Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nwakaeme fb maçında olmaz, erteleme geldiyse
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nwakaeme fb maçında olmaz, erteleme geldiyse
      Haydaa işe bak şimdi
      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Yönetim, Wakaeme nin cezasına itiraz etmeli. Yok böyle bir şey. Ben içerde Şikebahçe maçında niye Wakaeme’den mahrum kalacam. Başlarım öyle işe. Yok öyle yağma.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetim, Wakaeme nin cezasına itiraz etmeli. Yok böyle bir şey. Ben içerde Şikebahçe maçında niye Wakaeme’den mahrum kalacam. Başlarım öyle işe. Yok öyle yağma.
          Kesinlikle gereği yapılmalı böyle bir saçmalık olamaz.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nwakaeme fb maçında olmaz, erteleme geldiyse
            Yönetim ne yapıp edip haksız olan bu cezayı sildirmeli.

Yorum

• En kötü Manoel'i aliyoruz sanirim Stoper'e elde ki tüm oyunculara,teklif var
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• Nwakame olayı tam bir rezalet. Fener maçında adam yapmadığı faul yüzünden oynayamayacak.

Yorum

• Bu İrfan Can Kahveci kadar gerizekalı bi futbolcu görmedim.
                  Nasıl Milli takımda oynuyor hayret ediyorum.
                  En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 25.01.2020, 21:52.

Yorum

• Transfere gerek yok bu kokusmus lig zaten sonuc belli kupa icin kadromuz yeterli..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetim ne yapıp edip haksız olan bu cezayı sildirmeli.
                      Kesin sildirirler, onlar da siler zaten kendi kendine, talebe bile gerek yok
                      Transfere gerek yok bu ayarli lig icin. 1 haksiz kartla 6 puanimiz hiç edildi bile. Stoper alsak ne olacak, almasak ne.

Yorum

• Başakşehirliler resmen bilerek oynamadı. Viscanın ayağına top bile değmedi. Komedi gibi ..
                        TRABZONSPOR
                        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Hiç sevmem bu işleri ama; skor 1-0 şb lehine iken, irfancan denilen zat ceza sahasına girerken aldığı pas sonucu önü boşa çıkıyor. Bu zat kaleye vurmak yerine hala daha çapraza kaymaya bakıyor ve topu kaptırıyor...

Yazılıp çizilmiş bir ligde yine figuran görevi görüyoruz. Yazık, cidden yazık...

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başakşehirliler resmen bilerek oynamadı. Viscanın ayağına top bile değmedi. Komedi gibi ..
                            burada bazı arkadaşların ağzı sulanarak izlediği edin visca top görmedi küçük maçların büyük topçusu olduğunu gene gösterdi .

Yorum

• Kimin şampiyon olacağının şekilleneceği haftalara girdik. Fenerbahçe transfer yapamasa bile gerekli mercilere gerekli baskıyı kurmuş bugünkü maçta da gördük. Taraftarı da inanmış ve maç aldırıyor. Galatasarayın fikstürü zaten rahat, yarışa her an girebilirler.

Biz ne yapıyoruz? Transferde eli en rahat kulüplerden biriyiz, kadroyu boşalttık gitmesi gerekenler gitti. Fenerbahçe maçına 7 gün var ve stoper yok, Nwakaeme'nin alternatifi yok. Eddie Newton 3 gündür şehirde ama sözleşme imzalandı mı ne yapıldı belli değil. Malatyaspor maçın oynanmasını isterken bizim yönetim şirin gözükmek için açıklama yapıp TFF'nin ekmeğine yağ sürüyor.

Böyle devam, sezon ortası kendi kendimize kaos yarattık, o kaosun sonucunda alakasız insanların alakasız açıklamaları yüzünden tüm Türkiyenin gözünde "devletten ve bakanlardan yardım alan kollanan bir takım" olduk. Camia olarak Ali Koç 'a ortayı yaptık o da basın toplantısında gölü attı. Haftaya ne mi olacak? Ali Koç yine muhtemelen maça gelecek, taraftar maç boyu ana avrat rakibe ve başkanına sövecek. En ufak olumsuzlukta gerilim tırmanacak ve gerisini zaten hepimiz biliyoruz.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hiç sevmem bu işleri ama; skor 1-0 şb lehine iken, irfancan denilen zat ceza sahasına girerken aldığı pas sonucu önü boşa çıkıyor. Bu zat kaleye vurmak yerine hala daha çapraza kaymaya bakıyor ve topu kaptırıyor...

Yazılıp çizilmiş bir ligde yine figuran görevi görüyoruz. Yazık, cidden yazık...
                                Şikeci irfan efendi sağa dönse önü boşalıyordu ve önünde sadece kale olacaktı ne hikmetse bir anda sola döndü ilginç şeyler devam ediyor küçük enişteyi yemlemiş Koç emre Belezoğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X