Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bu dönem gördüğüm en güvenilir iki hesaptan biri.
    Diğeri hangisi ?
    Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

• İlk olarak brusveyn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Diğeri hangisi ?
      Mustafa Bektaş

Yorum

Benim bu dönem gördüğüm en güvenilir iki hesaptan biri.
        Hangi haberleri verdi bu hesap?

Yorum

Mustafa Bektaş
          Eyvallah renkdaş

Yorum

• Bir futbolcunun form tutmasi normal sartlarda 1ay sürer.
            Ama degisik yöntemlerle iki hafta yeterli olabiliyor, hizlandirilmis hazirlik teknikleri var.
            Bir bakmissiniz Abdülkadir mart ortasi ilk 11.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hangi haberleri verdi bu hesap?
              Hesabında gözüküyor haberler hocam. İrlandalı kanadı ve Bilal'i ilk bu hesap yazmıştı mesela

Yorum

• Jahovic Antalya ile anlaşmış.
                Güzel
                Afrik aqua da İtalya ya gidebilir.

Denizli de yedek kadro ile bize karşı oynayacakmış.
                Şifo memo dedi.

Suan herşey lehimize gözüküyor.
                „Choose a lazy person to do a hard job.
                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                BILL GATES

Yorum

• şampiyon olabilirsek emre kılınç ve mert hakan'a teklif yapabiliriz. şampiyonlar liginde oynama şansı bulsunlar, sonra biz pazarlayalım yurt dışına. normal şartlarda trabzonspor'a geleceklerini sanmıyorum ama futbolculara şartlar cazip gelirse neden olmasın.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şampiyon olabilirsek emre kılınç ve mert hakan'a teklif yapabiliriz. şampiyonlar liginde oynama şansı bulsunlar, sonra biz pazarlayalım yurt dışına. normal şartlarda trabzonspor'a geleceklerini sanmıyorum ama futbolculara şartlar cazip gelirse neden olmasın.
                    Bu çocuklar salak değilse Gitmez İstanbul köpeklerine oynatilmayacaklar yazık edecekler kendilerine...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şampiyon olabilirsek emre kılınç ve mert hakan'a teklif yapabiliriz. şampiyonlar liginde oynama şansı bulsunlar, sonra biz pazarlayalım yurt dışına. normal şartlarda trabzonspor'a geleceklerini sanmıyorum ama futbolculara şartlar cazip gelirse neden olmasın.
                      Sanki o 2 futbolcudan biri saf yetenek biriyse balonmuş gibi geliyor

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanki o 2 futbolcudan biri saf yetenek biriyse balonmuş gibi geliyor
                        emre saf yetenek ve bu sene çok iyi seviyeye geldi, mert hakan'ı doğru kurguda oynatmak lazım ve bizim kadromuz buna uygun. sosa varken rahat edecektir.

Yorum

• Trabzonspor son zamanlarda sürekli üretecek. Ancak bu şekilde refaha erebiliriz. Yusuf ile başlayan bu ateş sürekli devam edecek, değerini bulan oyuncuyu gönderip yenilerini çıkaracağız.

Yorum

• Ben de Mert Hakan’ı çok iyi buluyorum, Emre’yi vasat buluyorum. Bakış açısı işte...

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              malatya sporun yeni hocası tolunay kafkas olmuş kaynak ajansspor
                              Ateş ve Su birleşti o zaman.
                              Voltran!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Takip önerisi olarak Derin Trabzonspor sayfasını edebilirsiniz biraz ters ni yapısı var ancak bilgileri çok sağlam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X