saat 5 oldu bizim duyumcu yalan çıktı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bizim takım savunma yapamıyor derken bir de Talisca alıp Stu ve Tony ile beraber oynatırsan yine bu takım sahada yürür. Şimdi gelsin diyen o zaman hocaya, başkana söver. Talisca nokta transfer ama gereksiz transfer olur. Stu varsa Talisca olmaz. Ben de zaten hem teknik olarak hem de maddi olarak imkan vermiyorum. Alalım lider bir stoper işimize bakalım.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi güzel Talisca gelsin de, Sosa-Mikel orta sahası ve önlerinde Nwaekeme, Talisca, Sturridge, Sörloth 4'lüsü ile defansif açıdan perişan olur bu takım.
Sturridge satılıp şöyle bir 8-10 m €'ya, sağ kanada yeniden Ömür'ü monte etsek Yusuf Sarı da yedeği. Hem defansif gücu arttırırız hem de elimizde tekrar büyük paralara satabileceğimiz bir oyuncu olur. Ömür bu dörtlüyle birlikte şov yapar 25 30 m € bonservis getirir..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Red Bull Salzburg'a acâyip imreniyorum. Bu dönem Haaland ile Minamino'yu toplam 30 milyon Euro'ya gönderdiler, yerlerini de hemen doldurdular.
Die offizielle Webseite des FC Red Bull Salzburg! Angeboten werden aktuelle News und Hintergrundinformationen zum Verein und den Teams, eine interaktive Fanzone und ein Online Ticket-Shop.
Ligin ilk yarısını Avrupa Ligi'nin sürpriz ekibi Wolfsberger'de geçiren Fildişi Sahilli Anderson Niangbo ile ligin ilk yarısını SCR Altach takımında geçiren Almanya Ümit Millî takımının oyuncusu Mërgim Berisha'yı kadroya dâhil etmişler.
Niangbo ilk yarıda oynadığı 26 maçta 9 gol atıp 7 asist yapmış, Berisha ise 20 maçta 9 gol atıp 6 asist yapmış.
Müthiş bir yapılanma gerçekten.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMikel ve Sturridge illa oynayacaklarsa;
Ömür gelince sağ içe, Ndiaye de sol içe geçer. O zaman dikine çok akışkan bir oyun görebiliriz.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 07.01.2020, 17:29.
Yorum
-
İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım hiçbir şekilde kendilerine sunulan futbolcuları,raporları ele almıyor. Crivelli Angers’de oynarken yalvardık alın diye hiçbir şekilde izlenmedi bile.Sorloth bu performansıyla 10 crivelli eder.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolArena @Futbolarena
· 11d
DIŞ HABER - Trabzonspor, Inter'den Andrea Ranocchia'ya talip oldu. (Corriere dello Sport)
Sirene turche per Andrea Ranocchia: il difensore dell`Inter, secondo quanto riportato dal Corriere dello Sport, ha ricevuto un interessamento dal Trabzonspor, formazione.
*
Başlıkta daha önce yazmıştım, kesinlikle alabileceğimiz en iyi stoperlerden biri de Ranocchia'dır.
Yorum
-
Foruma biraz girmiyorum. Sonra bakıyorum belki stoper haberi vardır diye.
Olan şu;
Hala olmayacağını bile bile Talisca konuşulması. Sayfalarca asılsız iddialar.
Yapmayın etmeyin bu yalan haberleri yapanları nemalandırmayın. 12 M TL maaş bütçesi ile olmayacağını bile bile nedir bu yalandan hayalleri yaşamak.
Birileri taraftarların umutlarını bile bile sömürüyor, sizlerde "acaba olabilir mi?" gibisinden konuşarak perçinliyorsunuz.
Talisca gelecek diyen kâle bile alınmamalı.En son mechatron61 tarafından düzenlendi; 07.01.2020, 17:49.
Yorum
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer kaynakları Türk basını değilse doğru haber olduğunu düşünüyorum. Bizimkiler gibi sallama haber yapmıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen Karadeniz gazetesi yazmıştı sanırım, orayı kaynak göstermişlerdir diye düşündüm ama kendi haberleri gibi görünüyor.
Sirene turche per Andrea Ranocchia: il difensore dell`Inter, secondo quanto riportato dal Corriere dello Sport, ha ricevuto un interessamento dal Trabzonspor, formazione.
*
Başlıkta daha önce yazmıştım, kesinlikle alabileceğimiz en iyi stoperlerden biri de Ranocchia'dır.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStu açıkta olur aslında da arkasında ciğersiz bek olması lazım, çoğu iyi takım kanatlarda tek başına bekle hücum ediyor.En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 07.01.2020, 17:59.
Yorum
-
İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForuma biraz girmiyorum. Sonra bakıyorum belki stoper haberi vardır diye.
Olan şu;
Hala olmayacağını bile bile Talisca konuşulması. Sayfalarca asılsız iddialar.
Yapmayın etmeyin bu yalan haberleri yapanları nemalandırmayın. 12 M TL maaş bütçesi ile olmayacağını bile bile nedir bu yalandan hayalleri yaşamak.
Birileri taraftarların umutlarını bile bile sömürüyor, sizlerde "acaba olabilir mi?" gibisinden konuşarak perçinliyorsunuz.
Talisca gelecek diyen kâle bile alınmamalı.
En son senin gibi konuşan Uğur vardı Sturridge gelmez, gelmeyecek başka isimler bulun diye. Beynimizi dikti yaz boyu.
Şimdi ortalarda yok.
O yüzden büyük konuşmamalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum