Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün gördükki olcay şahanın sol bek oynadığı kanattan bir tane hücüm yapamadık bu takımın ne kadar stoper ihtiyacı varsa bir o kadar da sağ açık ihtiyacı var .

Yorum

• Ulan işe bak, ne güzel bir umudum vardı. 3 maçta 2 kere Denizliye yeniliyorsak oturup bir düşünmeliyiz. Sosa yoksa hemen kaosa sürükleniyoruz. Sosa ile başlasak çok daha farklı olurdu. Sonradan girdi de ne oldu demeyin. İşi baştan sağlama almalıydık. Ama hocaya da kızmıyorum. Ben de olsam sosayı yedek soyundururdum. Sosa'sız da birşeyler ortaya koymalı bu takım ama gördükki olmuyor. Allah sakatlık vermesin o yoksa şampiyonluk ta yok.

Neyse Parmak- Kanga takası için olumluydum. Şimdi ise kesinlikle bu işin peşine düşüp Kangayı getirmeli Parmağı göndermeliyiz

Yusuf Sarı ile olacak iş değil. İnş Bilal Sağ kanadı kotarır. Yoksa işimiz yaş.

Ve mikel. Bu adam iyi diyenlere inat. Bu adam bizim sistemimize uymuyor, uymayacak demeye devam edeceğim. Onazi 1.5 sene önceki performansını bulursa çok ah vah ederiz. İmkan olsa da Mikelin yerine gerçek bir 6 numara alsak.

Stoperi söylemeye gerek yok .

Yorum

• Stoper acil gelsin. Saatli bombalarla oynuyoruz.

Yorum

• Hüseyinlerin ikisini de gönder. 2 yabancı alın.

Yorum

• wakayeme fener maçında cezalı mı?
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Gelecek sezon icin sosaya cok yuksek para verilecekse yollar ayrilabilir diye dusunuyordum.

Bugun gorduk ki sosa siz olmaz.

Novak a 1 milyon uzerinde verilen para gunahtir. Bu mac ozelinde yazmiyorum. Attigi ekstra goller disinda ekstra bir ozelligi yok. Sezon sonu 30 yasinda olacak. 30 yasindaki oyuncuyuda kimse satin almaz.
              30 yasindaki oyuncuyla 1.5 milyon eurodan 3 yillik sozlesme yaparsak 2 sene sonra para verip gondeririz.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                wakayeme fener maçında cezalı mı?
                Hayır Malatya maçında cezalı...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Ya şu mıymıntı yönetim gidip bir sağ açık alsın yeter artık. Set oynadığımızda Pereira gidip bir şeyler yapıyor onun dışında sağ taraf yok resmen.

Yorum

• bu şikeciler moses yüznden mi limit arttırımına gitti yoksa şike mi var yine itiraz etmeyecek miyiz?
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Manoel yola cikmis geliyor, %90 bize.

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• toure hosseini campi ivanildi simdide manoel...gecmis olsun
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• sporar 7 io euro ya Sportinge gitti
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelecek sezon icin sosaya cok yuksek para verilecekse yollar ayrilabilir diye dusunuyordum.

Bugun gorduk ki sosa siz olmaz.

Novak a 1 milyon uzerinde verilen para gunahtir. Bu mac ozelinde yazmiyorum. Attigi ekstra goller disinda ekstra bir ozelligi yok. Sezon sonu 30 yasinda olacak. 30 yasindaki oyuncuyuda kimse satin almaz.
                            30 yasindaki oyuncuyla 1.5 milyon eurodan 3 yillik sozlesme yaparsak 2 sene sonra para verip gondeririz.
                            nowak konusunda sonuna kadar haklısın gol atması dışında hiç bir özelliği olmayan düm düz bir adam ve benim futbolda bir tezim vardır bek adamların kısa boylu ve hızlı olacak .

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu adamın bizim için geldiğine dair net bir bilgi varmı sadece türkiye ye geldiği söyleniyor belki başka bir takım için geliyordur.

Yorum

• Meljnak novaktan kesinlikle kötü degil en azindan tempo yapior ve cizgiye inip orta yapior...

fakat sosa nin yeri dolmaz....takimin beyni kalbi herseyi...onu cikardigin anda sekistas tan farkimiz kalmaz
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X