İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bu dönem gördüğüm en güvenilir iki hesaptan biri.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa BektaşTrabzonspor deyince durur akan sular.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi haberleri verdi bu hesap?
Yorum
-
şampiyon olabilirsek emre kılınç ve mert hakan'a teklif yapabiliriz. şampiyonlar liginde oynama şansı bulsunlar, sonra biz pazarlayalım yurt dışına. normal şartlarda trabzonspor'a geleceklerini sanmıyorum ama futbolculara şartlar cazip gelirse neden olmasın.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyon olabilirsek emre kılınç ve mert hakan'a teklif yapabiliriz. şampiyonlar liginde oynama şansı bulsunlar, sonra biz pazarlayalım yurt dışına. normal şartlarda trabzonspor'a geleceklerini sanmıyorum ama futbolculara şartlar cazip gelirse neden olmasın.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyon olabilirsek emre kılınç ve mert hakan'a teklif yapabiliriz. şampiyonlar liginde oynama şansı bulsunlar, sonra biz pazarlayalım yurt dışına. normal şartlarda trabzonspor'a geleceklerini sanmıyorum ama futbolculara şartlar cazip gelirse neden olmasın.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki o 2 futbolcudan biri saf yetenek biriyse balonmuş gibi geliyor
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalatya sporun yeni hocası tolunay kafkas olmuş kaynak ajansspor
Voltran!
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum