Adam gibi transferimizi yapıp işimize bakalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
haklısın bro gerçi ben de ders veririm onlaraİlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis bi el at da Çimşir’le Muzaffer’i İngilizce kursuna gönderelim."Annuit cœptis"
Yorum
-
arkadaşlar fb başak maçında fb golü atmasını bildi biz kendi işimize bakmamız lazım evet fbye bilenmez ama takım sana direnir biz becerikli olursak her takımı çok rahat yeneriz
kendi sahanda fbyi yenmek zorundasın keza malatya maçını da alacaksın bir şekilde alacaksın"Annuit cœptis"
Yorum
-
Max kruse tarzı belirleyici bi adamımız yok.
Sturridge'in hiçbir şeyi umursamayan haliyle bile,maç boyunca attığı bir kaç kilit pasın bile,oyuna yaptığı olumlu katkıyı görünce insan hayıflanmadan edemiyor.
Yusuf Yazıcı'dan umutluyduk.
Son iki sezonunu sadece kendini parlatmak için oynadı.
Kaçtı gitti.
Parmak'tan umutlandık.
O da geçen sezon yakaladığı şansı iyi kullandığı halde bu sezon rezalet bi performans koyuyor ortaya.
Benim en çok savunduğum oyunculardan birisiydi kendisi.
Anlaşılan o da bi yerlere kaçma peşinde.
Forvet arkasında oynayan oyuncuların en "Olması gereken" özelliği belirleyicilik ve takıma olan aidiyettir.
Bir oyuncu da bu özelliklerin pekişmesi biraz zaman alır.
Biz maalesef bu nokta da en büyük hayal kırıklığına,en çok güvendiğimiz "Öz evlatlarımız" tarafından uğratıldık.
Trabzonsporun formasını giyeceksin,ilk fırsatta tüymek isteyeceksin.
Ondan sonra yok öyle,yok böyle.
Hiçbir şey yapamayan adam gider rakibi ısırır.
Bu hırsı bize gösterir.
Futbol böyle oynanırsa rakipler,hakemler seni kaale alır ve senin karşında baskı hisseder.
Ancak böyle psikolojik üstünlüğü ele alırsın.
Yoksa ne kadar bağırırsan bağır.
Oraya bi net adam oturtamıyoruz maalesef.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca
İrfan
Mahmut
Çok büyük o.çocuğusunuz...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İrfan
Mahmut
Çok büyük o.çocuğusunuz...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
-
İrfan
Mahmut
Çok büyük o.çocuğusunuz...
Yorum
-
Kusmuk doğanı hatırlayanlar koşmaktan kusuyordu eskisehirli oyuncular. Bu visca İrfan Mahmut bizim maçta ölümüne koşacaktir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim macta izleyin nasil kopeklesecekler. Sahipleri salacak bunlari tasmalarindan.
Yorum
-
Arkadaşlar üzerime vazife değil ama affınıza sığınarak rakiplerimizin yaptığı bilumum şerefsizlik ve köpeklikleri burda tartışmak hem muhteviyata uygun değil hem bizi negatife sürükleyen ve tüketen bir durum. Bireysel kendi içimizdeki tartışmalar sadece bizi yıpratıyor. Sosyal medyada yapılması doğrudur ancak burda yapılması birbirimizi gaza getirip günümüzün hiç olmasına sebep oluyor en azından kendi adıma böyle. Tabi başlığın gereksiz işgal edilmesi ayrı biraz durum.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusmuk doğanı hatırlayanlar koşmaktan kusuyordu eskisehirli oyuncular. Bu visca İrfan Mahmut bizim maçta ölümüne koşacaktir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum