Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Döner bir Trabzon yemeğidir. Bunu dediğimde inanmayanlar , henüz Trabzonda döner yememiş olanlardır.

Öyle süslü alengirli et lokantaları da değil , belki önünden geçmeyeceğin esnaf lokantalarının bazılarında çok kaliteli döner hazırlanıyor.
    Of-Özkardeşler Lokantası.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Direk Of'tan girecektim konuya ama şimdi diğer arkadaşlar alınır diye yazmamıştım.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Döner bir Trabzon yemeğidir. Bunu dediğimde inanmayanlar , henüz Trabzonda döner yememiş olanlardır.

Öyle süslü alengirli et lokantaları da değil , belki önünden geçmeyeceğin esnaf lokantalarının bazılarında çok kaliteli döner hazırlanıyor.
        Kesinlikle.
        Her gittiğimde eski stada yakın, SSK'nın yanındaki caminin tam karşısında Usta döner vardır, muhakkak yerim.

Ne istanbul'da ne Anadolu'da bu kadar lezzetli döner yemedim.

Ve aynen dediğiniz gibi, öyle süslü püslü değil.

Süper tespit.

Yorum

• baris yurduseven tatileni cikti yusuf haberinden sobra goremedim hiç

Yorum

• Neyse şu yemek mevzusu kapansın, çatladım burada

Maça dönelim...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              baris yurduseven tatileni cikti yusuf haberinden sobra goremedim hiç
              Siyah takımıyla Faroz'dan canlı yayına çıktı bugün 2 kere, röportaj yaptığı adam da engin futbol bilgisi ve muhteşem Türkçesiyle ışık tuttu bize

Yorum

• Bilgi veren herkese teşekkürler. Akyol Döner'e doğru yol alıyorum. En yakını orası

Yorum

• Mutlu musun Furkan
                  Arafilboylu

Yorum

"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Bir döner fanatiği olarak üstelik öğle yemeği yememişken yaptığınız işkence için her birinize ayrı ayrı ...
                      Teşekkürlerimi sunuyorum
                      Allahtan işyerinde biri Malatya'dan bir kuruyemiş paketi getirmişti, sayenizde yarısını yedim

Yorum

• Haber almaya geldik acıktık iyi mi?
                        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Arafilboylu

Yorum

Güzel ya. Mart ayında görev için Trabzon'daydım. Yanımda iş yerinden 2 arkadaş da vardı. Dayı pidenin üstüne 300 gr tereyağı koydu, bizim arkadaşın gözler fal taşı gibi açıldı. "Biz bu kadar yağı 1 ayda yiyoruz" dedi. Sonra pideler masaya geldi, dayı demez mi "yağ yetmedi isa biraz daha koyun" Ankara'da Zigana Pide var, bayağı güzel ama peynirli pide 30 TL falan, aynı pide Rüştü dayıda 12 TL.
                            Ankara'da Zigana pideye gittim. Siparişi verdim dışı bir, içi birbuçuk. Dayı baktı zayıf Bi adam yiyemez dedi herhalde. Neyse pideyi afiyetle yedik. Dayı geldi Bi tane bol fındıklı sütlaç getirdi. Benden bu afiyet olsun dedi sırf Trabzonspor'lu diye Ankara'ya her geldiğimde uğrarım oraya

Yorum

• Zigana pide candır...

Bir buçuklar benden sorulur, Saral bilir
                              Arafilboylu

Yorum

• Yeni yemek yedim acıktırdınız yaa [emoji4]

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X