarısı da gölgeleniyor. Biz de kulüp ve taraftar olarak kendimizi açıklayamadık. İddiaların altına "vergilerinizi yatırın da stoper alalım" demek bi fayda sağlamıyor.
                Bu ülkede kendini dürüstçe ifade etmek isteyenler ezilir. Biz hep bu yüzden kaybettik ama artık o devir bitti, şimdi onlar karşımızda ağlıyor biz zevk alıyoruz şahsen ben bu hallerini gördükçe zevk alıyorum. Kimseye bir şey anlatmak, ikna etmek zorunda değiliz. Sahada güçlü olalım yeter. Roller değişti, ben ezen tarafta olmaktan mutluyum hep böyle olalım.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

rize galibiyetinde bir asist yapti diye 3 puanı sturrige yazacaksak golleri atan şhorlota (shorlot son golün asiatini de yaptı) nwakemeye kac puan yazacagız
                  dizleri kanayana kadar o sahada mucadele eden kaptana ve diger oyunculara kaç yazacağız. keza antep macıda öyle

yarın çıksın adam akıllı döktürsün sahada, daha aldığı mac yok sturrigenin. rize ve antalya macında toplamda 2 asisti var benim için bide çok iyi penaltı kullanıyor. bunun dışında ilk yarı yattı resmen. ikinci yarı oynadığı futbolla hepimize sen ilk yarı nerdeydin be kral dedirtmesi dileğiyle

Yorum

• Malatya Bilal'in bonservisini +para istemiş. [emoji23]

Yorum

• Bir Anadolu kulübü başkanı , Erman toroglunu tehdit etmiş .
                      61

Yorum

• Benim için bu transfer döneminin en sevindirici tarafı Fıratcan üzümün gitmesi oldu. Artık oyuna girip sinir bozmayacak
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• Harika bir transfer dönemi oldu emeği geçen herkese teşekkürler
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

Antalya maçıni da Sturridge sayedinde aldik 2 asisti vardi
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• guilherme braga alt yapısında portekizde futbola başlamış.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X