Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Meljnak novaktan kesinlikle kötü degil en azindan tempo yapior ve cizgiye inip orta yapior...

fakat sosa nin yeri dolmaz....takimin beyni kalbi herseyi...onu cikardigin anda sekistas tan farkimiz kalmaz
    Novak bitmiş bence sözleşme uzatmaya gerek yok daha canlı hızlı ve orta yapan bir eleman lazım.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Soumaoro yu isteme şeklimiz ayni Campi deki gibi, herkes istiyordu!
      Bu brezilyalı stoperi de Sorloth Transferine benzetiyorum... Kimse istemiyor. [emoji1]
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• grosickiyi bari alsınlar tecrübesiyle iki kanadı da yedekler.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu brezilyali Dan yoneticimizin haberi yok nasil oluyor Bu iş?
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ağaoğlu'nun kaçıncı stoper transferi bu iyi çıksın bari..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Nwakaeme yoksa kanatlar yok derinlik 0..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• obiyi kiralayıp onaziyi monte edecektik . obi yerine kesinlikle doğan falan oynasın. obi ile olmuyor.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• ekubandadan baya sakatlanior...stu zaten yok....eeee ömür de yok....

nwakaeme sayesinde atak gelistiriyoruz....keske bu kadar sakatlik olmasaydi
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Takımın 1 tane bile stoperi yok. 2 stoper şart ama 1 tane sağlam alabilsek yine götürür. Hüseyini bu takımda görmek istemiyorum ne kafa topu alır ne pozisyon bilgisi var. Campi ve yanındaki stoperle tamamlarız sezonu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Abi Abdurrahim, Sturridge, Parmak ne kadar işe yaramayan adam varsa teklif var ama hiçbiri satılmıyor. Sonra Bilal'i falan alıyoruz. Stoper işi yine çorba oldu, hücumcu adı bile geçmiyor. Uyuz oldum başkana ya kampı geçtim ikinci lig maçı oynanacak bu adamlar hala ortada yok. Bu arada stopere şu Brezilya'lı gelirse sağda solda yok başkana güvenin yok süper isimlerle görüşülüyor falan diyen herkes okkalı sövülmeyi hak etmiştir. Tüm duyumcu alemi targaryenlere bağlamıştı her yerde alev topları şimdi transferler Bilal ve Manoel

Yorum

• Yalnız Brezilyalı oyuncu gelirse içeride dışarıda ne kadar duyumcu varsa patlar
                        Ağasarlı_61

Yorum

• Panik transfer loading...

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalnız Brezilyalı oyuncu gelirse içeride dışarıda ne kadar duyumcu varsa patlar
                            Hepsi patladı zaten hesaplarını 10k yapıp bin liraya satarlar kısa zaman sonra

Yorum

• abdurahim novak sakatken bile oynamiorsa neden satilirmior..güya teklif varmis....herkes icin win-win olur....
                              yoksa burda cürüyecek
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Valla bizim stoperleri gördükçe uçaktaki Brezilyalı stopere neden olmasın iyi stopere benziyor demeye başladım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X