Sene sonu için türk orta saha oyuncularını kovalamak lazım yurt içi gurbetçi. Berkay Özcan bunlardan biri olabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
geçen seneki rahatlıkla oynarsak yeneriz.Gerginlik olmaması lazım hep bu yüzden kaybettik yıllarca.
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeneri evimizde yeneriz. 4:1....
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamlara kart gösterileceğine inanıyor musun ? hele fırat falan atanırsa maça izle komediyi.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 11:27.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal şartlarda kart çıkmaz da Başak'ın skoru almasına güveniyorum. Zaten faullü futbol oynayan fener direkt rakibine karşı bir de geri düşerse daha da çirkefleşir. Kayıtsız kalamayacağı fauller olacaktır hakemin.
Yorum
-
kapasitesini bilmemde kesınlıkle takımın içinde olması gereken bi yapısı var. Tıpkı Erce gibi hatta giden onazi gibi
İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdülkadir parmak trabzonun kapasitesinde oyuncu değil iyi para ediyorsa satılsın....
Yorum
-
İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdülkadir parmak trabzonun kapasitesinde oyuncu değil iyi para ediyorsa satılsın
Yorum
-
Takım ligin en çok gol atan takımı. Son iki maçta 12 gol atan bir takım. Aslında defansimiz da fena sayılmaz. Ligde en az gol yiyen 5. Takımız.
Talisca felan hikaye, al bir stoper keyifle takımı izle. Sene sonu Talisca için anlaşılabilir ama takımın şu an ki haliyle hücum hattına yeni takviye gerekmiyor.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeneri evimizde yeneriz. 4:1
Her maç ayni öneme sahip, bir maça gereginden fazla anlam yüklemek bize zarar verir.
Bu taraftar içinde geçerli artik her maç stadyum dolmali.
Son kayseri maçi sampiyonluk maçi olsun da, ben stadda olayim, olmazmi?[emoji1]
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaris Hajradinovic
Dün bu adam hiç dikkatinizi çekmedi mi adamın ayağından top alamadık on numara arıyoruz Sosa bir türlü imzalamıyor al bizim takımın orta sahasına koy top dağıtsınBoş oyuncular
Yorum
-
Dün bu adam hiç dikkatinizi çekmedi mi adamın ayağından top alamadık on numara arıyoruz Sosa bir türlü imzalamıyor al bizim takımın orta sahasına koy top dağıtsın
bu adamı bende beğeniyorum yalan yok. 8-10 karışımı ve tam bizim sistemimize uygun oyuncu. merkezdekiler defansa yardıma gelsin kanatlar daha efektif oynasın.
10 numara ama maç başı 2.5 top çalma ile oynuyor. Defansa yardım eder. Fakat Hava topu hiç yok neredeyse.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Dün bu adam hiç dikkatinizi çekmedi mi adamın ayağından top alamadık on numara arıyoruz Sosa bir türlü imzalamıyor al bizim takımın orta sahasına koy top dağıtsınTrabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Sanırım cidden söyleye söyleye getirttik kaliteli yabancı antrenör. Eddie bize on numara olacak. Seviyorum vizyonlu hareketleri. 1-2 güne formda bir stoper alırsak fener maçında tokatlar geçeriz
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum