Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gui ince işler yapabilecek sağ kanatta pereira ile pas alışverişine girebilecek bi oyuncu. Pereiranın performansını da yukarı çekecektir. Mücadele kısmından emin değilim sağda oynayan adamın gerektiğinde orta sahaya ve beke yardım etmesi gerekir. Ama 40 bin euro gibi bi rakama alınacaksa gayet iyi transfer olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Stoper transferinde oldukça geç kalındı. Gelecek oyuncu "hazır" değilse gelmesinin anlamı yok. Bu mevki bekleyelim görelim ya da son dakika fırsat kovalanacak bir transfer değildi. Takımın bir numaralı ihtiyacıydı.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        24 25 yasinda olsa veririz 1.5. Cunku satabiliriz.
        Ama sezon sonu 30 yasinda olacak. Sozlesmeyi imzaladiginda satamayacagiz.
        Aynen mümkün değil satamazsın maaşını gören kulüp geri döner

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan sol bekler:
          https://www.transfermarkt.com.tr/det...suche/18917747
          Direk gidib Craiova takım kaptanı nicusor bancu'yu alırım. Sezon son sözleşmesi bitiyor. Sol kanadın her yerinde oynuyor, 27 yaşında ve lider oyuncu. Küçük takımda oynayarak performansıyla milli takıma kadar yükseldi. Romanyalilar hırslı, mücadeleci ve teknik oluyorlar. Bizim takıma cuk diye oturacak özellikler.

Ben oyuncuyu tanımıyorum ama böyle dışarıdan bakınca iyi oyuncuya benziyor.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
          En son Alika87 tarafından düzenlendi; 29.01.2020, 12:50.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• solbeck novağı elinde tutarsın daha iyi solbeck alırsın novak da kalır

böylece yedeğin de acayip derecede güçlü olur

böyle gelişirsin klup olarak

neden diyorum bunu?

bakınız elinizde a kalite stoper yok zaten geri dörtlünün a kalite olması lazım böyle vasat transferler yaparsak geri dörtlü daima eksik kalacak
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Guilherme mücadeleci ve hırslı bir futbolcudur. Her maç belli bir katkı verir ve bu katkı önemli bir katkıdır. Bence tek kusuru 90 dakika içinde belli bir ritmi yoktur. Yani oyun içinde dalgalanmaları mevcuttur. Ama bu dalgalanmalar öyle çok büyük boyutlarda değildir. Sağ kanatta oynar 10 numarada oynar. Bu yoklukta bu maliyette çok iyi bir tercih olur.

Yorum

• olurda stoper lazım önce
                İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Guilherme mücadeleci ve hırslı bir futbolcudur. Her maç belli bir katkı verir ve bu katkı önemli bir katkıdır. Bence tek kusuru 90 dakika içinde belli bir ritmi yoktur. Yani oyun içinde dalgalanmaları mevcuttur. Ama bu dalgalanmalar öyle çok büyük boyutlarda değildir. Sağ kanatta oynar 10 numarada oynar. Bu yoklukta bu maliyette çok iyi bir tercih olur.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Guilherme cuk oturur Guilherme ve bir stoper ile transferi kapatalım.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Direk gidib Craiova takım kaptanı nicusor bancu'yu alırım. Sezon son sözleşmesi bitiyor. Sol kanadın her yerinde oynuyor, 27 yaşında ve lider oyuncu. Küçük takımda oynayarak performansıyla milli takıma kadar yükseldi. Romanyalilar hırslı, mücadeleci ve teknik oluyorlar. Bizim takıma cuk diye oturacak özellikler.

Ben oyuncuyu tanımıyorum ama böyle dışarıdan bakınca iyi oyuncuya benziyor.

https://youtu.be/33xxf3y2wYs

YouTube'dan baktım biraz. Adamın highlights videosu bile yok. Yani onu şişirme çalışan menejerler felan yok. Fiziği güçlü, sol ayağı baya iyi, takımın penaltici. Acayip rahat penaltı kullanıyor. Sağa sola gülümsüyor ve kaleciyi ters köşe yatırıp atıyor golü.

Defansif anlayışını daha iyi analiz etmek lazım, ama ilk bakışta aradığımız ofansif sol bek tanımına uyuyor gibi.

https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Guilherme geldiğinden beri ligde istikrarlı şekilde skor üretiyor. 1 dönem parlayıp sonra sönen oyunculardan değil. Kanat-10 no aranıyorsa uygun maliyete doğru isim. En kötü yedekten oyuna sokabileceğin, oyuna etki edebilecek iyi bir alternatif olur. Ndiaye kadar olmasa da yine tak çalıştır bir transfer olur.

Yorum

• Melnjak yazanların hatrında, aklında geçen seneki Melnjak kalmış belliki. Bu sene yokları oynuyor cünkü kendisi. Novak bu sene nasıl işimize yaramadiysa aynı performans düşüklüğü Melnjak da da var.

Ayrıca Novakın gitmesine üzülmem, para kazanamadığımıza üzülürüm. Novak - Nwakaeme tandemi bu sene hic tutmadı. Kamil Ahmet ile daha iyi anlaşıyor Nwakaeme bu sezon. KAÇ ile ikinci sezona baslamak da büyük risk tabii.
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Guilherme hamlesi maliyeti düşünüldüğünde gayet mantıklı hatta hemen bugün bitirip fener maçı kadrosuna almak lazım. Duruma göre son 20 dakika oyuna sürülebilir.

Yorum

• Guilherme gelsin başlasın.. olası bi transferde ertelenen Malatya maçında durumu ne oluyor?

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olurda stoper lazım önce
                              Fernandes gittikten sonra bir stoper alınacağı kesin. Guilhermenin maliyetinin alacağımız stoper kalitesini etkileyeceğini düşünmüyorum. Ama varsayalım guilhermeyi alırsak a kalite bir stoper alamayız. Tercihim tatbiki stoper olur. Mesela şikecilerle olan maçımızda oynarsa mutlaka skora etki edeceğini düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Guilherme gelsin başlasın.. olası bi transferde ertelenen Malatya maçında durumu ne oluyor?
                                O maçta oynayamaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X